Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyoom
csendes tag
Ma a moto g54 power edit telefonomon egy érdekességbe futottam. Nem tudom, hogy az alkalmazás hibája-e.
Youtube alkalmazás miközben hallgatam zenét bezáródott magától. Nem youtube alkalmazás frissítés miatt zárt be. Csak gondolt egyet és bezáródott a youtube alkalmazása. Mikor google playben megnéztem a youtube bár frissíthető volt. Egyébként meg tudtam nyitni ugyanúgy youtube-ot.
Aztán rányomtam egy frissítést, hogy frissüljön a youtube alkalmazás.
(nekem úgy rémlik, hogy az előző telefonomnál is volt hasonló xiaomi redmi note 10 pro volt, hogy a youtube alkalmazás váratlanul bezáródott )
Esetleg másnál volt hasonló? -
veterán
Ahhoz hogy rajta legyen a szoftverük, nem kell belenyúlniuk. Úgy rendelik meg a gyártótól.
A szolgáltatói gari pedig elég jó, azzal nem kötekednek a szervizek.
Galaxy A7-ben oled kijelző cserém volt, a Telekomos garijeggyel (vidék, kisváros) FirstPhone-ba kellett leadnom (a T-től küldtek oda), és megjavítva onnan kaptam vissza,
Honor 8 -ban akku csere volt gyárilag, megyeszékhely Samsung szervize csinálta szó nélkül (a T-től küldtek oda)
aztán a Samu Z-Flip 3 5G nem frissült, egyéb bolti vásárlás volt, számlám megvolt, első tulaj voltam, ezzel (Flip, Fold, kihajtósak, kizárólag az Oktogonon foglalkoznak), és elhajtottak a f.szba, hogy vigyem a boltba, majd a bolt fogja javíttatni. Na de ... mondom... a bolt is ide fogja hozni, nem? nem számít, ők ezt itt nem veszik át, viszlát...
A telefon megérezte hogy közeleg egy földhözb.szás, és másnap befrissült.
Eladtuk.[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
válasz Old FatBoy #292 üzenetére
Én el vagyok ájulva az üzemidőtől, igaz iphone-ról jöttem.
Utánaolvastam kicsit. A Poco F2 pro egy bőven felső kategóriás, remek készülék, határozottan jó üzemidővel, de kétszer ennyiért.
-
gyoom
csendes tag
válasz Old FatBoy #292 üzenetére
Nem tudom, hogy mit értesz azalatt, hogy nem nulláz?
Nálam így néz ki miután épp most leszedtem töltőről.
-
Old FatBoy
aktív tag
Sziasztok.
Azokat kérdezem akik már használják.
Akku használati statisztika müködik rendesen?
Nállam teljes feltöltésnél nem nulláz, az üzemidőtől sem vagyok elszállva nem tud többet azonos használatnál mint az előző Poco F2 prom.Audiophile Troll
-
joelke HU
senior tag
Alig hiszem. Ők már a Telenoros korszakban is csak annyit vállaltak, ha nem tetszik akkor kicserelheted 14 napon belül másra. Persze, hogy ez mennyire szabályos, az más kérdés. Azóta, hogy ez változott vagy sem nem tudom. De kérdezd meg tőlük inkább előtte, mint érjen egy kellemetlen meglepetés.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
veterán
Én meg pont ezeket kedvelem. Szolgáltatói telefonnal még nem szívtam meg a garit. Egyéb, hivatalos magyar boltossal már igen. Nem vagyunk egyformák. Ki-mivel szívta meg, attól fél.
Egy 128-256 GB telefonnál a 10-20-50 Megás alkalmazások fogják felzabálni a tárhelyet? ugyan...
A szolgáltató nem "nyúl bele", neki arra nincs ideje. Úgy rendeli meg a gyárból. Az pontosan ugyanolyan gyári eredeti, mint a nem-szolgáltatós. -
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
Szerintetek lesz Black Friday a Yettelnél, van rá esély hogy olcsóbb lesz a g54 ?
-
atosan
veterán
válasz elfelejtette #277 üzenetére
Szia,
Samunál kijelző jobb, kamera jobb, akku jó, de nem annyira mint a G54. 6/128 kevés, köhög tőle.Maine coon
-
veterán
válasz elfelejtette #280 üzenetére
Hasonló cipőben járok,
el is engedtem mindhármat, Telekomnál és Yettelnél is, mert nem jövök ki jól a bizniszből. (Moto G54, Samu A34, A54)
Egész más irányba indulok el.
TIT
semmi olyat nem tesz rá a Telekom, amit ne tudnál tiltani, és a szolgáltatói készülékek évek óta függetlenek. -
TIT
veterán
válasz elfelejtette #280 üzenetére
Annak nemsok értelme van többért venni ami túlárazott eleve.50-et pláne nem adnék a samuért,azért az egy belépőszint.
Kitudja a telekom milyen vackokat tesz fel rá és független-e. -
elfelejtette
veterán
Sajnos van 50 eFt a különbség, mert Telekomos flottában fogjuk venni, bár 22 havi részletre, így 22 x 3700 Ft vs. 22 x 6000 Ft lesz.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
fericske
addikt
g84?
-
TIT
veterán
77 a moto és 100 a samu,nincs az 50,a samu oledes,én biztos nem venném a samut a szoftvere miatt,tele reklámmal és amúgyis vackok szoftveresen,de frissítik 5 évig elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Szerintetek ezt a G54-et (8/256GB) lenne-e érdemes választani, vagy az Amoled kijelzős Samu A34-et (6/128) 50e-rel drágábban?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
gyoom
csendes tag
Ha valakit érdekel a "sar" azaz a sugárzás érték akkor az ennyi elvileg amit a telefonoknál *#07# kódot beírva előhoz a telefon :
-
laleeee
őstag
Azt kéne tudomásul venni, hogy a Moto kameraszoftver kuka, a gcam szinte mindig sokat segít, hidd el , ez kb a tizedik motorolám zsinórban( moto one fusion+) Ezért kértelek, a saját érdekedben is hogy pattints fel légyszi egy jól működő gcam portot és ossz meg velünk egy pár tömörítetlen képet, nagylátószögben is meg minden , előre is köszi
-
gyoom
csendes tag
Ha egy jobb fényképezős telefont kerestem volna valószinűleg google pixel 6a választottam volna.
Nekem nem volt a kamera fontos és láttam tesztekben, hogy kamerája nem jó, de ha kell valamit lefényképezni arra teljesen jó. Akksi, tárhely,ram, sztereó hangszoró, jack dugó, majdnem alap android, kevés előretelepített alkalmazás(bár kicsit túlzásnak érzem a 12gb ramot) ezek miatt döntöttem a moto mellet. Egyébként Nokia telefonon is gondolkoztam.
Xiaomi telefonokat szerettem(4 féle xiaomit vettem évek folyamán, amiből 2db-ot tovább adtam a másik kettő utolsót pedig amíg működtek addig használtam érdekes, hogy az alaplap és vagy proci behalt bennük), tök jók csak kicsit idegesítettek a reklámok amik oprendszer frissítés/app frissítés után visszajöttek xiaomis alkalmazásokba(amiket egyébként természetesen ki lehetett kapcsolni több kevesebb sikerrel)
Mostmár több mint 1 napja megvan a moto. Nagyon kevés tapasztalatom van a telefonnal, de eddig tetszett nekem.
Talán nem leszek motorola fan, de majd meglátjuk, hogy meddig bírja a telefon. Reménykedek, hogy amit motorola igért azt be is tartja -
milan26
senior tag
-
milan26
senior tag
Pontosan tudtam, hogy milyen gyenge képeket csinál, mielőtt megvettem, ezzel együtt jó vételnek gondolom. Nekem sokkal fontosabb a kiváló akksi. Közösségi média ugyanúgy lebutítja, ahogy a prohardver. Ha sokat fényképeznék, és fontos lenne a minőség, akkor lenne egy Canon vagy egy Nikon gépem.
-
milan26
senior tag
-
gyoom
csendes tag
Ide csak butítva rakja fel a képet most néztem , bocsi teljesen igazad van
Csinálok néhány új képet.
Amik megvannak azokat ide feltettem és úgy látom itt 12MP kép maradt jee
Mindegyik 12,6mp-en 4:3-ba. Törpe fejére kattintva fókuszáltam mindegyiknél.
-HDR-ben
-HDR-t kikapcsolva
-éjszakai módban
Másik kettő gcam:
AGC_9.1.24_V2.0_gcam
SGCAM_9.1.098.24
motorola kamera IMG kezdetű fényképek.
Törpés(félsötét helyen készítve) :
https://freeimage.host/i/JBDBN9f
https://freeimage.host/i/JBDBOu4
https://freeimage.host/i/JBDBewl
https://freeimage.host/i/JBDBj8G
https://freeimage.host/i/JBDB8nS
https://freeimage.host/i/JBDBSM7
https://freeimage.host/i/JBDB4cu
https://freeimage.host/i/JBDBi9j
https://freeimage.host/i/JBDB68bEgyébként bármit használunk szerintem nem lesz sajnos sokkal jobb fénykép. Esetleg tudsz jobb helyet ahova fel lehetne dobni az ilyen képeket?
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
Open Camera alkalmazás:
Jó fényviszonyoknál vállalható képet készít, gyengébb fénynél tényleg vacak. -
kbyte1024
veterán
és kétszer
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
tessék egyszer
-
gyoom
csendes tag
Itt van néhány kép. Tegnap jött meg a telefon. Kamerája tényleg elég rossz(főleg a xiaomi redmi note 10 pro-hoz az előző telefonomhoz képest).
Törpére tettem a fókuszt. Most reggel 6:30 órakor csináltam behúzott sötétítő függöny mellet. Szóval félsötét helyen.
Sima IMG kezdetűeket a moto fényképezőjével csináltam.
mindegyik 12,6mp-en 4:3-ba.
-HDR-ben
-HDR-t kikapcsolva
-éjszakai módban
Másik kettő gcam:
AGC_9.1.24_V2.0_gcam
SGCAM_9.1.098.24[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Majd kicsit késöbb jobb fényviszonyok között csinálok még képeket.[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
Találtam egy pár képet teljes felbontásban [link] Egészen hihetetlenül sz@rok. Ez 2023-ban abszolút vállalhatatlan, mintha valami 20ezer forintos Ulefónnal vagy mivel, vagy egy mikrohullámú sütővel készültek volna. Csak egy kicsit kell belenagyítani és átváltozik a kép olajfestménnyé, az arcok eltűnnek,zéró részlet. Tényleg senkit nem érdekel hogy egy Gcam-et feltegyen rá hogy az javít-e a helyzeten 🤔
-
janeszgol
félisten
válasz elfelejtette #200 üzenetére
A HC-knek is elég a 8 GB. Mire megtelne a ram, elfogy a hardver. Bőven jó mobil egy 8 GB rammal szerelt.
-
gyoom
csendes tag
Érdemes megnézni az adott telefon esetében a gyártó honlapját az általában megbízhatóbb. Persze ott is akadhatnak elírt dolgok, de kisebb az esélye.
Sokadik Xiaomi után ez lesz a következő telefonom és remélem sokáig bírni fogja
Most rendeltem meg ezt a telefont miután elromlott a Xiaomi Redmi Note 10 pro telefonom.
Egyébként 33W töltés sem helyes szerintem. Legalábbis gyártó honlapján 30 W-ot írtak, de nem hiszem, hogy számít bármit is az a + 3W maximális töltés teljesítmény.
link -
félisten
válasz elfelejtette #245 üzenetére
Tegnap este én is ezt néztem... szerintem az adatlap lesz a hibás, Power Edition-t kapunk.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
atosan
veterán
válasz elfelejtette #245 üzenetére
A Magyarországon hivatalosan forgalmazott verzióban 6000-es akksi van, azért Power edition. Néhány éve, akkor még Telenornál az egyik kiszemelt telefonnak szintén hibásak voltak az adatok. Írtam nekik, megköszönték, javították.
Maine coon
-
elfelejtette
veterán
válasz Graphics #241 üzenetére
Most ezen az oldalon melyik adat a jó? A zöld, vagy a piros keretes?
Ja és a Telekom oldalán a wifi6 is meg van jelölve, az sem valós..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
Mondjuk ,ilyenkor jó az online időpont foglalás.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Hajós01
csendes tag
-
elfelejtette
veterán
Évtizedek óta a [link] Quickpic-et használom minden telefonomon a gyári galéria helyett.
-
Hajós01
csendes tag
No ma nekem is megjött a zöld Moto, eddig jónak tűnik ahogy költözök befele
Az egy apró csalódás hogy nincs benne gyári galéria app
Tud valaki normálisat, belső szerkesztővel amit érdemes rá letölteni?Jobb csapba sz.rni,mint sz.rba csapni
-
laleeee
őstag
Állítólag ezek működő gcam-ek G54-re : [link]
-
kbyte1024
veterán
Ráadásul 2rugoval drágább ha nem elofizuval veszed.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Holnap bemegyek, párocskámnak mégiscsak kell egy telefon. Előfizetéseinkhez kb ez játszik:
1. Yettel Moto G54 sajna fekete, 12/256,
70.990.- 7100 +22x2.904.-
2. Yettel Redmi Note 12S DS 8/256, sajna fekete,
(és Redmiék amúgy a begyünkben vannak)
88.990.- 17800 +22x3.235.-
3. átsétálok a Telokomba, Moto G54 színesek, sajna csak 8/256
78.000.- 22x3.545.- -
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #218 üzenetére
Meg jött már a szépséges flip tokod? 👍
-
-
veterán
Telekomnál elérhető !
Zöld és kék színben is, és továbbra is 8/256 a leírás szerint. -
kbyte1024
veterán
Na csá mindenki 😉ma meghozták a Yettelest nekem is. Na jó nem nekem a cimborámnak csak én intézem. Pár kép csak nektek csak most akcióban🤣
[ Szerkesztve ]
-
milan26
senior tag
Én most vettem meg nemrég ezt a készüléket a Telenortól, pár napja használom, már be is laktam. Meglepően jó, pláne az áráért. Fényképek olyanok-amilyenek, tényleg nem az erőssége, pláne rossz fényviszonyok között. Ezt leszámítva alapvetően remek telefon. Üzemidő elképesztően jó.Nem igaz, hogy túlmelegszik. Iphone-ról váltottam, én azt gondoltam hogy majd a sebességgel lesz bajom, az androidnak meg örülni fogok, hát fordítva lett. Ha nem is annyira gyors mint az almás készülék, nem lehet rá panaszkodni. Az én fejemben még a régi androidos kép élt, ami csúnyán belassul, ez ma már szerintem legfeljebb a legalsó kategóriában van csak.
Android viszont nagyon kusza az ioshez képest, pedig ezen a Motorolán elvileg egy tisztább fajta van. Appokban sincs előnye, ahogy iosben itt is általában egy app van, ami rendesen, jól működik. Meg az itt-ott megjelenő reklám is zavar, iosen nem volt egy darab se. Persze ez sem gáz igazán, majd megszokom. Két év múlva ha lesz elérhető árú iphone, tuti újra azt veszek, most is azt vettem volna ha van, de addig is egészen biztosan nagyon jól elleszek ezzel a Motoval is, ami üzemidőben kb két iphone-al ér fel.
-
-
joelke HU
senior tag
Hogy hogyan? Havidíjas csomag mellé. 39380 a készülék ára az előfizetés meg két évig majd 15 ezer.
Amúgy minden nélkül 82500. Mondjuk úgy sem vészes. Csak hát elfogyott. Kérdés mikor lesz nekik újra készleten.Javítás: közben megelőztek...
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
elfelejtette
veterán
Szolgáltatás 2 év hűséggel: 14 630 Ft/hó
Mobil S + Korlátlan Net Okosvilág díjcsomag
Ennyi havidíjat kellene bevállalni.
joelke HU: Most került be az árlistába, szóval nem elfogyott, hanem még meg se jött.[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz elfelejtette #202 üzenetére
Nincs készleten, de ha lenne,
Kedvezményes készülékáron( 39 380 Ft ) hogy lehet hozzájutni ? [link][ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Flottások vagyunk, és egyben nem adunk ki ennyit telefonra, szóval nincs más választás.
-
veterán
válasz elfelejtette #200 üzenetére
Egyrészt a Telekomnál tévesen is felvihetik az adatokat. Pl HP Pavilion laptopot nézegettem a minap, 300nit 100% sRGB szín van írva, de a HP oldalán nem találtam olyat, csak 250 niteset, meg 400-ast. Bementem személyesen, megkérdeztem. Mosolyogva mondta az eladó, hogy inkább a gyárnak higgyek, mert elég sok az elírás.
Oké basszus, de 250 helyett nem lehet véletlenül (mellényúlással) 300-at gépelni. Valaki mégiscsak elé tette az adatokat. Na mindegy, nem rendeltem meg...
Ha a szín nektek mellékes, és nem részletre veszitek, akkor a Yeti ajánlata jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest