-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz Addeladdel #38427 üzenetére
Belepo kategoriaban mindharom gyarto gepeit erdemes gyorsan elfelejteni.
szerk.: az Acer Travelmate sorozata turheto, de az Aspire nem. Mire kell a gep?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
_adaml21_
őstag
válasz Addeladdel #38316 üzenetére
Semmi köze a két dolognak egymáshoz.
-
Dhampir
félisten
válasz Addeladdel #38311 üzenetére
Elgondolkodtató lehet akkor, ha nem LAN-partizol, vagy ha emiatt sokkal olcsóbban tudsz hozzájutni a géphez.
Én a saját nézőpontomból előnyben részesíteném a Gigabites LAN-t, de ha csak emiatt 20-30 ezres nagyságrenddel többet kellene fizetnem, akkor már nem.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Addeladdel #38307 üzenetére
Például ebben (NAS) és a pénztárcában, mert mostanában olcsóbbak voltak a kisebb sebességű LAN-t tudó masinák.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Addeladdel #38268 üzenetére
Minden mai cpu-ban van igp. Régen meg az NB-ben volt. Mai gépek már le tudják kapcsolni a külső vga-t is. Ha 40 ablak nyitva van nem árt sok ram, oda már talán elkél egy HT-s i3. Fujitsu AH532, matt, i3, 8GB ram, 3 év gar, bestbuy kb. Még SSD is belefér a keretbe.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz Addeladdel #36297 üzenetére
Lehet lap lesz, az meg rendes szervizben elég drágaság. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Addeladdel #36292 üzenetére
1,6Ghz 2 mag, ezzel vírusírtó, youtube, fb, 25 ablak, torrent és még vagy ezer másik valami van megnyitva és nincs gond. És ez egy 4 éves alap gép. Első körben ki kell vágni a vinyót és rakni bele ramot.
Jó lenne sőt remek lenne az i3 és i5 csak utóbbi feleslegesen erős és drága.
Amit mutattak AH532 neked tökéletes lenne. És abban bőven van minden, és marad pénz is.Fényes kijelző na igen, ezt sem gondoltam volna egyszer emiatt esik ki egy gép, mert matt
Passzolom ez így már mondjuk nehezebb.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Addeladdel #36292 üzenetére
Az i3 és a B960 között alig észrevehető a különbség az említett felhasználási területen. Viszont sokkal többet nyersz anyaghasználat terén.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
félisten
válasz Addeladdel #36272 üzenetére
És, ha figyelmesebb vagy, akkor láthatod, hogy azt is linkeltem...
Bár nem fényes, hanem matt a kijelzője, de hidd el, jobban jársz ezzel.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tikakukac
titán
válasz Addeladdel #36286 üzenetére
Nem feltétlen. G580-ból játékra is viszik a dual-core-t és nincs semmi gond.
Amiben i3 és i5 van ott a belső drága, a külső hitvány. Azét mondtuk azt, amit.
-
pukibacsi82
tag
válasz Addeladdel #36281 üzenetére
Az élet nem habos torta.
-
Tikakukac
titán
válasz Addeladdel #36281 üzenetére
microsd-SD átalakító és jónapot, gyárilag microsd olvasós noti szvsz nem létezik.
Azok a gépek jahj, hát elég fejfájós. Ennyiért egy i3 szintű 2 magos dual-core kell neked.
pukibacsi82: Hát konkrétan nem tudom mit szerelsz, de nem notit az ziher. Mellesleg megjegyzem, Siemens már elég régóta nincs, de ha nap, mint nap ezzel foglalkozol akkor tudhatnád.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Addeladdel #36275 üzenetére
Dokkoló üzleti gépeken van. Ha USB-s kártyaolvasóra gondolsz más téma. De sztem mostani gépeknél mindnél van, max nem írják oda. Ha fontos, akkor gyártói oldalon érdemes ellenőrizni.
szerk: 14-esben ott van az LH532, de az matt. Úgy rémlik te csillit kerestél.
[ Szerkesztve ]
-
pukibacsi82
tag
Az élet nem habos torta.
-
pukibacsi82
tag
Az élet nem habos torta.
-
Chaser
legenda
Integrált.
szerk: Bár sok esetben dedikáltra is azt jrják integrált, mivel forrasztva van. Intel HDxxxx ha nincs játék.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Addeladdel #36249 üzenetére
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
beller
aktív tag
válasz Addeladdel #36249 üzenetére
Én megnézném Alfa156-nél mondjuk ezt a HP EliteBook 8440P i5, de van más is nála igen jó ár/érték aránnyal. Ez egy 100-as a többi pénzből mehetne bele egy SSD.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wuthering Waves
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár
- ACER NITRO 5 AN515-55-56F5 8+512GB
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Macbook Air 2020 13" M1, 8GB RAM, 256GB, 99% akku
- JÓ ÁLLAPOTÚ LENOVO LEGION 5 GAMER laptop 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, 16GB RAM, 512Gb SSD!!!