Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monster Hunter Wilds gyorstalpaló érkezett
- Black Myth: Wukong
- Premier előzetesen az Alien: Rogue Incursion (PS5/PSVR2, PC, MQ3)
- League of Legends
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz lionshamlet #11437 üzenetére
Szerintem ez veszélyes. Úgyis elfelejti majd azt a havonta 1 oldalt, mikor nem kell éppen.
(Szabadság alatt meg uborkaszezonban meg 2-3 hónapig áll?)Én biztosan lézert vennék havi pár oldalra, ha nem kell a színes.
Multifukciós alatt ha a szkennert értjük, akkor gondoljuk át alaposabban: nekem rendszeresen küldenek hivatalos ügyekben is telefonnal készült képet doksikról. Ha rendes fény van, akkor vannak olyan appok, amik szép doksifotót csinálnak (1 kattintásos korrekcióval), de még a görbületeket is kisimítják, ha ferdén tartod a lapot. Mit csináljak, hisztizzek érte? Egyre elfogadottabbá válik.
-
nagyúr
válasz lionshamlet #11330 üzenetére
Köszi
-
nagyúr
válasz lionshamlet #11328 üzenetére
Köszönöm. Gyári, vagy utángyártott patront használsz?
-
Thunder81
csendes tag
válasz lionshamlet #11217 üzenetére
Szia, Köszönöm a választ. Azért dilemmázok, mert mindkettőről (MG7750 és TS8050) nagyon jó dolgokat olvastam. De MG-ről azt olvastam, hogy egy nagyon jó multifunkciós eszköz, ami nem mellesleg szép képeket nyomtatt, a TS-ről meg pont fordítva egy jó fotónyomtató, ami mellesleg multifunkciós is.
Azért dilemmázok, mert nekem a fotó nyomtatás lenne az elsődleges, viszont árban van köztük 10.000 HUF és ugyanazokat a festék patronokat használja mindkettő. Reméltem, hogy aki jobban ismeri a CANON nyomtatókat, az segít választanom, hogy a kettő közül, melyik nyomtat szebb fényképeket.
Azért mégegyszer köszönöm a véleményt és a segítséget[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
válasz lionshamlet #11202 üzenetére
Kb. havonta nyomtatnék.
Ha csak ennyit kell tennem hogy ne száradjon be,lehet beválok egy IP2850-t.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
csakany2001
senior tag
válasz lionshamlet #11200 üzenetére
Az már kicsit magas nekem árban.
Közben meg rájöttem hogy nekem nem jó a tintasugaras nyomtató mivel az hajlamos a száradásra mert nem valami gyakran használnám, illetve egy olcsó nyomtató esetén meg a patron is igen drága, lézernyomtató meg nincs nagyon 20K alatt szóval várok ezzel egy kicsit.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
embe
nagyúr
válasz lionshamlet #11189 üzenetére
Köszi a tippet! Meglesem.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #11173 üzenetére
Végülis meg lett véve, eddig elégedett vagyok vele.
Könnyű volt beállítani, a patronokat a helyukre pattintani.
Usb kabel nem volt a csomagban, de egyelore wifivel nyomtatok, azt is konnyu volt osszehozni.Legalabbis a google playrol letoltott alkalmazas segitsegevel tudtam konnyeden nyomtatni.
A telefon sajat kepnezegetojebol mar nem ment a nyomtatas, igaz nem is eroltettem.Canon nyomtatohoz melyik a leghasznalhatobb mobil alkalmazás?
Ti melyiket hasznaljatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ricoh Aficio SP C222SF színes lézer nyomtatő
- Utángyártott Kyocera TK1248 toner, bontatlan
- Hibátlan Multifunkciós/Színes/Fekete Lézernyomtatók garanciával, tonerral
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest