Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
Ha jól rémlik van beépített alkalmazás költözéshez? Moto G7X-röl Moto G55-re kellene mindent átmenteni.
Kíváncsi vagyok G54 PE képest miben lesz más a G55. Ismerősöm bennem bízik adatmentésben -
csibor
addikt
válasz
Old FatBoy #570 üzenetére
Majdnem napra pontosan 3 évhasználat után cseréltem le Redmi Note 9 4/128-at, G54-re. Csak telefonálás, internet, N9 1,5-2nap , G54 3-4nap. Aktívan Sony wc200 Bluetooth, internetrádió N9 4-5 óra 60% merülés, G54 ~ 40% . Szubjektív véleményem szerint, amig nem kapcsolok Bluetooth , addig nagyon jól bánik az energiával. Természetesen 3 év múlva lenne érdemes összehasonlítani a két telót. Egyik döntés pont Redmi után a minimális telepitett alkalmazások voltak.
-
csibor
addikt
Tesztből másolva
A készülék Android 13-as főverzióval érkezik, a teszt alatt a legújabb szoftvernek ezt ismerte, a legfrissebb biztonsági patchnek pedig az augusztusit. A Motorola háromhavonta ad ki általában biztonsági csomagot, és valamikor főverzió-frissítés is esedékes is lesz, információink szerint két főverziót és három évnyi biztonsági támogatást garantál a gyártó. -
csibor
addikt
Fontos kérdés. Ajánlott üvegfólia hozzá? Hátlapi mágnest úgyis kell hozzá rendelnem. Letudnám egy körrel.
-
csibor
addikt
Beléptem a klubba
7 év Redmi után picit más, annyira hogy csak hétvégén lakom be. 50K-ért nagyon tetszik.
-
csibor
addikt
válasz
Old FatBoy #454 üzenetére
Pedig jó lenne ha bírna egy napot folyamatos internetrádióval, és, vagy Bluetooth fülessel
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Akkumulátor használatban mik a tapasztalatok? valahol olvastam panaszt rá, sokat fogyaszt. Nagyon gondolkodom rajta, Redmi Note 9 -et váltaná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olyan ajánlatot tesz a Motorola százezer forint alatt, amit nehéz lenne visszautasítani.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest