Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz atus72 #15299 üzenetére
Válaszaim:
- Miért nem lehet egy honlapot csinálni ennek a fottának?
dpi.fidesz.hu- MIért nem lehet regisztrált ügyfeleknek kiiírni a tarifákat ahogy sok más flotta megteszi?
dpi.fidesz.hu- MIért nem lehet direktben az üzlethez fordulni a csatlakozással? Mi titlja, melyik törvény? Ha igen a FIDESZ 2/3-al 1 nap alatt megváltoztathaná
Csatlakozni tudsz üzletben, csak a csatlakozáshoz szükséges dokumentum nem vehető át ott. Még egy telenoros flottát nem láttam, ahol hivatalosan a boltban tudtad volna ezt is beszerezni.Xiaomi 13T
-
atus72
őstag
válasz Viktor0610 #15297 üzenetére
Most hogy már DPI tag vagyok leírom hogy ennyire körülményes ügyintézést már rég láttam mint ami a DPI csatlakozáshoz kell.
Kérdésem:
- Miért nem lehet egy honlapot csinálni ennek a fottának?
- MIért nem lehet regisztrált ügyfeleknek kiiírni a tarifákat ahogy sok más flotta megteszi?
- MIért nem lehet direktben az üzlethez fordulni a csatlakozással? Mi titlja, melyik törvény? Ha igen a FIDESZ 2/3-al 1 nap alatt megváltoztathanáKözvetítőn keresztül KELL intézni a csatlakozás INDÍTÁSÁT ahol is a kozvetítő feladata mindösszesen annyi hogy elküldjön egy excel táblázatot neked amit kitöltve majd ő továbbküld a MobilForce-nak ahol csodálkozva néznek hogy ez milyen táblázat mert mindenki mást használ mert annyira kurva bonyolult lehet egységesíteni és MEGKÖVETELNI a közvetítőktől hogy azt használják, erre pl egy online felület kiváló, mint ahogy elmondta az ember a boltban hogy volt régen de most már nincs ilyen. WTF??!?!!!
Kb az egész szervezésről mindent elmond hogy "FIDESZ" flotta, ennyi, lehet ezért köpödni rám de ez van. Kibaszott szánalmas hogy 2015-ben itt tartunk hogy egy tök egyszerű folyamatot sikerült túlszabályozni. Az meg nonplusz ultra hogy aki Telenoros azt nem lehet közvetlenül DPI flottás hanem előtte vigye ki számhotdozással egy másik szolgálatóhoz majd utána igényleje a DPI-be belépés aminek keretében visszahordozzák a számát!!! Ez mi?????!?!?!?!?
Na sikerült kiírnom magamból, most várom a vacsorámat.... -
törölt tag
válasz Viktor0610 #15297 üzenetére
köszönöm
-
MODERÁTOR
válasz #35104512 #15296 üzenetére
Amennyiben benéznétek egy Telenor üzletbe, hivatalosan ezt az infót kapnátok.
„Tisztelt érdeklődő, tájékoztatom, hogy a tarifa tulajdonosának kérésére a tarifára vonatkozó információkat nem áll módunkban önnek kiadni. Kérjük, hogy keresse fel a Fidesz honlapját, ahol a főoldalon található "Szervezetkereső" funkcióban az irányítószámának megadásával informálódhat az önhöz legközelebbi Fidesz iroda elérhetőségeiről. A tarifáról és a csatlakozás feltételeiről részletes információt a Fidesz irodában fognak adni önnek."
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #15295 üzenetére
köszönöm, erre voltam kíváncsi, viszont ilyen igazolást nem tudom honnan lehetne kérni.. nem lesz egyszerű ez
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
dpi -t szerintetek át lehet íratni bárki nevére? vagy ha bemegyünk a telenorhoz akkor kell valami igazolás az új "tulajnak", hogy jogosult a flotta használatára?
-
mike1334
veterán
Üdv. Egy régi kontaktom van, de többen panaszkodnak a DPInél a beléptetés lassúságára..adnátok egy gyors kontakt címet? Minél hamarabb szeretnék átmenni, mert most is telenoros vagyok, és minél kevesebb időt akarok vodásként tölteni Köszönöm!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Több kérdéssel is fordulnék hozzátok! Áprilisban lesz lehetőségem egy flottába belépni. MOSZ (félreértések elkerülése végett: Mozdonyvezetők Országos Szakszervezete!). Szolgáltató: TELEKOM. Remélem tudtok segíteni.
Az első kérdés: Itt is él az az opció, hogyha előfizetést veszek csak mobilt nem akkor később is vehetek telefont? Vagy ott helyben lépjem meg mert utána a hűség idő alatt ez felejtős? Szabályzat szerint 2 évente lehet készüléket venni. Külön lista nincs, az aktuális készletből bármelyiket meg lehet venni.
Második: Létezik részletfizetési mód? Anyu vinne be. Beléptem az ő felületére és ott a weblap feldobta, de tapasztalva dolgokat ezt kicsit falsnak érzem, főleg, hogy 2 éve anyunak teljes összeget kellett fizetnie a telefonért. A telefon ára miatt nem lenne mindegy a dolog. Láttam az árakat is, gyakorlatilag a mostani díjcsomagommal egyezik meg (Mozaik XS).
Előre is köszönöm a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Soma01
veterán
Most már mindenki csak LTE-n hajlandó netezni? Ahol nincs, csak 3G, az már kuka?
Én pl. teljesen elégedett vagyok a 3G-vel és a lefedettségével a Vodánál és azért Vodás flottát nem nehéz találni.
4G-ben le van még maradva, azt tudom, de összességében nem rossz a hálózat. -
madle
őstag
válasz Tibee86 #15287 üzenetére
Telenor vidéken sajnos hasnálhatatlan (internet szempontjából) ha már fizetnem kell érte, akkor tudjak már vele kezdeni valamit... Ezért én mindenképp leváltom, nektek jó Pest megyén belül ott azért van LTE dögivel, egyébként Szeged belvárosban frankó az LTE hasít, de kisebb városokban és falvakban E... ami szar.
Telekomos flottát nem nagyon találtam ami jó lenne, akárhogy is számoltam, még a legjobbal is 6k körül lennék, akkor meg inkább úgy döntöttem Next S ATK 5500Ft-ért és pont. LTE meg frankó.
-
Tibee86
nagyúr
válasz zsambek #15286 üzenetére
Az LTE hálózat meglepően jó, hónapok óta használom és nem nagyon van rá panaszom. Igaz főként Bp.-n, illetve Pest megyében, vidéken a kis falucskákban nem tudom mi a helyzet.
De most már örülhet mindenki, mert mindenkit felengeded LTE hálóra.
Gondolkozom is, hogy visszamondom a 1,5GB-os csomagot, mert lassítani úgy is elfelejtenek (+1pont ), és már az alap csomagban is van LTE. -
zsambek
aktív tag
Szia!
Én lassan 3 éve vagyok Telenoros. Okostelefonom van, nem tudom, hogy ez mennyire számít, DE! telefonon mindig el tudnak érni, ha Budapesten vagyok, ha vidéken. Budapesten a 3G, most pedig már LTE lefedettség tökéletes, nem szokta eldobálni a netet. Viszont vidéken nem voltam a váltás óta (mióta 3G helyett LTE-m lett), de! némelyik kisebb faluban nagyon rossz az internet, értsd.: tényleg EDGE, vagy az sincs, de ha az ilyen falvakat elkerülöd, akkor végig 3G van. Vidéken is tudok telefonálni bármikor...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz dptrsk #15283 üzenetére
"A Telenor nem törődik a hálózati hibajelentésekkel, hanem náluk minden OK, a hiba nálad van(több készülék és több SIM produkálta a hibát)."
Telekomnàl pontosan ugyanez a helyzet akárhányszor jelentéd a hibát. Náluk mindig minden rendben.
Mintha a Telenor topikban azt írtad volna, hogy nincs olyan számod ami alapján be tudtak volna azonosítani, akkor nincs is Telenoros számod?
.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz Tibee86 #15281 üzenetére
A Telenor nem törődik a hálózati hibajelentésekkel, hanem náluk minden OK, a hiba nálad van(több készülék és több SIM produkálta a hibát).
Előfordul a szellős lefedettség miatt, hogy ha úton vagy félpercekre elmegy az adathálózat a belvárosban is, mert cellát vált a telefon...
Előfordul, hogy nem, hogy SMS-t nem kapsz meg, teljesen elérhetetlen vagy percekre, mert a telefonod azt írja ki, hogy csak segélyhívás indítható, mivel szellős a cellák lefedettsége, s épp többen csatlakoznak a cellára, mint amit elbír ezért leszűkül a hatótávolság(hogy több klienst elbírjon), s ha te a szélén voltál térerő nélkül maradsz. A Telekomnál velem ilyen sosem fordult elő, abban a fél évben amíg Telenoros voltam napi rendszerességgel tapasztaltam ezeket a hibákat.
Ha szerencséd van, 4G-n csak az útközbeni adathálózat szakadozást tapasztalod, vagy azt sem.A Telenornál, ha rosszul számláznak s 5000 helyett 22000 számlát kapsz, akkor be kell fizetni, majd jóváírják.
A Telekomnál vitás számla esetén nem kell befizetni, hanem küldenek egy korrigált számlát.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz liquivent #15277 üzenetére
Több, mint egy éve használom,előtte Telekomos voltam évekig. 3G hálózat jobb a Telekomnàl, de egyáltalán nem vészes. Jah és a Telenornàl működnek olyan alap szolgáltatások, mint pl. az sms kézbesítés.
A Telenor topikot én is javaslom, a legnagyobb kabaré topik a ph-n.[ Szerkesztve ]
-
liquivent
csendes tag
Sziasztok!
Lenn egy olyan kérdésem, hogy véleményetek - tapasztalatotok szerint mi a probléma a Telenor hálózatával, előfizetéssel?
Kérdezem mindezt csak azért, mert végigböngészve a fórumot illetve figyelemmel kísérve ugye mindenki azt mondja, hogy a DPI a legjobb (legkedvezőbb) választás jelenleg a piacon, ha a flottákat nézzük.
Másik oldalon pedig mindenki T-mobilos flottát keres, ami ugye nincs hasonlóan kedvező áron.
Erre a kérdésre tud nekem valaki értelmes választ adni?
Kérdezem mindezt csak azért, mert nagyjából 2 hónap múlva lejár a T-Mobilos hűségem (Ikon200), és szeretnék DPI -re váltani, de ha ennyire szar a telenor, akkor megéri?
Mert ugye nem minden a kedvezmény, ha az ember nem tud beszélni. -
silentkiller
senior tag
válasz Szokenesz #15275 üzenetére
Valaki tudna ajánlani egy olyan korlátlan flottát (V-ás vagy T-s; SIM-only) ahol az előfizető én maradok, ergo a tulajdonomban marad a számhordozott szám? Jelenleg Royal-ban vagyok és lassan lejár a hűségem.
Köszönöm előre is...∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Szokenesz
senior tag
Üdvözlet!
Küldene nekem valaki egy friss DPI-s készülék árlistát? Köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz stickermajom #15273 üzenetére
Rád -valószínű- ez vonatkozik: "... a Telenor (gondolom, emiatt) mindenkinek elérhetővé tette a 4G-elérést."
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
stickermajom
addikt
válasz Viktor0610 #15268 üzenetére
Ha egy honap mulva is LTE eleresem lesz, csak akkor merek orulni.. Egyelore lehet ez az eddig nem elerheto 4G cellak stressztesztje is.
A megallapodas meg csak videkre vonatkozik nem? 800 MHz a fovarosban nincs, az en telefonom is 1800 MHzre allt ra.
-
madle
őstag
válasz Viktor0610 #15271 üzenetére
Ez jó, a flotta kezelő igazából a helyi önkormányzat, ahol ismerős intézi ezeket, csak ritkán lehet elérni. Viszont menekülök mert Telenoros, ráadásul van a csomagban kötelező 500MB Vállalati Online 1700Ft-ért....ami nevetséges, mivel használhatatlan vidéken a Telenor net.
Gondolom akkor szép összeg lesz kilépni. -
MODERÁTOR
-
madle
őstag
Ha megszüntetem a flottás előfizetésem, mely a flotta tulajdonában van, az mennyi időt vesz igénybe? Illetve a tel. számom kimenthető valahogy?
-
MODERÁTOR
válasz stickermajom #15266 üzenetére
A T-Mobile "megosztotta" a 4G-hálózatát a Telenorral, illetve a Telenor (gondolom, emiatt) mindenkinek elérhetővé tette a 4G-elérést.
Xiaomi 13T
-
madle
őstag
válasz stickermajom #15266 üzenetére
mikor?
-
törölt tag
nekem is dpi van és örülnék ha telefonálni lehetne a lakhelyemen, nemhogy 4g...
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is 200 MB-os DPI flottám van, és ma már a 4G figyel a jobb felső sarokban
Ugye a flotta egyéb tulajdonságai nem változtak ezen kívül? -
őstag
válasz Valdhorvath9 #15258 üzenetére
Ha egy kicsit visszanézel akkor mindent megtalálsz a gyorskeresőbe ird be hogy DPI
[ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Valdhorvath9
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a DPI - Fidesz Flottába hogyan lehet belépni? Mi ennek a menete? Az lenne kérdésem még, hogy egy aktuális tarifa táblázatot tudtok felrakni a flottáról? Milyen percdíjak vannak? Mennyi az internet a csomagban? Kérlek segítsetek ebben légyszíves. Előre is köszönöm.
-
LógaGéza
veterán
válasz ancsako #15253 üzenetére
Igen, ebben van mindenki már jó pár éve, aki az Önkormányzati fenntartású intézményben dolgozik. Nekem is felajánlották mikor közalkalmazott lettem, de nem kértem inkább...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ice9
tag
DPI-hez hasonló flotta létezik a Telekomnál? Igazából ezzel nincs bajom, csak kellene a mobiltárca.
-
ancsako
tag
válasz Dluinet #15247 üzenetére
Idézem: "Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy keretszerződésről van szó, a Vodafone-ra való átállás nem feltétlenül lesz mindenhol automatikus, sokkal inkább egy választható opció."
Mivel a szerződés 2 éve van a Telenornál, jelen esetben decemberben járt le, így max most válthatnának át... ami lehetséges, hogy ezért az időhúzás???
Na ezért érdeklődök már mindenhol, mert senki nem tud semmit.
Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ice9
tag
DPI előfizetésem van. Ma megjelent a 4G felirat a készülékemen.
-
ancsako
tag
válasz n@p@lm #15237 üzenetére
Nem... Telenor-os, és jelenleg is ez van. Épp csak a decemberi készülék rendelés után január 15-öt ígértek az átvételre, de semmi. Mindjárt elmúlik a február.
Bocsánat, azt/azokat kérdeztem volna akik benne vannak, és tudnak valami újat!Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg friss infó a közalkalmazotti flottát illetően?! Túl nagy a csend...
Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
Soma01
veterán
Kék szám hívása mennyibe kerül az "ALAP" csomagban? Annyi mint a többi, normál díjas számok (10,8)?
-
félisten
Írtam(csak e-mail-en lehet keresni) a DPI flotta kapcsolattartónak vagy 2 hete, zéró válasz.
Hogy lehet megkerülni az ilyeneket?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
MODERÁTOR
-
dptrsk
addikt
válasz Soma01 #15221 üzenetére
Ez a tiltás/korlátozás olyan dolog, hogy vagy működik vagy nem.
DPInél az alap net korlátozva van ha túlléped.
Mégis van 1-2 szerencsés akit valami rendszerhiba miatt nem korlátoz be a rendszer.VOIPnál is ez a helyzet, alapesetben tiltva van, de van akinek működik és van aki arról számol be, hogy ha VOIP hívást indít süket a vonal.
Nem beszélve a MobileVOIP vagy VPN és egyéb megkerüléseket, amivel simán megy.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz szokeherceg #15219 üzenetére
Bírom, hogy egy csomóan írják, hogy ilyen meg olyan csomaggal használják a VOIP-ot. Amikor meg rákérdezek azt kapom, hogy nem látom, hogy tiltva van? De hát az előbb említett csomaggal is tiltva van ELVILEG, de mégis mindenki használja. Akkor most mi van? Vagy akkor nem is tiltják sehol igazából, vagy nem tudják "jól" tiltani? Mert hát elvileg a Netplusz S és más Netpusz (és nem netplussz) csomaggal sem megy a VOIP. És úgy általában egy feltöltőssel sem a "Halozatsemlegesseg_20130619mobil.pdf" szerint.
-
MODERÁTOR
válasz szokeherceg #15219 üzenetére
mond azt hogy nem magadtól léptél ki!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
szokeherceg
aktív tag
Sokáig vadásztam a katolikus után normális flottát, de voipnál kötöttem ki én is. Domino felöltős kártya+netplussz S netcsomag a tökéletes megoldás.
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
Soma01
veterán
Ismert már a flotta. Prananadi, Vodás, azért írtam, mert valaki Vodásat keresett.
Br. 3000 Ft a tagsági/év. Csak visszaosztottam hónapokra így lett 250.
A net az gagyi 50MB , de állítólag feljebb viszik. De rendelni lehet nagyobbat, 500MB - +900 Ft, 2GB - +1500 Ft.
De mindenki elolvashatja, van saját oldaluk.
Szerintem nem rossz ez. Negatív a 2 év és a tagsági, meg a kicsi alap net.(Alig merem ide írni, de ha többen szálltok be érdemes egymást ajánlani, mert akkor a 3000 Ft visszajár. De nem MLM, meg ügynökösködés, nehogy valaki ezzel jöjjön)
-
evko
aktív tag
Én már mondtam nem egyszer, hogy jó sok hülyeség megy itt.
Nos, a DPI-hez hasonló flottát tud valaki, mondjuk vodásat?
Saját név nagyon lényeges lenne.
ÜDV--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
gboszi
senior tag
válasz kisandris66 #15190 üzenetére
Első és egyetlen hozzászólás a prohardveren....ahhoz képest nem is rossz
"If you're good at something, never do it for free!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest