Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Schweini #109131 üzenetére

    Azok is meg fognak jelenni de először a 1080-as aztán majd csordogál a többi de odébb van az még a legnagyobb baj ezzel a vidikari piaccal hogy ez is olyan kb. mint a LAKÁS piac:

    - van olyan időszak amikor venni érdemes (pl. 2008-as válság után) vagy amikor érdemes eladni (már úgy 2 éve talán 3)
    - ha eladja az ember a lakását AKKOR VALAHOL LAKNI kell tehát AZONNAL vennie is kell egyet

    Ez a baj a vidikarikkal is:
    - hiába van egy olyan időszak amikor jó lenne venni ha nincs rá pénzed (és a meglévő karid is keveset ér)
    - hiába van olyan időszak amikor jó lenne eladni és venni egy újabbat ha az is jóval többe kerül

    ÉS egy igazi játékos nem lehet VGA nélkül (mivel a játék egy függőség) Most néztem az MSI GTX 1060 6GB-os árgrafikonját: ez év január-februárban érte meg eladni a használt kártyákat mert annyira magas volt a bolti ára hogy használtan is megkaptad azt az árat amit te újonnan kiadtál érte és (csak tipp) de a 11xx széria megjelenésekor pedig érdemes lesz újat venni. DE ugye addig mivel játszik az ember?? Persze ha jó neki az IGP, vagy van a családban PS Xbox stb. akkor TALÁN ki lehet húzni.

    +1 #109143) bobalazs annyival kiegészíteném, hogy ez 1 de talán 2 éven belül sem várható hiszen most valamennyire bővülni fog a memória gyártás - samsung is épít(ett) valami gyárat - de ezzel párhuzamosan is elszálltak az igények MÁR MINDENBEN memórai van/kell Most olvastam hogy van teló 16GB RAM-mal NYAMVADT TELEFON!!

    Nekem egy GTX 970-em van pont most múlt 3 éves nemrég de FHD-ra 60Hz-en és nem vagyok ULTRA függő és ha bírja akkor LEGALÁBB 2 évig még ez lesz, akkor körül megjelenik a PS5 és lehet átállok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák