Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
hYpa
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Kaptam amerikai T-Mobilos Defyt, amin van MOTOBLUR! Szeretném itthon használni, a 16 számjegyű unlock code már be lett ütve elfogadta, azonban a MOTOBLUR bezavart és nem engedi használni, amíg be nem írok egy beregelt e-mail - jelszó párost. Mi tévő legyek ilyen esetben, mert picit megakadtam hogyan tovább! köszi a helpet! -
motodefy
tag
please reboot your device once you have boot into the system to activate second boot settings!
és mégis hol találom a második boot beállítást?
-
VMatteo
őstag
Szeretném ha a a programok, meg ilyesmik megmaradnának. Mehet erre a Mokee-ra az új?Wipe cache és dalvik után?
Tisztelet a Gépésznek!
-
motodefy
tag
Az mi hogy teszem fel a wr 1.4-et és újra indításnál 2.2 jön be? valamit írt, hogy a bootnál állítsam be de nem emlékszem nem tudjátok?
-
Nyiaz
aktív tag
válasz kanyazsombor #34035 üzenetére
Én is zöld vagyok és a gps a végső 1.4 ben sem jó. Az 1.3-ra ha ráteszem elrontja. Mi a fene lehet ez? Tiszta telepítésnel sem jó!
??????? -
VMatteo
őstag
Sziasztok! Ma a Mokeem nem tudott 2 wifi hotspot közül egyikre sem csatlakozni, pedig mindkettő működött idáig!Próbáltam újraindítani de semmi, holnap csinálok egy wipe, dalvik cache-t is
Tisztelet a Gépésznek!
-
Shyciii
veterán
válasz baal-amiga #34030 üzenetére
Theme Chooser van (nézegettem milyen témák vannak, de felejtős, meg eleve nem szeretem, ha egy rom akkor lesz szép, vagy használható, ha agyon állítgatom. ennyi erővel egyszerűbb olyat használni, ami alapból tudja).
Késés nincsen hívásfogadáskor, és amúgy menü, és programindulások is szép gyorsak. De ilyen gondom a Pikachu-nál sem volt. -
bruti01
őstag
válasz kanyazsombor #34035 üzenetére
bár azt meg kell mondjam hogy az első white rabbit picit jobbnak tünt.
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
teo77
őstag
A gui-csere esetén a menü szisztémája is vàltoztathatò? (pl miui-szerűre)
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
baal-amiga
senior tag
válasz kanyazsombor #34031 üzenetére
Más md5sumos wr rom van xda-n most, mint tegnap este; változott valami? Olvasgatom a topicot, de nem látok ilyesmit...
Egy nandroid után felpróbálom.
A tegnap esti: 188345137 Kb, a mostani 188345124 Kb.
Témákat, ikonokat variálok csak meg adw-exet, színekkel nem babrálok mélyen; lényeg az egységes és lehetőleg világos, minimál stílus - ez miuin szuper volt. Van 1-2 jó xda theme topicban.
Van miui téma port, de a menüre sajnos nincs sok hatással. Lehet bele kellene nyulkálni, de erre nincs idegrendszerem.[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
kanyazsombor
tag
Theme chooser van, késés nincs. Nálam.
szerk:
Én a blogomban lévő transparent témát használom. Te hogy otthonosítod? (gui csere? )[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
baal-amiga
senior tag
válasz Shyciii #34020 üzenetére
Nyúlban van theme chooser? Gondoltam feldobom, de én sem szeretem a kriptahangulatot; akkor lehet variálni világos témára is, meg teljes guit cserélni.
Illetve bejövő hívásnál késés van-e?[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
baal-amiga
senior tag
válasz Joke21 #34026 üzenetére
Én szombaton megvettem a Carnival of Horrorst; elakadt a letöltés, egyből refoundoltam; megvettem újra, 1 óra múlva megjött a refoundolt pénz. Nálad gondolom nem refound volt, csak törlés a telefonon?
-
kanyazsombor
tag
Az érdekelne, hogy az új nyúlnál előforduló hibák összefüggésben vannak-e a defy lencséjével?
Szóval akinek a WR1.4el gondja van, bootloop, fc-k, beállítások elmásznak... az írja le a hibát és hogy zöld vagy piros. Mindezt privatban, hogy ne piszkoljuk a mélyvizetMotorola Defy :)
-
Joke21
aktív tag
Járt már úgy valaki, hogy megvett egy programot, nem ment rendesen, letörölte és mikor újra leakarta tölteni, azt írta a market, hogy meg kell venni? Aztán jön a levél, hogy a vásárlást a google play-n törölték. Na de ki? Mert én tuti nem. Ja, meg mennyi idő, míg visszakapom a pénzem? Mert addig tuti nem veszem meg még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
sensejke
aktív tag
válasz kanyazsombor #34005 üzenetére
Azt jó lenne tudni, hogy tegyem e vissza az alap verziót vagy sem, mert a magyar már rootolt, superuser már fenn van. Valaki segíthetne ez ügyben, hátha tud valamit mondani.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Shyciii
veterán
Én meg törlöm a nyulat. Számomra még mindig borzalmas a kinézete, színvilága. Rádásul bugos nálam. Jópár menüponton hiába változtatok, visszaáll az eredeti beállításra. A telepítés tiszta volt, de mindegy is. Miui, wp7 sokkal letisztultabb kinézetü. Cm7 statusbar kinézete egyenesen borzalom.
-
vornia
senior tag
Sziasztok!!
Nagyon elnézést ha rossz helyre írok be, de kérek egy kis segítséget..
feltettem a cm9-et.....öö izéé.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386680ezek alapján de ..hát...na..
Immediately after, flash this 2.3 kernel zip.
ezt simán kihagytam....szóval, bejött, működik eddig, de ez mit fog okozni?Vagyis ennek a hiánya?
CM7 volt rajta stable..még a 7.1-es
Nagyon szépen köszönöm előre is a megvilágosításokat!!!
-
Crondore
tag
válasz kanyazsombor #34012 üzenetére
Minden más fel megy(cm7.2RC1,MIUI,nyúl 1.3)! 1.4 többször letöltve zipet ellenőrizve meg nem ennyi a tapasztalatom...
-
Davebowman
senior tag
válasz RootRulez #34016 üzenetére
Semmi elfogultság, miui vonalról jöttem mokeere(ami hybrid) aztán a nyúl. Ma reggel 1óta van fent. Hibbbbátlan minden elsőre. Stabil alacsony proci vselekkel is, nem akar merülni pedig belaktam reggel és 67% on van. Tényleg teccik, pedik mokee 1 hónapig volt fent előtte(gondolhatod azt hogy belaktam már)
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
RootRulez
félisten
válasz Davebowman #34015 üzenetére
Minden elfogultság nélkül?Inkább, bővebben?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
teo77
őstag
Szòval eddig ùgy àll a helyzet, hogy a(z ùj) "nyùlon tùl" nem nagyon erdemes keresgélni, annyira fajának mutatja magát? Tehàt: "a nyùl az!" eddigi legígéretesebb mòdosìtott ROM? :-)
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Nyiaz
aktív tag
válasz kanyazsombor #34012 üzenetére
Köszi! Akkor este újra nekifutok.
-
kanyazsombor
tag
Bélám: elkeserítelek. gps ok. Igaz wajk gps.conf -ját tettem bele. De az eredetivel is jó.
Crondore:
Nálam nem volt hiba. Minden jól működik. Én is seavel ágyaztam a nyúlnak.
Csekkold az install zip md5 sumját, hátha sérült. Nem piszkáltad a zipet?
Tiszta telepítés volt Szabof1 leírása alapján?[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
Shyciii
veterán
válasz kanyazsombor #34010 üzenetére
Akkor elnézést, rosszul emlékeztem.
-
Shyciii
veterán
pollai
Konkrétan azt értem, hogy nincs már rá fejlesztés. Több fórumon láttam. Amúgy ha megnézed a legutolsó változatokat (GB természetesen), akkor láthatod, hogy csak 1-2 hibajavítás volt már eddig is bizonyos telókra, szal semmi újat nem hozott.
kanyazsombor
Benne van, csak nekem nem működött 1-2 napig, de utána meg igen. Azóta sem értem, hogy mitől volt rossz, és mitől lett jó
[ Szerkesztve ]
-
Crondore
tag
1.4 nyúl nálam bootloop -ol install után, bármire telepítem, 1.3 -as simán megy 1.4-es nem, full wipe/cache törlés volt. Azt vettem észre, hogy installáláskor dob egy hibát a valamilyen opt állományt hiányol, de ezt leszámítva nincs hiba. 5letek? Tapasztalat? Ja igen SEA az alap nálam, most.
-
Jaffa75
őstag
válasz kanyazsombor #34005 üzenetére
Szia!
Most vettem le az uccsó cm9-et... stabilnak stabil, nem fagy, no hotboot és fc! Viszont csipegeti az akksit szépen lefelé, és annyira óriási dobások nekem nem voltak benne...
-
Kroni1
veterán
Azt vettem észre hogy a CM7 alatt a gmail sync on esetén sem frissit az uj emailekre, csak ha nyomok egy refresht, gyári rommal pedig szinte egyből jött a mail. Ez direkt van igy, ki lehet esetleg küszöbölni valahogy?
Amugy akksi nagyon jó vele, 2 nap éppen kijön számomra átlagos, visszafogottabb használattal, 1-2% éjjel repülő üzemben, sőt! multkor standby módban kellett éjszaka hagyni, 5 óra alatt ugy is csak 3%-ot merült!
-
kanyazsombor
tag
válasz sensejke #34004 üzenetére
először a felkészülés
aztán a cm7, vagy a miui tetszés szerinta cm9et nem javaslom, ha nem vagytok nagy hekkerek (bár azt mondják már vannak biztató változatok belőle)
De a jelenlegi 2.2 magyart én gyalulnám. azaz mindenben követném a felk. leírást, tehát alapnak egy gyári 2.2. Ez biztos módszer.
De majd megerősítenek, vagy cáfolnak a többiek.Motorola Defy :)
-
sensejke
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Barátnőm telefonja kezd bajlódni így gondoltam felteszek neki egy cm vagy miui-t. A alap android helyett már ez alapján a 2.2 magyar van fenn. Na innentől kellene nekem a segítség. Melyiket kövessem?
Vagy ha tud valaki jobbat szívesen hallgatom.
[ Szerkesztve ]
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
hodostamas
addikt
válasz kanyazsombor #34000 üzenetére
Minden ROM-ban bent van ez a funkció, 2.1-től biztosan. Esetleg kínai márkáknál lehetséges hogy nem úgy működik mint ahogy kell
-
Lacopapi
addikt
válasz kanyazsombor #34000 üzenetére
Remek,bár gondolom akkor is mondtam,hogy én wifit soha nem használtam és talán nem is fogok,emiatt nem tudhatom,mi van a menüben.
Megnéztem,csakugyan
Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest