Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Most hívtak a DPI-sek, nem adnak wifis modemet a mobilnet mellé. Ami viszont szívás, mert egy LTE képes vacak 40 ezer körül van, már ha lehet kapni.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
bogil99
aktív tag
válasz dulifuli01 #14270 üzenetére
Ha kilépek visszakapom.
szerk: Ha jól megnézed, találsz olyat is közöttük, ahol a szolgáltatóval kötöd a szerződést.
szerk2: (#14289) Hegyirabló
Nekem DPI közepes csomagom van (még pár napig) és bitang gyors az LTE. Páromnak csak 3G, de érezhető a különbség a kettő között.[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Hegyirabló
veterán
A kültér/beltér mennyire határozza meg?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
madle
őstag
A DPI-nél van olyan lehetőség, hogy a csomag mellé 4G képes mobilnetet kérek? Illetve ha igen, az mennyibe fáj? És a DPI tiltja e a Voipot?
-
club1
veterán
válasz Hegyirabló #14289 üzenetére
Én folyamatosan használom, írtam is, hogy helyről függően 30-600 méterenként változik jelentősen a minősége.
-
Zeki
nagyúr
válasz Hegyirabló #14289 üzenetére
Keress Telenoros topikot, ott kérdezz a mobilnetes sebességekről.
-
Hegyirabló
veterán
Ezért kérdeztem több helyen is, hogy mi az ügyfelek tapasztalata, de érdemi választ nem kaptam. Senki nem használ mobilnetet?
-
club1
veterán
válasz Hegyirabló #14287 üzenetére
Semmit nem jelent náluk, tájékoztató adatokról van szó. Nem hivatkozhatsz erre, mint írtad is, a 0 a garantált.
-
Hegyirabló
veterán
-
dptrsk
addikt
válasz Hegyirabló #14281 üzenetére
Hálózatot tesztelni nem maxon kell, hanem pl a 30/5ös csomaggal, persze 150/20ra fizetsz elő, de ha nem szakadozik a 30/5 és jön is maxon, akkor valószínű a 150/20 is stabilan fog működni(nagyobb sebességgel), ha a 30/5 se megbízható, akkor felejtős az egész...
Amúgy szerencse, hogy a telenor próbát nem tudtad megrendelni, mivel az is a csomagod max(7/2mbit) sebességét adja csak LTE hálón. -
Hegyirabló
veterán
Van LTE, hogyne.
Elméletileg ezt tudja, persze hangsúlyozták, hogy a garantált az 0. Én csak annyit szeretnék, hogy a jelenlegi vezetékesnél, ami 20/1 többet tudjon.
Nem messze van innen az Antenna Hungáriának az egyik legkomolyabb telephelye. Sejtésem szerint a hely jelentősen meg van tűzdelve a különféle szolgáltatók átjátszóival, így a Telenoréval is. Egyébként nincs valami adatbázis, tértkép, hogy hol vannak a tornyok?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Hegyirabló #14283 üzenetére
Ha van lte, akkor biztos hogy tud. Ha nincs, akkor attól függ, mennyire vagy a toronytól (és hol).
-
Hegyirabló
veterán
Igen, megvan a 200MB, de ott csak 7Mbit a le, nyilván nem akarok 150-et, de azért jó lenne tudni, hogy tud-e többet 7-nél.
-
club1
veterán
válasz Hegyirabló #14281 üzenetére
Na várjál. Ha dpi-s vagy, az alapcsomagban ott van a havi 200 MB. Ha nem jönnek elő hibák a 200 MB-os csomaggal, akkor a Hipernet 42-vel sem (vagy csak ritkán) fognak.
Mobilnet csomagnál soha ne gondolkodj az elméleti maximumokban. -
Hegyirabló
veterán
válasz dptrsk #14278 üzenetére
Mondjuk azért, mert csak azon elérhető a 150Mbit/s le és a 20Mbit/s fel?
-
n@p@lm
őstag
sziasztok!
kellene egy dpi-s kontakt, kimondottan flottás korlátlan mobilinternetre lenne szükségem. -
cserix
tag
válasz Hegyirabló #14277 üzenetére
húú, bocs, ennek nem néztem utána
Itt azt írják, hogy "Online rendelés esetén 30 napos visszavételi garanciával. (Üzleteinkben 5 napos.)"
Visszavételi garancia[ Szerkesztve ]
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
dptrsk
addikt
válasz Hegyirabló #14277 üzenetére
A legolcsóbb hipernet 9000forint?
A teszthez nrm kell a legdrágább fullextrás csomagot kérni... -
Hegyirabló
veterán
válasz cserix #14276 üzenetére
Az 9000 forint.
Egyébként nagyon pofátlannak tartom, hogy nem időarányosan számláznak. Még gondolkodom, hogyan tudnám megoldani.
-
cserix
tag
válasz Hegyirabló #14275 üzenetére
Ha vennél csak 1 hónapra publikus hypernetet, az talán még vállalható költség.
Használod, ha jó visszaadod és berendeled a flottás csomagod mellé.
Ha nem jó akkor is ez lesz, csak nyilván nem rendeled meg.
Én így csinálnám.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Hegyirabló
veterán
Nem lehet a meglévő flottás csomagomhoz próbát rendelni. Innentől kezdve nincs ötletem, hogyan fogom tudni letesztelni, hogy mit tud itt a Hipernet.
-
Myers
senior tag
válasz Andrewstarr #14255 üzenetére
A románoknál a diginél viszont ez már nem vicc.
http://www.muszaj.hu/
-
-
bogil99
aktív tag
válasz INGJOKE #14227 üzenetére
Mi a bajod az MLM-el? Egyáltalán tudod hogy miről szól?
Egyébként én www.olcsomobilflottak.hu -ról választottam. 30-féle tarifából választhatsz, itt olvastam, hogy többeknek a NET fontos, van köztük KORLÁTLAN NET-es csomag is!!!
szerk: Én pl. a DPI-t hagyom ott miatta.
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Hegyirabló
veterán
Szuper vagy! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Hegyirabló #14265 üzenetére
De nem írsz alá rájuk két évet látatlanba. Néhány száz Ft-ot megér a dolog.
-
Hegyirabló
veterán
válasz MADcat #14261 üzenetére
De ezért is fizetni kell, vagy nem?
-
storm3
senior tag
Sziasztok! Új vagyok a topikban és némi információra lenne szükségem a "saját" flottámmal kapcsolatban.
2008 óta vagyok a Római Katolikus Egyház T-s flottájában, úgymond "ajándékként" kaptam a lehetőséget a paptól,tehát legális úton vagyok benn. Hallottam én is erről a felülbírálatról pár éve stb., de igazából felém nem történt semmi változás, még mindig benne vagyok.
A kérdésem, hogy van-e ehhez a csomaghoz kedvezményes mobilnet(jelenleg 2400 Ft.-ot fizetek 1GB-ért) és ha valahol fenn van a percdíjtáblázat, a linknek is örülnék . Keresőt használtam, kevés sikerrel.
Köszi előre is!“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Tibee86
nagyúr
Nekem vagy elfelejtik belassítani vagy nem tudom, de semmi változás nincs sebességben, ha elfogy a 200MB.
Szerintem lassan dobom a DPI-t, jó lenne, de a lefedettség nagyon gáz még a fővárosban is (3G), az LTE eléréséért meg nem fogok még több ezret kifizetni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Hegyirabló
veterán
Még is hogyan próbálnám ki? Kölcsönadod a Hipernetedet?
-
club1
veterán
válasz Hegyirabló #14257 üzenetére
Gondolom volt annyi eszed, hogy a két év aláírása előtt minimum otthon kipróbáltad a hipergagyinetet. Ez nem vezetékes net, hogy az esetek nagy részében tökéletes legyen, hanem a nulla és a közel tökéletes között változik 30-600 méretenként.
-
Hegyirabló
veterán
Ne ijesztgessetek már a hálózattal!
Most mondom le a vezetékes netet, utána csak DPI mobilnet lesz, a korlátlan csomag. De ha ennyire rossz, meggondolom.
-
Vangelis
félisten
-
sacaboy
tag
válasz dptrsk #14252 üzenetére
Nálunk itt helyileg (Komló) semmi gond nincs a hálózattal, LTE is megy szuperül! Valaki itt azt írta hogy a forgalmi keret elérése után sem lassítják a dpi-t. Ezt még nem próbáltam, mert 3 gigás csomagom van, de ebben a hónapban leforgalmazom és akkor meglátjuk.
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
evko
aktív tag
válasz sacaboy #14250 üzenetére
Igazából ez csak egy kérdés volt.
A 200mb internet semmire nem elég, az tény. Akkor már csak az a kérdés, hogy mennyire lassú, ha a 200mb elmúlik?
MErt ha simán használható, akkor tökéletes.
Amúgy a többi tökéletes.
Igen, én is láttam jobbat, de az nem saját névre szól... Márpedig azokkal sajnos tényleg csak a baj van, általában...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
A DPI flottánál van jobb flotta, melybe be is lehet lépni és saját névre szól?
Alacsony percdíj, másodperc alapon, alacsony havidíj és valamennyi internet... Ezek lennének a fontosak....--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
A Forensis megvolt már?
Legyen minden jó!
-
huan
őstag
Nexus 5-öt lehet választani DPI csomag mellé?
-
Hegyirabló
veterán
válasz dptrsk #14240 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Én a korlátlan adat és sebesség csomagra akarok előfizetni, ami ugye elméletileg 150 le/20 fel.
Ha itt nálam 40 le/ 2 fel stabilan fog menni, akkor elégedett leszek, mert ez már duplája lesz annak, amit most nyújt a vezetékes.
Vagy ne legyek ennyire optimista?
-
dptrsk
addikt
válasz Hegyirabló #14237 üzenetére
Ugyan nem DPI(hanem dolgozói Telenor csomag), de amikor DPI csomagom volt akkor is voltak ezek a hibák, tehát
Nekem Óbudáról és 11.ker(egyetem) van tapasztalatom.
A Telenor hálózata elég gyér, mind2 helyen sokat vagyok.
Ha 4G képes mobilnetet fogsz használni az jól működik.
Ha azonban csak H+ hálóra enged az előfizetésed, akkor sok jót ne várj, nekem NAPI szinten szakad meg mind2 helyen a hálózat(csak segélyhívás indítható több előfizetés is a környékemen(tehát készülék és SIM hiba kizárt), s napi többször szembesülök, hogy random módon Budapesten akárhol csak úgy elmegy az adathálózat 15-30 mp-re.Bejelentettem hibára(mivel nekem nem 4G képes csomagom van, kértem, hogy tegyék 4G képessé mert Telenor próba 500MB 4G használata esetén nem jelentkezett semmilyen hiba), a válasz az volt, hogy fizessek elő 4G képes csomagra(dolgozói 1,5GB 1500ft, 1GB csomag 2000Ft, ezek után tudod ki fizet többet kevesebbért, otthagytam őket..)
A hálózat szakadásokra pedig az volt a javaslat, hogy a családban mindenki tegye csak 2G üzemmódra a telefont s ha mobilnetezni akarunk akkor 3G-re tesszük, mert ez a technikus szerint normális, ő is így használja...Tehát röviden, amíg van 4G lefedettség jó a Telenor, 3G-n azonban elvérzik csak órák kérdése és jön egy kimaradás... A telenor szerint ezek a hibák a a mobilhálózat sajátosságai miatt vannak, nem tudnak mit tenni...
-
veterán
Hali. Tudsz abba segíteni, hogyha jövőre lejár a mostani flottám, hogy tudok belépni, a dpi-be?
-
Orgi
addikt
Hi,
nekem 1-2 hete volt a belépésem, miután megküldtem az adatokat 3 nap múlva jelentkeztek is és kb 1 hét után be is tudtam lépni, nagyon gyors volt minden (ma hordozom a számom).
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Megrendeltem a DPI-t, méghozzá mobilinternetet. Le is adták a rendelésemet, most már csak várnom kell a jelentkezést.
Van tapasztalata valakinek, hogy mostanában mennyi idő, amíg jelentkeznek? Itt is van próbaidőszak? Mennyire stabil, megbízható?
Köszi!
-
veterán
Kérdeztem fideszes képviselő ismerösöm, de nem is hallot még a Dpi flottáról. Valaki tud segíteni, hogy lehetne csatlakozni hozzá jövőre?
-
trefi83
csendes tag
Köszönöm!
Éves tagsági díj 6000Ft.
Ha beléptem egy flottájukba és mondjuk a következő évben nem akarok "tag" lenni, akkor kiraknak a flottából is?
Most néztem, hogy ezen felül még 10000Ft csatlakozási díj is van.
Köszönöm a lehetőséget, de inkább maradok a Minden Ingatlannál egyenlőre.
Az Audis díjcsomagról tudtok valamit?[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz INGJOKE #14225 üzenetére
Beregisztrálsz, megnézed.
Regisztrálás után ezen a linken vannak a flották. A színek mutatják melyik-melyik szolgáltatóé. -
veterán
2015 márciusába jár le a flottánk hűségideje. Vodafone mlsz flotta.
Most néztem meg internet nélkül durván bruttó 3400 ft a havidíj, 18,6 ft nettó percdíj mindig mindenhova, sms ugyan ennyi, (hálózaton belül nettó 5 ft) flotta tagokkal ingyen beszélek.
Ennél kellene valami jobb, de lehetőleg ne telenoros...
Várom a segítséget. Előre is köszi.
-
Drughi
addikt
Telekom Dolgozói / Partneri konstrukcióról tud valaki bővebb infót?
Elvileg netto 1500Ft, 12ftos percdíjjal net nélkül.
Hűség van e ha csak szolgáltatást veszek?Xiaomi 14T
-
NorbiG2
tag
-
setom
tag
Céges számot be lehet már vinni DPI-be vagy mindenképp névre kell íratni?
-
club1
veterán
válasz pappkarcsi #14215 üzenetére
Intézménye válogatja. Sok helyütt a vezető/titkárság nem reagált a megkeresésre, és nem jelölt ki intézményi kapcsolattartót. Ilyen helyen nem fogsz tudni dolgozóit kötni.
-
pappkarcsi
senior tag
Oké, de én köztisztviselő vagyok egy állami (állam által eltartott) cégnél akkor mégis csak elérhető nekem vagy nem? Jelenleg sajnát díjcsomagunk van a T-nél, de az hamarosan (holnap) megszűnik, így kellene valami ami nem az Eco XL..
mod:
Ha a dolgozóknak más csomagot adnak, azért megnézem, de az ECO XL-nél rosszabb nem lehet..
Én szlibud-nak írtam, de ő sem válaszolt még.[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
n@p@lm
őstag
válasz pappkarcsi #14208 üzenetére
EZ NEM FÖLDI HALANDÓ SZÁMÁRA ELÉRHETŐ TARIFA!
ez kimondottan az állami "cégek" (pl. önkormányzatok, NAV) és vodafone közötti szerződés! -
Drughi
addikt
Ez még aktuális lehet?
Írtam a vidának , de válasz nem jött.Xiaomi 14T
-
dulifuli01
csendes tag
válasz Viktor0610 #14210 üzenetére
Gsm lefedettség.... Vicc!!!! Pl. Kecskemét bizonyos helyein (kertváros) még telefonálni sem lehet!
-
MODERÁTOR
-
dulifuli01
csendes tag
Vagy nem ,mert Voda! Nem minden a percdíj!
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Viktor0610 #14207 üzenetére
Köszi.
Ha ez valós, akkor érdemes lesz gyorsan belépni annak, aki tud...
-
MODERÁTOR
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy itt milyen percdíjak vannak? http://www.vodafone.hu/allamidolgozok
-
Drughi
addikt
DPI belépéshez csak az a 'bizonyos' email cím használhTó vagy van itt valaki aki tud segíteni a belépésben?
Xiaomi 14T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest