Új hozzászólás Aktív témák

  • kesztió

    aktív tag

    Nem azért a féldeciért, lehet, hogy én vagyok a hülye, de rettenetesen fáj az agyam, amikor a komoly tesztelők is jönnek az Android-ellenességgel. Íme a Panasonic JX940E tesztje:

    A MyHomeScreen platform felett már kezd eljárni az idő, de szerintünk még mindig jobb, mint az Android TV/Google TV, amelyek felé mostanában nyit a vállalat.

    Illetve 2 oldallal előbb:

    hiányzik egy-két fontosabb darab a kínálatból, mint például a nálunk is népszerű HBO Go, de azért Netflix, YouTube, Amazon Prime és Deezer van, hogy csak néhány fontosabb példát említsünk.

    Jól olvasom? OKOSTÉVÉ. És nincs HBO GO.
    Mostmár elnézést kívánok, de az okostévé nem az ALKALMAZÁSOKRÓL szól? :D A MyHomeScreen, Tizen, WebOS stb. egyaránt vicc kategória, ha választékról van szó. És ha ki akarsz lépni a NetFlix/YouTube/AmazonPrime háromszögből, teszem azt, kell a DigiOnline (ahol a román Digi TV összes adása fogható antenna nélkül), vagy a TIFF Unlimited (Az Erdélyi Filmfesztivál legjobb filmjei) akkor káromkodsz vagy tökölsz a Chromecast-tel (mert az igenis tökölés). Holott Androidon MINDEN ott van. (És rendes médialejátszó is pl., ahol teszem azt, olvashatóra lehet beállítani a feliratozást.)

    Hol a hiba? :DD Ha már bennem van.

    Bug és debug fia vagyok én

Új hozzászólás Aktív témák