-
GAMEPOD.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZozo
aktív tag
válasz Zola007 #42968 üzenetére
Lehet, hogy úgy tűnt, rosszul fogalmaztam, de nincs bajom a WD márkával. Lehet, hogy a Red is jó, sokat vártam tőle, mert sokan dicsérték, nekem nem volt szerencsém vele, csak azt írtam le.
Azóta vettem helyben egy WD Green HDD-t, ami jól működik, ez most egy olcsóbb megoldás volt. De kíváncsi vagyok a Seagate NAS HDD megoldására is, ezért kérdeztem, hátha van valakinek tapasztalata vele. -
RZozo
aktív tag
válasz Zola007 #42958 üzenetére
Természetesen nem a WD-t okolom érte.
Az utóbbi években (még az ázsiai nagy árvíz előtt) rendeltem többször neten HDD-t és mindegyik megérkezett szépen. Igaz, hogy pár éve még a Samsung HDD-khez műanyag tartót is adtak csavarokkal és a webáruház is becsomagolta elég alaposan. Lehet, hogy manapság már ez a gondosság nem jellemző, ezért fordulhatnak elő ilyenek és így tényleg biztonságosabb a helyben történő vásárlás. -
RZozo
aktív tag
válasz Zola007 #42947 üzenetére
Nem tönkrement, hanem nem is volt jó. Kettőből kettő vadi új WD RED 3TB-os HDD volt hibás nálam.
Az egyiket a PC fel sem ismerte, ez csak nyekergő, zörgő hangot adott ki, mintha a felpörgésnél is akadt volna benne valami. A másikat ugyan a BIOS és az oprendszer is látta, de a formázásnál fagyasztotta le a rendszert és azt követően nem volt hajlandó elindulni többet, sőt, ha rá volt kötve a gépre, akkor az oprendszert sem engedte betöltődni. 8 napon belüli elállással élve visszaküldtem mindkettőt. Hozzáteszem a cég korrekt volt, az árát vissza is küldte, tekintettel arra, hogy nem kívántam, hogy cseréljék ugyanarra. Így ezért keresek más alternatívát. -
RZozo
aktív tag
Érdeklődöm, hogy van-e valakinek tapasztalata a Seagate ST3000VN000 típusú HDD-vel kapcsolatosan. PCX-nél 3 év garancia van rá, ami a mai HDD-knál jónak számít.
WD Red szériával befürödtem, így más irányban keresek HDD-t házi szerverbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új SanDisk ultra 64GB MicroSDXC kártyák . ( Elfogyott )
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest