-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Neked ez a véleményed a dologról, nekem az.
Ha nem tetszik, esetleg fáj, hogy nem 20 / 40 / 80 Mbited van akkor azt ne rajtam verd le.
2012 nyarán adott volt a lehetőség arra, hogy váltsunk és váltottunk.
Ezek után ne nekem kelljen már bocsánatot kérni azoktól akiknek nincs alternatívájuk.De, erre irtal ala. Arra irtal ala, hogy garantalnak neked 8/4-et, minden, ami efolott jon, ajandek. A 20-szal folotte vagy ennek? Igen. Szerzodes szerint teljesitenek? Igen. Van indokod ilyen latvanyosan szenvedni? Nincs. Ennyi.
Mindenkinek csak addig nagy a szája amíg nem érintett a dologban.
(nem mellesleg, kulonosen visszatetszo abban a topikban a "csak" 20 megabit miatt sirankozni, ahol sokaknak ennek fele, harmada, negyede a normalis sebesseguk, meg ugy is ezt mondom, hogy en hala istennek mar nem tartozom kozejuk).
Nem csak a sebesség miatt jár a szám hanem a szolgáltatás szinvonalán is ami hétvégenként a béka segge alatt van.
Mint említettem anno 384 kbittel kezdtünk és annyit fizettünk érte, hogy azért Pesten UPC-s területen már 1-2 Mbitet adtak.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Ukrajnai háború
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó digitális fényképezők, objektívek, egyebek számlaadással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest