-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
"Nem az ár a lényeg, hanem az, hogy deklaráltan netbook"--> Ha nem az ár a lényeg, akkor miért nem vesz mindenki/nem veszel MacBook Airt?
A netbook kategóriát a 400 (max 500) dollár alatti gépek kategóriájának álmodták meg, amitől már sajna rég messze vagyunk"Mondtam én, hogy nincsenek kategóriák. Íme, most beláthatjátok ti is."
--> Ha deklaráltan netbook, akkor pedig vannak kategóriák, hisz épp az első mondatoddal jelentetted ki, hogy ebbe tartozik.
Ellenben ha figyelembe veszed, amiket korábban leírtam, akkor láthatod hogy nem fejlődés, hanem butítás látszik a Dell gépén.
Hiszen a kijelzőméreten kívül mindenben lemarad a mostani - már fél éve - piacon lévő gépek (Wind, 1000H és még a 901) mögött is.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Suzuki topik
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest