- Valorant
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz Gabesz87 #177416 üzenetére
AMD RX6600(XT)? Aprón még tudsz belőle garisakat kifogni, ill mondanám az 5700(XT)-t, de azokból már nem találsz jótállással bírókat sűrűn. Én vlszg ey 6600XT-ben gondolkodnék.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #164552 üzenetére
A legtöbb 4. gen CPU-ban van IGP, kevés kivételtől eltekintve, nézz rá.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Gabesz87 #144726 üzenetére
560-t ne, inkább Rx 570/580 legyen,kb féláron megkapod mint most egy új gtx 1650 supert.(bőven elegek azok is alkalmi pár éves címekhez) De garid az nem sok lesz rá,nem mai csirkék már...
[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pkc83
őstag
válasz Gabesz87 #137070 üzenetére
Oké. Nem az Asus-al van konkrétan a gond csak a "tuf" és "dual"
típusokkal. Egy strix például tökéletes bár az is inkább a zöldeknél.Msi 0 bizalom?
Nekem például a kedvenc gyártóm. Sose volt vele gondom.
A 4Gb ram miatt nem kell aggódni mert ahol az kevés lenne ott
a gpu is az lesz. -
Paxker315
addikt
válasz Gabesz87 #137064 üzenetére
Nem szeretem az ASUS-t, TUF-t, de innen azt venném. A GB sima 1650-nonsu, az RX580 meg korosodik-nem jó hatékonyságú. Bár a 8gb VRAM mellette szólna, de ezek közül az ASUS lehet ésszerű döntés. Egy 100w tdp-s kártyára nem feltétlen kell bika hűtés, alulfeszelve meg (turing ilyen téren császár) aztán végképp' nem.
-
-
addikt
válasz Gabesz87 #137041 üzenetére
Esetleg egy gtx970? Ha nem baj, hogy nincs belőle 8GB-s, akkor szerintem érdemes megfontolni. Azokkal nem nagyon bányásztak, mert nem érte meg. Én sajnos voltam annyira hülye, hogy eladtam úgy fél éve, és vettem helyette egy RX580-at (kb. szőrén szőr volt). Jelentősen motivál a mostani nagy upgrade-ben az, hogy ez a kártya van a gépben. Hangos, melegszik, gyakorlatilag azóta nem szeretek játszani mióta kicseréltem. Az oka amúgy prózai volt: hackintoshozok és nagyon akartam már Catalina-ra váltani, ahol viszont már nincs nvidia driver, így kellett valamilyen amd kártya, ami árban/teljesítményben kb. azonos, mert költeni csak e miatt nem akartam.
Aztán persze lehet hogy csak beleválasztottam, és a többi RX580 sokkal jobb, ez egy Gigabyte Aurus, 4GB-s.
[ Szerkesztve ]
-
-
kolopele
nagyúr
-
nagyúr
-
UserX
addikt
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Gabesz87 #136491 üzenetére
Nézd meg a játékok amikkel játszol,melyik gyártó kártyájával mennek jobban.(Nvidia/Amd) Az után válasz mert mind a gaming x,mind a nitro jó választás.
Pár ezrest meg simán megér a 8 gb-os.[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #113342 üzenetére
Azért attól nagyban függ, mivel akarsz játszani. FlatOut 2 (jó tudom nem szimulátor ) pl. a 960-addal is simán elmegy 4K-ban.
4K-ban jellemzően (játéktól függően) 2-3x annyi kakaó kell, mint fullHD-ben, az 1070 pedig olyan 2.5-szer gyorsabb a 960-nál, úgyhogy nézd meg, hogy jelenleg a 960-on hogyan megy fullHD-ben a megcélzott játék, annál 10-20%-kal lesz gyorsabb vagy lassabb az 1070 4K-ban."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
catalano
tag
válasz Gabesz87 #85682 üzenetére
GX660-nal kezdtem, az egy hibátlan laptop volt! Most egy GX70-nel tolom és lekopogom, de semmi baja. Pedig az sem egy mai darab.
Asztaliban most váltottam gigáról B150 Gaming M3-ra és RX470 Gaming X 4G-re - imádom!!![ Szerkesztve ]
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gabesz87 #85682 üzenetére
a régi MSI laptopok hírhedten fos minőséget képviseltek (a mostaniak nem tudom, milyenek, ha vannak egyáltalán), ebből kár kiindulni egyéb hardverek terén szerintem. ettől függetlenül megértem, hogy nem akarsz nagyon kísérletezni, de az elmúlt évek VGA terméséről én csak jókat olvastam eddig.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #85678 üzenetére
Gondolom az még a Gaming szériák megjelenése előtt volt, mert akkor tényleg nem voltak valami jók... amióta van ez a Gaming fókusz, azóta sokat javultak a minőségben. Ott vannak a toppon.
De megértem... énis azt veszem amivel sosem volt gondom, vagy sok sok év alatt bevált.
Pl alaplapban csak Asrock... kár hogy videókártyát nem gyártanak.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
veterán
válasz Gabesz87 #74453 üzenetére
Szia!
Ott nem is az IGP-vel lesz a gond elsősorban, hanem azzal, hogy csak egy 1 modulos (2 gyengébb mag) APU van a gépben. Első körben cserélnék egy 4 magos példányra, ezekben az IGP is jóval erősebb, mint az A6-ban.
Pl ez az A10-5800K elég lehet.
RAM milyen van a gépben? KIT-ben van, vagy csak 1 modul van a gépben? Csak mert a dual channel sokat lendít az IGP teljesítményén, vétek nem így használni.
Ha FM2+ foglalatos az alaplap, akkor mehetne a gépbe egy A8-7600 is, hasonló áron adják, minta fentebb linkelt A10-et, csak okosabb, s IGP-ben erősebb is picivel.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Alpachino
veterán
válasz Gabesz87 #36381 üzenetére
Gondoltam, hogy a ph-teszt alapján vontad le ezt a torz következtetést Ez egy összesített relatív táblázat, ahol még az AMD-ph.- imádatot is rá kell számolni de ha játékonként végig lapozod a tesztet, akkor közelebb állnál a valósághoz, vagy ha pl. más neves tesztoldalakat is átnézel, akkor meg pláne :
KAMELOT : Most te miről beszélsz ? A 760 2GB Vram-ja simán elég még multiban is, ez már egy jó párszor ki lett tárgyalva....kár ezzel mindig jönnöd Ráadásul a másik kiszemelt x270 is ugyan ennyivel rendelkezik, tehát így vég kép nem értelek
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Gabesz87 #36376 üzenetére
Azokat a teszteket nagyon benézted ugyan is a GTX760, nem a 270x-el(7870) van pariban, hanem a 7950-el (+-3%)
A Giga 760 OC rev,2 ajánlanám, mivel ár/hűtés/teljesítmény vonatkozásában verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon RX5xx Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X eladó
- ASUS STRIX GAMING OC EDITION / GTX 1080 TI 11G