Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
traders
tag
válasz
Gubek-Einste #31197 üzenetére
Nyilván nem ilyen terheléshez lettek vásárolva, hanem szépen az idő múlásával váltak kevéssé.
Nem tudom hogy érdemes-e megtartani ezeket irodai környezetbe mert már jópár évesek és külföldi fórumon panaszkodtak hogy az ilyen kategóriájú, több éves eszközökben az alkatrészek is gyakran megadják magukat és sokszor az a baj hogy egy kondi már kivan száradva vagy meglazul egy forrasztás és a hibajavítás azért hosszadalmas mert először mindenki a beállításokra gyanakszik, azzal mókol és túl sok idő telik el mire eljutnak a hiba valós okához. -
traders
tag
válasz
Claude Leon #31192 üzenetére
Igen, de például ugye ez a két vas pont nem openwrt kompatibilis, így ha már úgyis venni kell akkor olyanra gondoltam ami gyárilag terhelhető, így jutottam a cisco következtetésre.
Openwrt-nél például milyen vasat ajánlanál? Mert okés hogy ott a kompatibilitási lista, de ha beválasztok valami gyenge vasat akkor ugyanott vagyok.
Még tavaly pont ebbe a fórumban terelgettek a mikrotik felé, ki is néztem egy RB2011UiAS-2HnD-IN-t de nem nagyon értettem a beállítási metódusát, még oktatást is néztem hozzá, ami nem nagyon indult azóta
Nyilván erre is feltehető a az openwrt, de nem akartam ennyire bonyolítani inkább kerestem egy könnyebb utat. -
traders
tag
Sziasztok!
Egy Cisco RV180W vagy egy Cisco RV220W megoldás lehet az alábbi problémákra?
(Ha igen akkor melyik?)TL-WR1042ND
Egy kis irodai környezetben van 8 gép LAN-on (ezek mind egy gigabites switch-re vannak kötve és a switch a routerre) és 5 gép wifin, valamint 12 mobil lóg a wifin. 7/24-ben megy a router és röpködnek a gigák a hálózaton (videó anyagok). Ezzel a routerrel az a baj hogy folyton megadja magát, lassú a wifi, kihal a net, újraindítás után egy ideig minden ok (kb 1 nap) utána ugyanez.
Gondolom nagy a terhelés neki, jól gondolom vagy csak béna vagyok normálisan konfigurálni?DIR-655
A másik szintén egy hasonló környezetben van. LAN-on 5 gép (gigabites switch, egy kábellel rákötve a routerre), wifin 7 gép és 12 mobil. A router folyton újraindul, illetve jön a "gateway measuring your network connection" lehalás, 1 perc után minden működik. (Gigás fájlok pörögnek itt is a LAN-on)
Itt is sok a terhelés?Előre is köszönöm a segítséget!
-
traders
tag
válasz
Gubek-Einste #29522 üzenetére
Mikrotikből mit ajánlasz? Nézegetem azokat is de baromira nem értem ezeket... találtam demo oldalt is de életemben nem láttam ennyi beállítást
-
traders
tag
Sziasztok!
Irodai környezetbe milyen routert ajánlotok?
Jelenleg egy DIR-655-ös van, de nem teljesen okés... Amúgy a hálózaton 20 gép (win7,win8,Macintosh) van 6 nyomtató és egy fileszerver.
Bónuszként van valami olyan router ami rendesen naplózza hogy melyik IPről milyen weboldalt nyitottak meg?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Yettel topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest