Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
LBandi #14282 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy belekeveredtél, de sajnos rendre visszatérő dolog ez, hogy a Sony mp3 lejátszói "csak" mp3-at játszanak le nagyon jó minőségben...
Az általad linkelt Sony modell tesóját(NWZ-B142F) volt alkalmam személyesen is használni pár hétig - kölcsönbe kaptam - és semmi gondja nem volt a rádiónak. Belvárosban is hamar talált csatornákat, amiket nem dobált el.
Gyári fülessel is kellemes volt a vétel.
Egyedül a hangfelvételei minőségével - mert az a példány azt is tudta - nem voltam megelégedve, bár csak kipróbáltam, soha nem is használtam.A kis Sony-t csak ajánlani tudom!
A kiszemelt Philips modellel kapcsolatban nem tudok állást foglalni, nem ismerem, és azt még nem is hallgattam.
-
Dottore
addikt
válasz
LBandi #14282 üzenetére
Addig van csak ez a csámcsogás amíg nem jön valaki akinek lehet segíteni. Utána már szerencsére a saját problémánknál sokkal nagyobbakkal is tudunk foglalkozni.
</sarcasm off>
Munkatársamnak a linkelt Philips van. Sok jót nem tudok elmondani róla.
Ami rádiót illeti, mindegyiknek gyenge. Nagyon függ attól épp merre jársz, merre fordulsz. Ezekkel nem lehet érdemben rádiót hallgatni. Személyes véleményem, hogy mivel a Philipset ismerem, van annyira rossz, hogy inkább a Sony. Még akkor is ha azzal a típussal nincsenek tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hobby rádiós topik
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest