Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz Baggio04 #134449 üzenetére
200-ból játékra valami ilyesmit kellene nézni: Pavilion. A ramot nem ártana 8 GB-ra bővíteni a SolidEdge-hez. Sajnos ebben az árban más gép nincs, ami normális anyagokból lenne és rendes garancia állna mögötte. Talán még az Asus K501, ebbe meg ssd-t kéne venni és ennek nem ips a kijelzője. A Pavilion van az edigitalban. Fontos, hogy csak a bj001 altípus az ips kijelzős.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Baggio04 #159083 üzenetére
Hűha, felénk nem is tudom forgalmaznak-e ilyne low-cost procikat, hirtelen hovatenni se tudom őket "erőben".
Hát nem nagyon van választék, ha ebből kell kifundálni, akkor szerintem ez legyen.
Intel Pentium Gold 4417U Dual Core még mindig többet tud, mint az az AMD alsópolcos cucca, de az Athlon 300U sem lehet olyan vészesen gyenge.
[link][ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
HARDVERAPRÓD
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs