-
GAMEPOD.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Egyetértek abban, hogy az igp nagyon jól tud jönni, volt haver akit megmentett, hogy volt a gépében, mikor meghalt a VGA-ja és én is jártam már úgy (aztán volt APU-s időszakom is).
Viszont arra, hogy milyen procit veszek nem lesz hatással, hogy van e benne igp, mert az x3d-kben nincs.
Mindenesetre én is legalább 7600-at lőnék a 7500f helyett akkor már. Amennyit rá kell költeni egy am5-ös configra, nem azon a 10k-n fog múlni.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Vigneau
félisten
Én meg épp leálltam az iGPU-s CPU-król. Az i5-10400-at követte egy i3-10105F és egy i3-10100F (családi géppark). Szerencsére mostanra már van kéznél plusz VGA, ha megszorulnék.
Ráadásul 8400F-et vettem a napokban, a héten rakom össze a konfigot. Muris lesz bő másfél évtized után visszaváltani AMD CPU-ra. S939-es Athlon dolgozott nálam utoljára a piros oldalról.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest