Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
proci985 #44234 üzenetére
Bármi mellett döntesz, a 14 napos elállást kalkuláld be. Ha tudsz válogatni, akkor micron chipes ramot próbálj keresni, kevésbé terheli az imct mint a többiek így talán könnyebb lesz a harc. De hogy corsairból melyik az passz. Asszem a kitre írt rev számból látszik milyen chipes, este kikeresem ha géphez kerülök.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985 #44233 üzenetére
ill azt nézem, hogy a CMH128GX4M4E3200C16 (RGB Pro SL) is fent van a listán. ami PRO RGB SL már rendesen (a Corsair) oldala szerint is kompatibilis, nem csak az MSI szerint.
árban <10 eur a különbség.
-
laceeeboy
tag
válasz
proci985 #6649 üzenetére
Köszöntem szépen!
Akkor végülis nem járok rosszul. Csodálkoztam is, hogy a Crysis 2 simán fut magasabb beáll.-ok mellett, míg a crysis 1-et szépen le kellett húznom, és még úgy sem volt valami élvezhető. Mivel sajnos nem értek a tuninghoz, bőven elég lesz, így szerintem elcserélem.
Mégegyszer
-
04ahgy
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
proci985 #6469 üzenetére
Gigabyte EX58 UD4P Rev 1.0, többféle biossal is próbáltam. Aztán megnéztem/tük Zájec X58 Biostar T-Power lapjában de ott se volt hajlandó az 1600 CL7-re még 1,4-es QPI-vel és 1,7V-os ramfesszel sem.
1600 CL9-nél szűkebb időzítésen összeomlott. Ami azért gáz mert ez gyárilag CL7-es kit ugye...Ok, ha működésre bírod akkor nem para, használd.
Engem az b@szott fel, hogy vetem 50k-ért egy ilyen kit-et és CL7 helyett CL9-et tudott. Többlapban, több bios-al nézve is.
Ezek után a Corsair felüdülés volt. Nem kicsit... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
proci985 #6448 üzenetére
Középkategória, azzal sem jársz rosszul. Nem annyira elterjedt itthon, nem tudom a lapok mennyire szeretik, elég kevés a tapasztalat velük ilyen téren az az igazság. De semmivel nem rosszabb egy Kingston vagy Kingmax-nál.
Vengeance-ből van lowprofile verziós is ami nem magasított bordás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan epox lap
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
- GeiL EVO Leggera DDR3-2133 MHz 8 GB CL10 GEL38GB2133C10ADC RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest