Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
válasz Old FatBoy #570 üzenetére
Majdnem napra pontosan 3 évhasználat után cseréltem le Redmi Note 9 4/128-at, G54-re. Csak telefonálás, internet, N9 1,5-2nap , G54 3-4nap. Aktívan Sony wc200 Bluetooth, internetrádió N9 4-5 óra 60% merülés, G54 ~ 40% . Szubjektív véleményem szerint, amig nem kapcsolok Bluetooth , addig nagyon jól bánik az energiával. Természetesen 3 év múlva lenne érdemes összehasonlítani a két telót. Egyik döntés pont Redmi után a minimális telepitett alkalmazások voltak.
-
csibor
addikt
Tesztből másolva
A készülék Android 13-as főverzióval érkezik, a teszt alatt a legújabb szoftvernek ezt ismerte, a legfrissebb biztonsági patchnek pedig az augusztusit. A Motorola háromhavonta ad ki általában biztonsági csomagot, és valamikor főverzió-frissítés is esedékes is lesz, információink szerint két főverziót és három évnyi biztonsági támogatást garantál a gyártó. -
csibor
addikt
Fontos kérdés. Ajánlott üvegfólia hozzá? Hátlapi mágnest úgyis kell hozzá rendelnem. Letudnám egy körrel.
-
csibor
addikt
Beléptem a klubba 7 év Redmi után picit más, annyira hogy csak hétvégén lakom be. 50K-ért nagyon tetszik.
-
csibor
addikt
válasz Old FatBoy #454 üzenetére
Pedig jó lenne ha bírna egy napot folyamatos internetrádióval, és, vagy Bluetooth fülessel
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Akkumulátor használatban mik a tapasztalatok? valahol olvastam panaszt rá, sokat fogyaszt. Nagyon gondolkodom rajta, Redmi Note 9 -et váltaná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Windows 10
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest