Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos24680
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy :
ASUS N56JR - i5-4200H, 15.6FULL HD, 1000 GB, 4GB, Geforce GTX 760M 2GB,Elméletileg Full HD kijelzővel, de a gyártó honlapján ez a szöveg fogad a kijelzőnél:
15.6" 16:9 HD with EWV (1366 x 768) /FHD EWV LED Backlight Asus Splendid Video Intelligent Technology, Zero Bright Dot , anti-glare
az ewv az nagyobb betekintési szög, azt tudom hogy mi.
Nemtudom, hogy ez is-e csak valami felskálázás mint a tv-knél 800-900HZek se annyik csak digitális feljavítás.
Lehet rossz a gondolat menetem, nah de nekem ez ugrott be elsőre.[ Szerkesztve ]
-
-
Akos24680
csendes tag
Mi a baj az asus -al ? :S anyumnak és hugomnak olyat vettünk most .
Az M5400 nagyon-nagyon tetszik !!!!
Esetleg ez ár / érték arányban?
ASUS K55VD-SX023P 154 900 Ft
- Intel Core i5-3210M CPU (2x 2,5 / 3,1 GHz Turbo, 3MB cache)
- 4GB DDR3 RAM - 500GB HDD
- nVidia GeForce GT610M VGA 2GB dedikált RAM-mal[ Szerkesztve ]
-
Akos24680
csendes tag
válasz tvamos #57368 üzenetére
Utána nézek ennek a precisionnak. Nézem a lenovot is !
Igen elég sok 3D filmet nézek, igazából az összeset ami kijönKözben találtam egy ilyet:
ASUS
A56CM-XX269H - 189 900.-Ft
i7-3537U, 4GB RAM, 500GB HDD, DVD-író, GeForce GT635 2GB,vélemény? Black flag elindulna rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Akos24680
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #57366 üzenetére
most nézegetem ezket a laptopokat, elég jó dolgok vannak bennük sok garanciával jó áron. Egy baj van velük így első látásra, hogy nagyon vastagak, miért csinálják ennyire csúnyára őket? Sajnos ilyet nem vennék a kezembe anyira csúny mint anyum 15 éves régi laptopja. Kinézetre komolyan 90-es évekbelinek tűnik
[ Szerkesztve ]
-
Akos24680
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #57364 üzenetére
Akkor butább gépet kell keresnem, Írtam hogy fém házasakat keresek első sorban. Akkor a játékoktól eltekinthetünk, csak induljon el tudjam kipróbálni rajta az új játékokat akár low-medium grafikán is. Ja meg legyen3 óra filmnézős ideje telepról, annyifelérnem pestre busszal . a mostaninak telepről 20 perc az üzemideje.
Nemtudnátok írni mik azok a video kártyák amik elfogadhatóak. pl gt 600-től 800-ig vagy mi az amit biztos ne nézzek. Processzorokból mi az ami tuti ne nézzek? Akkor ezek az U végűeket ne?
[ Szerkesztve ]
-
-
Akos24680
csendes tag
Akkor úgy kérdezem hogy ebben elég-e a videó kártya a céljaimra?
A proci tudom nem a legütősebb, de egy darabig jó lesz aztán majd kicserélem egy izmosabb i7-re.2.) HP Pavilion 15 (i5/8GB/1TB/GT740) Intel Core™ i5-4200U/Intel HD 4400 (Haswell)
8GB DDR3/1600 MHz; 1TB 5400RPM SATA HDD ; NVIDIA® GeForce® GT 740M 2GBJLENLEGI GÉPEM: Acer Aspire 5742ZG egy pentium procival. Szerintem ez elég nagy minőségi előre lépés lenne nem?
[ Szerkesztve ]
-
Akos24680
csendes tag
Amúgy , itt várom hogy valaki majd csak válaszol a kérdésemre, hogy milyen laptopot vegyek. De ti inkább telenyomjátok offos témákkal a csoportot, nincs erre más hely?
-
Akos24680
csendes tag
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 héten belül(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
kb. 180.000.- (frankból váltom lehet kicsit több lesz, mert rossz most a forint)
(3) Felhasználási kör? (játék, film rippelés, FHD filmezés, egy samsung 46es6600-ra lenne rákötve)(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Silkroad Onlie ( párhuzamosan min. 8 kliens), kipróbálnám az új játékokat ( crysis, BF, Black flag)
Nem vagyok nagy játékos de néha jó lenne fél egy órát játszani anélkül hogy akadoznának a játékok.
A TV miatt jobb lenne minél nagyobb felbontásban.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
is-is
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Nem szükséges
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
15,6" maximum, eggyel kisebb is szóba jöhet amiket nincs num pad már.
(8) Notebook tömege?
nem lényeges
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nélküle ( ha nem kerül plussz összegbe akkor mind1)
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
RAM az minimum 8 gb-ot szeretnék 1600mhz, tárhely mindegy, Optikai meghajtó is ( ha esetleg van későbbiekben lehet kapna egy ssd-t a helyére)
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Fém házas laptopok jobban tetszenek.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
VirtualDub mod ( nemtudom ez számít-e)
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Igazából néztem már pár laptopot. Legjobban ár/érték arányban a HP és ASUS laptopok fogtak meg.1.) HP dv6 i72630QM 16gb ddr3 120gb Ocz vertex SSD 750Gb hdd 2gb ddr5 6770m intel Hd3000
2.) HP Pavilion 15 (i5/8GB/1TB/GT740) Intel Core™ i5-4200U/Intel HD 4400 (Haswell)
8GB DDR3/1600 MHz; 1TB 5400RPM SATA HDD ; NVIDIA® GeForce® GT 740M 2GB
3.) HP Envy 6 1000-től 1200-ig
4.) ASUS K55-56, S56, A56Hirtelen ezeket találtam. külsőre a 2. 3. 4. típusok tetszenek. Ehez hasonlókat más típusokból is szivesen megnéznék.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Persze, sőt jobban megéri használtat venni, de garancia legyen rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest