Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    válasz DigitXT #28159 üzenetére

    Picit tényleg kötekedő vagy. :)

    Szerintem bárki meg tudja számolni még tudatlanul is, hogy hányszor büntettek meg rendőrök egy baleset során olyanokat, akik megálltak és hívták a mentőt, rendőrt, stb, de nem volt nála EÜ csomag és felelősségre vonták érte. Szerintem nincs ilyen. Vagy idézést kap, mert lejárt szavatosságú gézzel és gézlappal kötötte ez a combján lévő nyílt sebből spriccelő vénáját.

    Olyan kis nemmindennapi dolgokba nyúlsz bele apró kis csipkelődés (másoknak kötekedésnek tűnő) céljával, hogy felesleges magyarázni. Nyilván jó dolog, hogy bemásolgatod a jogszabályokat, és ki is emelgeted, de egy balesetnél senki nem fogja nézni. A bürokrácia útvesztőlyébe ne menjünk bele.
    Városban is csak 50-nel lehet menni, mégsem annyival mész. De ha többel és balesetet okozol és így, meg úgy... Akkor majd viseled a következményeit.

    Az meg, hogy ki rendőr, meg ki nem rendőr, és ki hogy viszonyul a dolgokhoz.
    Vendéglátósból is több van. Vannak az 1. osztályú éttermek fizető pincérei, vagy a szakács, és van a nyári, Bed Beaches pultos csajszi. Mindkettő vendéglátós, de semmi közük egymáshoz. Rendőröknél is így van, szerintem SirKero exkoll is így vélekedik.

    De a kedvedért pontosítok. Amiért eddig büntethetett (hogy megállít és nincs nálad vagy le van járva), mostanra nem lehet majd neki.

    #28163) DigitXT: megint kötekedős a hangvétel, bár én leszarom :D de mi van ha csak elővigyázatos?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák