-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz mazdacomprex #3294 üzenetére
Akkor tessék gyorsan lecserélni a tápodat. Minimum 500W-os Corsair, FSP vagy Chieftec-re
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
and1ao
őstag
válasz mazdacomprex #3290 üzenetére
#3287 #3290.: Ez mind2 csak városi lengenda ugyanannyira baja van NV drivereknek de ahogy a kollégák is ajánlották ár/teljesítményben tényleg a 7870 a legjobb választás.
#3293.: NV párja a 650 TI talán
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
Blaise
veterán
válasz mazdacomprex #3294 üzenetére
Ha noname tápod van, akkor dobd ki, és vegyél egy rendes FSP vagy Corsair tápot.
-
KAMELOT
titán
válasz mazdacomprex #3290 üzenetére
Nekem 4 éve van ATI/AMD kártyám és soha nem volt gond a driverekkel. Nem tudom ezeket honnét szedik.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
torogyuri
aktív tag
A két kártya között pénzben azért több ezres különbség van, teljesítményben is ekkora?
VGA Sapphire ATi Radeon HD7770 1Gb GHZ Edition: 30.500,-
VGA Sapphire ATi Radeon HD7750 1Gb: 23.990,-
-
KAMELOT
titán
válasz mazdacomprex #3287 üzenetére
i7-2600 procid mellé HD7850 2GB lenne a jó választás vagy ha keret engedi akkor HD7870. Amiket felsoroltál régi kártyák és sokat fogyasztanak.
(#3289) torogyuri: HD7770 jobban megéri. Inkább azt válaszd.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Az szerdán volt mert volt SZUPER SZERDA. Mindig más cuccot tesznek be akcióba.
Értelmes választás olcsó pénzért HD7870 és még kemény tuning is van benne + 12.11-es driver. Full HD-ban nem lesz gond semmi.
Sajnos nvidia oldalon értelmes választás csak GTX670 4GB lenne. Itt ár/teljesítményről beszélek. Többi az drága az árához képest.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Alpachino
veterán
válasz mazdacomprex #3274 üzenetére
2: Gainward GTX 560 1Gb Golden Sample 1,5 év papíros gari 32e 1080p-re is elég szűrők nélkül.
Azt a HKC "tápcsodát" meg nagyon gyorsan cseréld le, mielőtt a VGA-t beleraknád.....
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
and1ao
őstag
válasz mazdacomprex #3277 üzenetére
ha csak ennyi a keret akkor még mindig a 560 mivel 650 az lüfi de ha nincs is rá zseton akkor én még kicsit gyüjtenék mellé és feljebb keresgélnék GTX 660 7870 vagy felette mivel az i7 2600 bőven kihajtja őket sőt.
Guild Wars2!
-
takessz
senior tag
egyiket sem sokkal inkáb 7850 vagy 7770 et ajánlanék a gépedben
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
and1ao
őstag
1 Gb Vram már kevéske lesz főleg fHD-ban bár azt nem irtad milyen felbontáson játszol de így tudatlanban az 560-at. de az esetleges monitor csere estén és fHD-ra váltás miatt mindenképp 2 Gb-os kártyát vennék
Guild Wars2!
-
Blaise
veterán
6870-ről mire lenne érdemes váltanom?
7850/7870 vagy 660/660Ti ?
[ Szerkesztve ]
-
mazdacomprex
csendes tag
Sziasztok.A 3 VGA közül melyiket javasolnátok ? 1: EVGA GTX 460 1Gb SOC 29e 2év papíros gari kb
2: Gainward GTX 560 1Gb Golden Sample 1,5 év papíros gari 32e
3: Gigabyte GTX 460 1Gb SOC 2év papíros gari 30e
Játékra kellene a kártya, I7 2600,4Gb DDR III 1600,OCZ Agility 3 SATA 3 120Gb SSD,HKC usp 560 W-os táp.
Ebbe a gépbe lenne.Segítségeteket előre is köszönöm.Üdv
Jani
-
csakdzsó
tag
Sziasztok.
Hd 5850-es érdekelne,vagy esetleg hd 5830.Ezekből milyen hűtőset és márkájút érdemes nézni?Előre is köszi a segítséget.
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
takessz
senior tag
-
lsc
nagyúr
-
Alpachino
veterán
válasz legenda007 #3267 üzenetére
Ilyen csekély különbséggel a GTX650 TI-t...bár hozzáteszem elég "nyomorékra" sikeredett szegénykém
[ Szerkesztve ]
-
Luigee99
tag
válasz marinea2 #3257 üzenetére
boltból, vásárlástól induló garanciával szeretném, ha baj van, én intézzem a dolgait, másod-harmad kézből nem teljesen okés, és igényt tartok számlára.
#3252 KAMELOT és #3253 Grave444 köszi a tippeket!
gtx-ek nem olyan jók már? ár/érték/tudás arányban jobbak a radeonok? régen voltam már benne a videókártyák világában. -
szben05
tag
Üdv!
Barátom venne egy új videokártyát maximum 17000-ért. Valószínűleg egy Celeron G550 mellé menne.
-
kero35
tag
válasz BomiBoogie #3262 üzenetére
A 2 gigás asust nem éri meg azt mondod nem lennék előrébb egyébként 35k a keretem karira
Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
kero35
tag
válasz BomiBoogie #3260 üzenetére
Miért nem éri meg csak megbizhatóbb márka
Vagy van fent asus bontatlan 2 gigás 35k az ára 3 év garivalAz élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
kero35
tag
válasz BomiBoogie #3258 üzenetére
25500ft -ért meg van bontatlan saphire 2év garival itt az aprón
Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
kero35
tag
-
kero35
tag
Sziasztok!
A 7770 -ből a gigabyte megbizható mert tudok egy jó garisat jó áronAz élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
KAMELOT
titán
válasz Luigee99 #3250 üzenetére
Sapphire HD7870 2GB 58 000ft
Sapphire HD7950 3GB 82 000ft
EVGA GTX660 3GB 65 000ft
EVGA GTX660 2GB 58 000ft
EVGA GTX660Ti 2GB 80 000ft
EVGA GTX660Ti 3GB 86 000ftLehet váalsztani. Árakból kiindulva 7870 és ha beléfér akkor HD7950 amivel jobban járnál.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Luigee99
tag
sziasztok!
az alábbi konfighoz keresnék egy VGA kártyát, jelenleg 1680x1050, de később fullHD-ra váltok:
Intel i5 3570k
ASRock z77 pro3
Kingston HyperX 8GB kit (KHX1600C9D3K2/8GX) 1600MHz
mind nVidia, mind AMD oldalról várok ajánlatokat, ha lehet, 1-2 pozitív és negatív dologgal megtámogatva
első keret 60.000 HUF, de lehet, hogy el tudok menni 80.000 HUF-ig is.
a felhasználás között PS/Lightroom felhasználás is szerepelne, ez nem tudom, hogy mennyire befolyásolja az ajánlásokat.
köszi a válaszokat előre is! -
pocokxx
Közösségépítő
válasz Aldo Novares #3247 üzenetére
Kicsit "magam ellen" beszélek, de a 7770 jobb választás: kevesebbet eszik, és nagyobb teljesítményt hoz. Ha teheted gyűjts rá, ha nem akkor a 6770 Vaporral sem jársz rosszul.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Aldo Novares #3244 üzenetére
25 körül lehet már fogni használtan, de inkább fölötte...
Akkor az én kártyámat ki veszi meg...?
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
plekk
tag
-
takessz
senior tag
válasz Aldo Novares #3242 üzenetére
i5 560 is szerintem még a 7770 es kategoria szerintem ezt még lazán elviszi de a 7770 bol egy oc változatos sapphire + a ati programja +10% majdnem ami elég durva
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz Aldo Novares #3238 üzenetére
ha i3 lesz a a proci akkor 7750 vagy 7770 a te pajtásod az biztos
-
plekk
tag
válasz marcusa #3237 üzenetére
De mégis akkor melyikhez van közelebb??
Az új tesztek közül pl itt: Techpowerup
az végén a teljesítményösszegzésnél azt mutatja hogy a 7870 es szintjén van vagy kicsit alatta. -
Aldo Novares
aktív tag
válasz BomiBoogie #3235 üzenetére
hát igazából videó szerkesztéshez venném , CoD4-hez kéne fullHD be mikor felveszem , szóval nem teljesen fullHD-hez lenne.
-
plekk
tag
válasz Aldo Novares #3234 üzenetére
Valakinek van tapasztalata a sima GTX 660 assal kapcsolatban mert egy csomó tesztet videót átnéztem már köztük a prohardveren található mérést is és van ahol a 7870 hez közeli értékeket mértek de például a prohardveres mérésben meg pont hogy a 7850 es szintjét hozza. Akkor most hol az igazság?
Mert árban most egészen jó lenne ha a 7870 eshez lenne közelebb. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Aldo Novares #3234 üzenetére
Ez már jobban hangzik, de persze nem fullHD-ra lesz, gondolom.
-
takessz
senior tag
válasz Aldo Novares #3232 üzenetére
milyen proci mellé menne a vga lehet hogy jobbat is találnál szerintem gddr3 at nem nagyon vegyél már
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Kérdésem lenne
HD4850 512 mb vs ATI HD 5670 GDDR3 1GB ?
[ Szerkesztve ]
-
Troll56
tag
Athlon ii x2 250 ami 4ghz-n van pörgetve mehet mellé egy gtx 460 ? vagy mit ajánlotok ?
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Stunts666
őstag
válasz csucsbicep #3018 üzenetére
Ezt az utobbi idoben nem ertettem. Ha az amd kitud adni egy drivert ami felhozza a 7870et a gtx660ti szintjere, akkor az nvidia miert ne tudna kihozni egy durva drivert???
Videotesztek alapjan a gtx660ti a 7950 szintjen van.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz mutter61 #3225 üzenetére
Akkor azt ajánlom inkább gyűjts még egy kicsit és vegyél ilyen HD7750 Hosszabb távon jobban jársz vele, tiszta új és 2 év garancia.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Aldo Novares #3219 üzenetére
4850, esetleg.
-
Alpachino
veterán
válasz Aldo Novares #3219 üzenetére
Proci, felbontás....vagy esetleg egy pontos adatlapkitöltés? így igen nehéz lesz bármit is ajánlani....
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
VGA kéne , max 13 ezret szánok rá , mai játékokra , NFS:MW 2 , NFS RUN , Vindictus , AC3 , stb..
Mit tudtok ilyen árba ajánlani ? Használtan !Köszi !
-
Kassh
csendes tag
válasz BomiBoogie #3199 üzenetére
a 7870 erősebb a 660Ti-nál?
-
mutter61
tag
Sziasztok szerintetek melyiket vegyem?
hd 6670 1gb ddr5
hd 5750 1gb ddr5az 5750 esnek magasabb a memória órajele attól erősebb is?
Utánvét nincs!!! Ha csak nem előre fizetsz XD
-
plekk
tag
válasz BomiBoogie #3209 üzenetére
Jaa, Akkor félreértettem amit írtál, mert azt hittem valami gubanc van a gyári OC-s kártyákkal és ezért írod hogy nem ajánlott venni.
De így már értem, kösz -
droving
aktív tag
Nem annyira spéci a vga-m hűtése.
Sajnos érzem is játékok alatt ,hogy lassabban hűti már vissza.
Hiába pasztáztam meg és takarítottam ki.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
droving
aktív tag
válasz BomiBoogie #3209 üzenetére
Ez a megoldás gondolom veszít az élet tartalmából.
Egy gtx460 evga szériával mit érhetek el ?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Úgy értettem, hogy az órajelek felhúzását egyszerűen meg tudod oldani szoftverrel, ma már gyakorlatilag ez a sztenderd, ezért nem érdemes emiatt drágábban venni a kártyát, mivel ugyanazt a teljesítménynövelést ingyen megcsinálod.
Ez természetesen minden kártyára érvényes, nem kizárólag a 560-as szériára.(#3208) droving
Ha nem elég a teljesítménye, érdemes lehet tuningolni, hogy mennyit nyersz vele, kártyától és típustól függően változik.
[ Szerkesztve ]
-
droving
aktív tag
Ajánlott némi tuning vga-ra ha jól szellőző a gépem ?
-
brezel
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat. Azért nem tartom valószínűnek a kártyahibát, meg a túlmelegedést, mert kizárólag a frostbite játékoknál jönnek elő ezek a fagyások (Moh warhifgher, BF3, NFS Run). Bármi mást futtatok, szó nélkül viszi órákon keresztül.
A másik dolog meg az, hogy visszaváltani sem nagyon tudnám, mert pont nemrég járt le a gari. Radeonból sem lenne jó a gyárilag húzott?
-
plekk
tag
válasz BomiBoogie #3199 üzenetére
Gyári OC-s kártyát nem ajánlott venni?
Ezt csak a gtx 560 as szériára mondtad vagy ez érvényes lenne a hd 7850 re is esetleg??
Csak kíváncsiságból kérdezem, ja és ha így van akkor miért nem érdemes olyat venni? -
brezel
csendes tag
válasz BomiBoogie #3197 üzenetére
Instabil: szabálytalan művelet, kék halál, különböző általam eddig soha nem tapasztalt lefagyások. Az enyém is gyárilag van húzva, ezért ajánlották, hogy fojtsam vissza a sebességét. Sajnos ez sem segített.
A radeon hd 7850-re gondolsz? Sajna nem vagyok túl friss mostanában hardver téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- Akvarisztika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...