Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
cseréltem egy ASUS 1300G PLUS-t egy TPLINK AX10 AX1500 ra mert ugye újabb kicsit erősebb is,meg mégis AX stb.
na hát ez hiba volt...azt hittem hogy majd érezhető lesz a változás,de semmi igazából ....sőt a sebesség teszteken vagy ugyanolyan ,vagy rosszabb eredményeket produkált. nem is volt olyan stabil mint a régi...a ping értékeim a 8-12 helyett lett 150-200. A jelerősség közvetlen mellette ugyanaz mint a régi, távolabb kb. 10dbi -vel gyengébb mint a régi,ami harmatos. a ledeket az asuson ki lehetett kapcsolni,ezen nem...
szóval szerintem nem éri meg igazán cserélni, ha van egy jó AC-s,erre legalábbis biztos nem...
gondoltam megosztom hátha valakinek jól jön....
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Vicces képek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest