-
GAMEPOD.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz Aurig@ #62446 üzenetére
Tömegtermelés van előfordulhatnak hibák. Persze három majd azonos szeria számú esetén még ellelhet nézni, de ha különböző és jóval akkor már egy kicsit duj duj.
WD Purple RED ami miatt a kommersz piacon a forró ólmot is meginnám annyira bízok bennük.
UI:
Nem vagyok fan mielőtt még............
Személyem még az itt nem támogatott Baracudikat is bevállalná volt régen is és semmi bajuk nem volt,
pedig csak sata táp, molex táp rá kapcsol + az adat kábel és becsavaroz 100/100-an adtam oda mindet.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Yellow73_a
tag
válasz Aurig@ #49616 üzenetére
Mit mondjak? Azért én nem szívesen hagynék csupaszon egy HDD-t.
USB-Sata kábelem pedig már van, pont a notiból kiszedett DVD írót tudom vele rákötni a gépre (vagy akár egy 2.5" HDD-t is tudnék, de mint írtam, nem hagynám csupaszon a vinyót.Viszont nem új vinyó vásárlása, hanem garanciális csere lesz, az Aquánál kell megoldanom, ahol pillanatnyilag csak kétféle 2TB 2.5" winchester kapható, mindkettő 36-37k körüli áron.
Ha ehhez hozátennék még egy házat is, már sokkal többe lenne, mint mondjuk a WD Passport 2TB külső vinyó. Szóval maradok a gyári külső vinyónál.
Az se biztos, hogy engedik majd a típuscserét, lehet, hogy a hibás Elementset új Elementsre cserélik csak. -
Alteran-IT
őstag
válasz Aurig@ #49579 üzenetére
Igazából a Red jobb választás lett volna, mert azt inkább tárolásra és olvasásra találták ki, a Purple-t pedig a folyamatos írásra a tárolás mellett.
Calogero: Szerintem olyan sok embernek nincs, mivel inkább nagyobb vállalatok (pl. Google, de most csak mondtam egy példát) használnak ilyen HDD-ket adattárolásra, ahol fontos a kevesebb HDD viszont a nagyobb hely. Probléma nem hiszem, hogy lenne vele, mivel nem átlag felhasználásra szánják, így jobban odafigyelnek a minőségre.
Root Banane: Ugye csak viccelsz? Még kisebb játékról azt mondanám, hogy elmenne, na de egy ekkora játék azért nem hinném, főleg hogy a vinyó kis fordulatszámú és az USB 3 portok se annyira gyorsak azért, mint azt ígérik (kivéve drágább lapoknál, de ez még mindig csak az egyik oldal) és néha felléphet egy kis késleltetés/fagyás, meg a játék se túl tökéletes még, persze ki lehet próbálni, mert elméletileg működne a dolog, ha minden úgy menne, ahogy az papíron le van írva (technikai háttér, amint fentebb említettem).
dantre:
Most akkor 1-2 TB-os HDD kell, vagy pedig a kettő közötti?WD Blue WD10EZEX (1 TB 7200rpm 64MB - tárolás/játékok)
WD Red WD10EFRX (1 TB 5400rpm 64MB - inkább tárolás)
WD Red WD20EFRX (2 TB 5400rpm 64MB - inkább tárolás)
WD Purple WD10PURX (1TB 5400rpm 64MB - inkább tárolás)
WD Purple WD20PURX (2TB 5400rpm 64MB - inkább tárolás)
Seagate Pipeline ST1000VM002 (1 TB 5900rpm 64MB - inkább tárolás)
Seagate Pipeline ST2000VM003 (2 TB 5900rpm 64MB - inkább tárolás)
Seagate Barracuda ST1000DM003 (1 TB 7200rpm 64MB - tárolás/játékok)
Seagate Barracuda ST2000DM001 (2 TB 7200rpm 64MB - tárolás/játékok)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Új SanDisk ultra 64GB - 128GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Toshiba 4TB 3.5" HDD (HDWD240UZSVA) 100/100-as belső merevlemez
- Pendrive (8Gb, 3db)
- 2.5-inch SATA External Hard Drive Enclosure (külső HDD/SSD ház)
- 2TB SSD Micron 5300 PRO 1.92TB, SATA,2.5",3D TLC,1.5DWPD - MTFDDAK1T9TDS DELLEMC szerver keretben
- Segate barracuda 2tb Gree+ Toshiba 1tb hdd egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest