Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olomlovag
tag
Sikerült találnom használati útmutatást. Megkaptam a választ! Köszönöm Alex91 a segítséget! Jó lesz!
-
Olomlovag
tag
Alex91! A típusa Huawei Echolife HG 8345H ruting módban. Azt írják Wi-fi képes 2.4 . Ennyit infót találtam róla.
-
Olomlovag
tag
Alex91!
Köszönöm a gyors választ én is gondoltam erre.
Mennyire lesz így biztonságos a Wi-fi a telefonok területén? Vagy ez nem függ össze?
Annak idején azért vettem csak a Routert, hogy itthon biztonságosan használjam a Wifit, és ne kelljen a telefon szolgáltatójának a Netjét használnom. Mert ugye nincs élet net nélkül. Ha az egyik szolgáltató kidől.
Javíts ki a hülyeségeket beszélek. Abból is tanulok. Vagy legalább is megpróbálok.Üdv
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Remélem jó helyen vagyok.
Panelból vannak a falak és a jelenlegi router eddig megfelelt az igényeimnek. 2 telefon használja, és egy asztali PC.
Nagyon nem vagyok jártas ezen a téren, és elnézést, ha a kérdést sem teszem fel jól.
Ma kötöttek be hozzánk egy Digi 1000 FTTH-t. Vezetéket az általuk adott Huawei készülékig cseréltek. Tehát a lakásban a régi kábel maradt. Jelenleg egy TP-LINk 841N wireless 300 router-hez csatlakozik. Onnan tovább a gépbe. A kérdésem az, hogy 80 Mbs a sebességteszt eredménye. Mi szükséges ahhoz, hogy magasabb legyen a kihasználtság? Lehet, hogy nem csak router, hanem megfelelő alaplap is szükséges, esetlegesen kell UTP kábel is ? Most tervezem a 10 éves gépem cseréjét, és szeretném úgy összerakni, hogy a jövőre nézve is megfeleljen az elvárásoknak. Ami max egy plusz PC-t vagy laptopot jelentene a jelenlegi igénybevételhez képest.Köszönettel
Olomlovag
-
Olomlovag
tag
válasz
Intruder2k5 #43847 üzenetére
Üdv Intruder2k5!
Köszönöm szépen a segítséget, nekiesek a tanulmányozásnak. Meg kellett egy kis megerősítés, hogy jó helyen gondolkodom.
Olomlovag
-
Olomlovag
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Életem eddigi részén köldökzsinóron szívtam magamba a világ tudását. Fogalmam sincs mi fán terem a megosztás tudománya. Vásároltam egy Wifi képes Tabletet és szeretném úgy használni otthon, hogy közben ne kelljen bekapcsolnom a számítógépet. Telecom-os 30 Mbit / sec-es internetem van, és ahhoz egy Hauwei Echolife HG 850a adja az elérést optikai kábelen. Panelrengetegben lakom, és 10 - 15 méteres körzetben " jónéhány Wifit " látok. Két - három fal közepette stabil helyzetet hogyan tudnék teremteni úgy, hogy a későbbiekben lenne esetlegesen még egy kábeles számítógép csatlakozásom. Valaki routert valaki acess point-ot javasolt. Igyekeztem utána olvasni a barátom " gügye " segítségével, de teljesen képzavarban és tanácstalanságban szenvedek.
Eddig egy TP-link 841-N-ben láttam hasonlóságot elképzeléseimmel az olcsó kategóriában, de nem tudom mire számíthatok a többi felhőlakót illetően.Elnézést kérek a hosszú és zavaros mondandómért.
Köszönettel
Olomlovag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest