Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kago akira
tag
No tisztelt nép újra jelentkezek. Nem hittem volna hogy hobbi érdeklödöként csak minimálisan utánna olvasva( inkább tecnika jellegü rész érdekelt), ekkora minőséget érek el elsőre. Se az összerakásnál sem a nyomtatásnál nem vittem túlzásba, érzéssel proba szerencse alapon mentem. Egyedül a cura slicert jegyeztem meg jól hogy az a tuti. Szoval belecsaptam es nyomtam egy gyors xyz kockát és elsőre számomra tökéletes minőséget produkált. :D elotte gyári 8gigás(thx nem ertem miert ekkorat adnak) kártyán lévő macskát kezdtem el de mint kiderült 4 orás igy azt hanyagoltam. Alig kaptam hozzá ey kevés anyagot ez meg tomorre akarta nyomni
igy 10% ot nyomtam ki belőle.
Bazi nagy élmény még úgy is hogy a tekeröje a leghangosabb a világon és a vezérlője is irdatlan sipol.
Nagyon megtetszett azok otan hogy egy nem túl stabil komódon dölöngél némi papirral kiszintezve még.
Kérdésem lenne még ami szubjektiv de kissé zavar a sipolás. Ezert vennék én is új vezérlőlapot. Elvileg segit rajta de ha netán váltanék cr10re vagy valami nagyobb es jobbra akkor azok is ugyan igy ciceregnek vagy egy fokkal kevésbé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel