Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moondance
csendes tag
Sziasztok!
Haza is hoztam... viszont lenne még egy kérdésem... mit kell csinálni, hogy tudjak rá másolni? mert töltődni vígan töltődik, de a sajátgépben sehol nem látomKöszi!
-
Moondance
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, meg is rendeltem ma egy feketét (12 volt húsvéti akcióban).
Az, h. normálisan szóljon, azért volt inkább fontos egyébként, mert az előzőn nem nagyon lehetett pl. úgy meghallgatni egy Nightwish számot, hogy ne recsegjen, akármit dugtam bele... na mindegy, köszönöm mégegyszer -
Moondance
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném
Szeretnék venni egy új mp3 lejátszót, miután a réginek a gombjai már eléggé meghaltak, de sajnos nemigen tudok dönteni (igazából azt sem tudom mit keressek).
A szempontok kb. ezek lennének: jó lenne, ha normálisan szólna, kb. 20-30 e Ft-om van rá, és nem lenne az sem rossz, hogy ha mondjuk 1 v. 2 év múlva az akksija tönkremegy, tudjak bele másikat venni. Nem feltétlenül kell csilli-villinek lennie, elég az, ha a számok között tudok válogatni.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- iPhone 15 128gb független, bontatlan
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 32GB 512GB hun vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7670 16" 4K OLED érintő i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyarított vbill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest