Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
Devilhun_HUN #15197 üzenetére
A 7970 butított gpu-jával van szerelve, erősebb az összes 7870-től
-
Sondi1986
addikt
válasz
Devilhun_HUN #15197 üzenetére
A legerősebb 7870-es. Tahiti magos vga.
A VTX régen nem a minőségéről volt híres, de manapság már össze szedte magát, és elég jó terméki vannak.
A sima 7870-es meg csak 1db 6 pin-es csatival rendelkezik.
a VTX, Powercolor, Club 3D, TUL csoport tagja, és a 7870-es egy gyárba készül:
Nekem Powercolor van.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz
Devilhun_HUN #15196 üzenetére
Hát nem éppen a minőség nevében gyártják kártyáikat.
-
Sondi1986
addikt
válasz
Devilhun_HUN #15193 üzenetére
VTX3D HD7870 BLACK 2GB GDDR5 (VX7870 2GBD5-2DHV3E).....................57.990Ft
mert ez a legerősebb mind közül. 7870 LE
-
marinea2
addikt
válasz
Devilhun_HUN #15193 üzenetére
Ezektől a gyártóktól én nem vennék semmit, maximum akkor ha sokkal olcsóbb.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemes megvenni?
Miert?VTX3D HD7870 2GB GDDR5 X-EDITION (VX7870 2GBD5-2DHX) ....................53.990Ft
VTX3D HD7870 BLACK 2GB GDDR5 (VX7870 2GBD5-2DHV3E).....................57.990Ft
XFX HD7870 2GB GDDR5 DOUBLE D EDITION (FX-787A-CDFC)...................57.990Ft -
Djsaba
senior tag
-
Rypejakten
addikt
válasz
adam002 #15187 üzenetére
Legfeljebb linx vagy prime alatt. Idle alatt max. 40W-ot kér csak.
marinea: Attól, hogy 125W a TDP, hogy következtetted ki ebből azt, hogy terhelés alatt 200W-ot eszik?
Teljesen logikátlan, köze nincs egymásnak a kettőhöz.
A komplett gép fogyaszt legfeljebb annyit, szintetikus tesztek alatt, játék alatt még annál is kevesebbet.[ Szerkesztve ]
-
adam002
tag
Rendben köszönöm
Pedig azt hittem hogy a procim fogyaszt kapásból 100-110W-ot
-
Sondi1986
addikt
válasz
adam002 #15176 üzenetére
Max. VTX3D VX7850 1GBD5-2DH HD7850 1GB GDDR5
táp meg: FSP Hexa 400W -
adam002
tag
Sziasztok!
Egy AMD Phenom X4 965-ös proci mellé, 8Gb RAM-al, milyen kártyát ajánlanátok ami kihasználná a processzor teljesítményét? És akkor ahhoz milyen tápot?
-
Buci21
addikt
válasz
marinea2 #15172 üzenetére
mi baj velük? betonstabilnak tűnik, egy HP nx7300 kihalt mellőle, ő megy. Céges flottában volt, valami újságíró dohányzott rajta, szal bill kitakarítás kín volt, de egyébként rendben van a gép. Mire ügyeljek, mi típushibája a gépnek? És bocsi az offolásért
Am már a "Gémer" szótól hányingert kapok, és amikor a GT 210-as gép is gémer lesz, mert 2, jobb esetben 4 magos proci van benne...
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
sziasztok!
Ideje lecserélnem a videókarit gépem (részletek az adatlapomon). Mivel platformot nem cserélek, marad az AGP.
A használt piacon ill a fenti linkek lapján körülnézve két kártya maradt: Radeon 4650 1 Gb RAM vs Radeon 3850 512 Mb RAM.Tudom, h a 3850-es erősebb, de nem tudom, hogy videóvágáshoz (Premier), 3Drenderhez (3DS Max, Realflow, Slicer 3D ) nem-e venném jobb hasznát a több RAMnak. Játék szóba se kerül.
köszönöm a segítséget!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
csucsbicep #15167 üzenetére
Nekem az árnyék meg a post processign van közepesen élsimítás nincs, a többi very high és akadásmentesen fut a 7770-en.
-
bluyoo
nagyúr
Köszi srácok!
Csak privátban fojtattam egy beszélgetést és a srác haverja kábította ezzel a szöveggel ..... -
bluyoo
nagyúr
Szerintetek mennyi a valóságtartalma?
"2gbram ddr2 vidikártya gforce 9500 2magos 2.8 full grafon a crysis 3" -
Rypejakten
addikt
Engem tréfál meg a körítés, vagy ez tényleg egy DirectCU PowerColor?
-
R@ZEL
csendes tag
Hello
A konfig: X4 BE 955, 500 W, 6770, 1366x768-as felbontás. Játékra használom a gépet, és egyre inkább kezd kevés lenni ez a VGA. KB. 40k-t tudnék a cserére szánni, és használt is szóba jöhetne, ha találok jó állapotút garival. Ötleteket megköszönném. -
Buci21
addikt
válasz
phobeus #15146 üzenetére
A notebook kijelzőjére nem tudod visszatenni a képet, mert ha még létezik ilyen megoldás is, az is USB-s, drága, és a kis sávszél miatt szénné tömörített képet kapnál.
[link]
itt egy vicces kis mókolás, de a laptop képernyőjére nem fogod tudni értelmesen visszatenni.[ Szerkesztve ]
-
phobeus
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ami külső vidkarikkal kapcsolatos. Először is az, hogy melyik a legajánlottabb ilyen "rack" vagy minek mondjam, illetve melyik az amelyikhez nem kell tákolni semmit kontár módra. Ezen kívül még lenne hozzá egy olyan kérdésem, hogy megoldható, vagy van-e olyan megoldás ami engedi, hogy a külsővidkari teljesítményét ne egy másik monitor használja hanem a notebook saját kijelzőjén tapasztaljam.
Szóval várok egy-két olyan véleményt ami segítene, illetve ha nem tudtok akkor ajánljatok valami forumot, hogy hol kérdezzem(ár nem számít)
Előre is köszönöm,
Üdv
-
KAMELOT
titán
válasz
Hubba12 #15131 üzenetére
Tudod én pl. úgy vagyok a VGA vásárlással, hogy vagy veszek Low End kártyát ez esetben HD7770 vagy veszek HIGH END kártyát ez esetben HD7950.
Azért írtam ezt a kettőt mert ár/teljesítményben a legjobbak.
Ilyen köztes megoldásoknak számomra nincs értelme.
HD7770 105eu
HD7850 175eu
HD7870 215eu
HD7950 250eu
Tehát ha már erős kártyát akarok, akkor kiadok dupla annyit és van 3x erősebb kártyám. -
Sondi1986
addikt
itt is egy segítség ha új kártyát akar venni valaki:
teszt:[link] -
Freiherr
őstag
Én is gondolkoztam az Evga 3 gigáson,de a ref.hűtő miatt kiesett,+8k a difi,ennyit nem ér számomra a +1Gb Vram.
-
marcusa
addikt
Igen, a 650ti boost és a 660 között 10-20% különbség van kb, ha ennyi az árkülönbség csak, akkor megéri a 660, ha több, akkor nem
(#15133) Qru Nem kell azért a flex-es memóriakezelés miatt temetni, hiszen a 660ti is az, és mégis az alap 7950-nel van egy szinten.
[ Szerkesztve ]
-
Hubba12
senior tag
-
Hubba12
senior tag
Én tekertem már fel a gtx 660-at 1780 MB-ig msi afterburner írta. Nem vettem észre számot tevő lassulást. Sőt én nagyon semmit nem vettem észre.
-
marcusa
addikt
válasz
csucsbicep #15123 üzenetére
Még mindig érdekes akkor nekem az AB kiírása, mert lassúlást, vagy akadozást, fps leesést nem vettem észre akkor sem, mikor 2000mb használatot írt...
(#15124) KAMELOT Látja a rendszer a teljes 2Gb-t, de úgy van megcsinálva, hogy a 1,5Gb-t ne nagyon lépje túl, de ha kell, akkor túllépi, tartja a 1,5gb-t amíg tudja...
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz
csucsbicep #15118 üzenetére
Amúgy is a végeredmény számít. Meg az hogy NV
-
marcusa
addikt
válasz
csucsbicep #15118 üzenetére
Furcsa ez, mert én is úgy gondoltam, hogy nem pontos az AB, de a legtöbb játékban valóban nem lép 1500mb fölé AB szerint sem, pl a crysis 3 is 1500 körül evett maximum, de ha nem elég, akkor viszont én úgy vettem észre, hogy hozzányúl a maradékhoz, vagy ennyit csalna az AB?
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz
Buci21 #15108 üzenetére
Az a gts450 ddr3-as és drágább mint amit linkeltem Aqua-ban:
http://www.aqua.hu/gigabyte-gv-n450-1gi-1gb-gddr5-pciexpress-oem-207907.html/?search_termek=gts -
Buci21
addikt
akkor a 17K-s keretbe ugyan nem fér bele, de egy GT 640 is előrelépés lenne, 22K körül. A GT 630 már elég harmat, de 14-15K-ért annyira tán nem rossz vétel. Ha más nem, akkor ez a GTS 450
GT440/GT630 szériából a GDDR5-re ügyelj, pl ez megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
HeliumA
aktív tag
válasz
marcusa #15098 üzenetére
Én is pont a csendesség-teljesítmény egyensúlyt akartam megteremteni, akkor mikor a konfigomat összedobtam. Hát meghallom mellette a légyzümmögést.
Én még nem jöttem rá mi dönti el, hogy mi az adott rangod. Tag vagyok pedig régebben regeltem mint te. Mondjuk annyira nem is izgat a rangom, csak jó lenne egy más avatar.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.