Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godard
újonc
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves.
Ahogy tanácsoltátok, rákerestem youtube-on az Asus Tuf Gaming F15 FX506HC-HN102-es laptopom szétszerelési videójára. Írtátok,hogy meg kellene nézni,hogy milyen az alaplap hűtése, ezáltal milyen 2TB-os SSD lenne neki a legjobb.
Sajnos én egyáltalán nem értek hozzá és nincsen a közelemben olyan személy, aki megnézhetné.
Megtennétek,hogy megnézitek?
https://www.youtube.com/watch?v=Dou69V3oNrs
Szóba került már a WD SN570 2TB, Samsung Pro 980 2TB, Samsung 970 Evo Plus 2TB és még az ADATA 840 Legend 2TB is. De ezeket úgy ajánlották, hogy magát a laptopomat nem látták,így nem tudom melyiket vegyem.
2. SSD-nek kellene játékra, tárhelybővítés céljából,mert nem férnek már fel a játékok.
Jelenleg gyárilag egy 512GB-os M.2 Intel ssd van benne.Napi max 1 órát tudok játszani vele,meg filmeket nézek rajta.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest