Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Hali ajánlottátok HP 250 g6 6006u procival 119ert de most van az emagon sima HP 250 i3 7020u +win ugyan ennyiert? Utóbbi jobb vagy van benne valami buktató?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hali!
Tudom 100alatt nincs jó új gép, de a 6 éves Acer ami új korában se volt 100nal több az is jó volt idáig csak most füstölt el végleg. Muternak lenne és csak netre lenne használva.
(1) Még a héten kellene
(2) 90 max 100
(3) Csak internet
(5) Mindegy
(6) Asztali gép lenne
(7) Mindegy
(8) Mindegy
(9) Nincs
(10) Csak új ahol kártyával is lehet fizetni pl laptop szalon, MM. -
Buster17
addikt
Hali!
Isminek keresek egy laptopot alábbi paraméterekkel.
-240ezer Ft körül
-Új
-15" minimum
-i7 (szerinte az jobb mint az i5)
-Irodai munka a fő célpont, de ha nincs meló akkor 1-2 játék is mehet rajta.MM-ben eddig ezeket nézte:
Acer E5-774G
Asus R558UQEzek közül vagy ezek helyett tudtok ajánlani esetleg jobb vagy jó ár/érték aranyban lévő laptopot?
Illetve MM helyett hol vagyen/nézzen laptopot?
Köszi
-
Buster17
addikt
Hali!
Ismi keres egy laptopot.Copy/past-olom a követelményeit
"15,6col minimum hdd 320gb mimimum procija meg i3 mumimum
60-70 k ba.. netzetésre és kisebb játékokra kell"Kisebb játékok alatt metint kell elsősorban érteni
Egyértelműen használt kell hogy legyen.Mit tudtok ajánlani?
-
Buster17
addikt
Az emagos akciók közül most melyik éri meg legjobban?
Ismi kért meg a keret 120körül van. Árra leszűkítve ezeket találtam.Ezek közül melyik lenne a legjobb?
Képernyőt beállítottam full hd-ra, szerintem lehet kisebb is és akkor lehet jobbakat dob ki: [link]
Irodai használatra lenne meg böngészős játékok, esetleg még régi stratéga játékok.
SZERK:
Bár, ahogy nézem a felbontáson még lejjebb kell mennem... Nekem ez a kettő a szimpatikus: [link] [link]
Vélemény?
Még egyet találtam, ami full hd-s: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Na, megvettem az asus n550 -et.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan használjam, hogy kevésbé porolódjon? -
Buster17
addikt
Innen melyik lenne jó választás?
1920 x 1200 és 1920 x 1080 között mi a különbség? Illetve a GTX 860M mennyivel jobb mint a GTX 850M?
250 fölé nem szeretnék menni.
Még annyi, hogy MSI GX60 mennyivel jobb vagy nem jobb mint az asus? Tudom, drágább, csak kíváncsiságból.
-
Buster17
addikt
Hát inkább bevállalom a kisebb képernyőt. Majd 100e ft felár 2 colért...
Max megszokom, úgy is közel van szemhez. -
Buster17
addikt
Megnéztem élőben ezt az asus n550 lapost és hát borzalmasan pöttönke a képernyője.
Nagyobb kémernyővel rendelkező alternatíva nincsen? -
Buster17
addikt
Tudtok olyan boltot Pesten ahol laptopokat lehet simogatni meg etetni (kipróbálni) ? n550 és y510p nevű állat a lényeg, hogy legyen. Köszi
-
Buster17
addikt
válasz Tikakukac #63855 üzenetére
mw3, bo2. Esetleg bf3 meg bf4, de az utóbbit elnézem ha csak mediumon megy kisebb felbontáson.
szerk. Ha túl nagy kérés akkor lehet videót is vennék fel Mirillisel
mostani 8730w laposom mw3 mediumon 30fps-el kb tudok videót rögzíteni. Ezt szeretném kitolni 60fps-re meg hogy ne medium legyen.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz Tikakukac #63851 üzenetére
És mitől számít jónak?
Hirtelen ezeket találtam ami a mostani laptopomnál biztos jobb: [link] [link] [link]
Persze megfelel nekem a használt is, és 200nál feljebb nem szeretnék menni.
Lényegében birkózzon meg a multiplayer COD-okkal. Nincs nagy igényem, ha pl nem bírja a 16x élsimítást azt letojom, de igen csak hajazok a 60 fps-re.
-
Buster17
addikt
Hali!
Ha nézek laptopokat akkor honnan tudom, hogy játékra is alkalmas? Mit nézzek meg rajta? -
Buster17
addikt
Hali!
Keret 50 és laptopsystemből vásárolnék.
Ez a kínálat, melyiket válasszam? (Legjobb kell)HP Compaq 6710B 48 990 Ft
Dell Latitude E6400 49 990 Ft
Lenovo Thinkpad T61 49 990 Ft
Hp Compaq 6910p 49 990 Ft
Lenovo Thinkpad T61 51 990 Ft -
Buster17
addikt
Na végül egy HP EliteBook 8730w lett, 8gb rammal, új vinyóval, 105k ért.
Nagyon húzott a szívem a kis DELL ért, de kép nem volt olyan szép mint ezé. Meg látszott is rajta, hogy igen használatba volt véve.
Ennek meg tetején lévő apró karcot leszámítva hibátlan a cucc.Köszi a segítséget!!!
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz Chaser #48261 üzenetére
ha egy évnél nem idősebb nem baj, akkor csak gari legyen rá 1 év.
acer meg nem biztos, hogy 1 magos. Csak átszaladtam a teszt utolsó oldal értékelését.Tikakukac
ezt mondod? Valamivel olcsóbb, de gari nincs.
szerintem erre gondoltál. hardverilag igen csak jobb és bőven van rá gari.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hali!
Egy maximum 100ezerért keresek új vagy használt lapost, de 1 évnél idősebb ne legyen.
követelmény:
leginkább teljes képernyőn jó minőségű filmet mikrolag nélkül letudja játszani legalább 4évig.
win8 de megelégszek a 7el is vagy "DOS" amire rámegy win8
4gb ram. Szerintem már ez alapkövetelmény
proci ne legyen 1 magos, mert szerintem az kevés az 1. követelményhez.
akksi tök8 mert úgy ugyis a legtöbbet hálózatról fog menni.
ssd nem kritérium mert sok adatot fogok bonyolítani (Lásd 1. köve.)
hdd minimum 200gb
ram, hdd csere lehetőség, de gondolom ez mindnél lehet.
thinkpad nem kell mert gusztustalan a piros bibírcsók a közepén
burkolat lehet fapados
VGA nak se kell erőműnek lennie, de ha elvisz egy böngészős játékot annak csak örülökkell még tudni valamit?
elsőnek kinéztem egy acert most volt róla teszt a PH!-n 90ezerért. Ez aszem 1 magos Celeron. Ezt elfelejtsem? Vagy Ti rátok bízom, hogy melyik való nekem. -
Buster17
addikt
Hali!
70-90 ezer forint között szeretnék egy lapost venni.
Új gépet nem szeretnék, mert ennyi pénzért nincsen jó gondolom. 1-2 éves érdekel 1 vagy még 2 év garival (2 jobb lenne)
Leginkább netezésre használnám, de egy kis gépigényű játék elfuthat rajta, de ez annyira nem fő szempont, de azért egy Drakensang elszaladgálhat rajta.
A vinyó 100gb alatt ne legyen és minimum 2GB memória legyen benne.Jelenleg egy HP530-as gépem van. Ennél nagyon ne legyen nehezebb meg csúnyább. Szeretem a dizájnt és a vékonyságot. Utálom a vastag téglalap alakút meg hangos billentyű hangot.
illetve nem szeretem ha a tapipad bal oldalt van, mert bal kezes vagyok és az egy kicsit zavaró.
extrák de ha ennyi pénzért nem fér bele valamelyik akkor megvagyok nélküle is.
win7, 2mag, webcam, matt borítás, halk, gyors.Tikakukac
HP530 volt 100ért olyan 4 éve és elég szépen néz ki. Legalább is számomra tetszik. Ilyen hasonlóra gondoltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest