Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Paxker315 #34200 üzenetére
Most jott meg a ballistic elite sport lt 3200 cl 16 -os 2x8 gb kittem orok hala
es alapbol 3600 cl 16 ra (es command 1 re!!!) rakta az msi tomahawk plus-om.Veri a corsair venegance pro rgb -et tobb mint 2x annyiba kerult .-ki lett cserelve
es a 3200cl16-os fele annyiba kerul mint a 3600-cl16-os
(mondjuk amit en akartam olcsobbat az adata ADATA XPG SPECTRIX D60G RGB LED, AX4U320038G16-DT60 is jok a tesztek szerint-egy arban van ezzel a ballistic-kal de az rgb-es de ezert gyengebb a tuningpotencialja)
de ez viszont low profofilos ugy,hogy jo lesz a termalright macho-m hozzamert most be quiet van es oriasi csalodas (hangosabb)de szerintem a macho utan mindegyik az meg a noccuta is mert 1-2 fokkal jobb de 2x annyiba kerul es 2x akkora+2 venti nem egy mint a macho
(passzivan elviszi az i5 ot 3570k mat tuningall
3 d mark lement meg a memtest86meg a komolyabb idozitesek finomhangolasa vissza van
viszont nem sokkal gyorsabb (3200 vs 3600) es allitolag 3733 felett rosszabb is az fsb:dram arany miatt de jobban tudod ezeket en uj amd-es vagyok ,eddig intel mellett nem foglalkoztam a ramokkal kulonosebbn -curcial az is 7.5 eve -ott csak procit huztam meg vga-at)
ezert jo is,hogy nem draga samsung cl14 es lett vegul, -
törölt tag
válasz
Paxker315 #34200 üzenetére
Biztam benned és megrendeltem
Aztán ahogy nézegettem az árakat belefutottam a crucial oldalára is (ott is meglehet venni) aztán láttam egy szebbet es irja,hogy nem kompatibilis a lapommal.Na mondom ha már itt vagyok megnezém amit ajanlottál és 100% compatibilis
Szóval azért vigyazni kell...így volt becs szó.
Beallitottam a biosba a qool and quiet-et de akkor meg nem megy fel a maximium orajelre,(ugye a windows energiagazdalkodasa bezavar) ezert az amd ryzen masterbe egy default utan jo minden.Viszont minden egyes bekapcsolasnal ujrainditasnal meg kell ezt jatszanom.
erre tudsz valami gyogyirt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest