Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Mondom, en evekig eredetit hasznaltam, pont azert, hogy az utangyartott ne tegye tonkre. A gyari is szárogatott bele, fejtisztitasal altalaban nagyjabol sikerult rendbe tenni, bar mindig volt par nem mukodo fuvoka. Aztan a gyari ara nagyon felment, a nyomtato meg mar kiszolgalta az arat, ugy voltam vele, hogy kiprobalom utangyartottal. En is meglepodtem, hogy par nyomtatas utan az osszes fuvoka mukodni kezdett! Es azert nem nyomtatam vele kulon, hogy ne szaradjon be…
Azert tegyem hozza, hogy a tintasok masik rakfeneje a hulladek tintagyujto tartaly… Ha az betelik szerinte, akkor utana nem tud az ember nyomtatni . (Jo, esetleg a neten talalni valamit, amivel ki lehet loni…) Persze, gondolom a nagyobb terhelesu, dragabb eszkozoknel ez joval nagyobb tartaly, vagy a szoftver kesobb szol.
A kijelzo, duplex kerdeshez csak annyit, hogy az olcso aru nyomtatoba is beteszik, de ahhoz viszont draga a tinta! Amelyikhez olcson adja a tintat (tartalyos), ott ezekert eleg szep osszeget elkernek…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Politika
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest