Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz Suprax #74301 üzenetére
Telepítsd ahogy lehet és utána kompatibilitásozz majd.
8570 fentebb van, másik meg ugye új, ezt ahogy érzed. HP megint vonz engem is, talán hamarosan majd fűzök valami elitebookot, probook az tetszett.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Suprax #74298 üzenetére
Hát akkor ennyi, mennie kell. Abban sem vagyok biztos, hogy XP kompatibilitással nem menne 7 alól is. Egy akármilyen akár mostani gép kéne és nem natívon futtatni hanem virtuálist csinálni.
Én sem tudok jobbat, ilyenkor mindig kölcsönkérnek tőlem is gépet, hogy megnézzék. Ha jó akkor veszünk. Csak ugye ez nem nagyon elérhető mindenkinek.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Suprax #74296 üzenetére
Mindenre van reális esély, matematikai szempontból a 0.1% is reális.
Az fix, hogy XP alatt akksi idő telikuka. Meg szerintem a wifi is ha éppen megy eléggé becsorbul majd sebesség oldalon. Meg hasonlók. Fogjatok egy gépet nézzétek meg virtuálisból mennyire megy. Ha megy nincs gond.
-
Tikakukac
titán
válasz Suprax #74294 üzenetére
A kérdések jók, elviekben mindegyikre igena válasz, mivel itt már csak átjátszás van. Gyakorlatban lehet zer bukó. OSX alól nincs gondom semmilyen módon win7/win8/8.1 virtuálisokkal, de ha pölö droidon kell bűvészkedni és nyitogatni loadereket stb, mindig kell egy natív win7-es noti, mert csak arról megy rendesen a progi.
Ez van, amit te valójában keresel nem létezik, így marad a próba.
-
Tikakukac
titán
válasz Suprax #74291 üzenetére
XP az olyan dolog ami hardveresen fogja majd behatárolni a gépedet. Nem azért nincs mert na, hanem mert XP alatt kernel szinten nem fog menni egy csomó minden. Virtuális gépet javaslom és win7-et minimum.
-
Khelben
nagyúr
válasz Suprax #74203 üzenetére
Az üzleti gépekben pont ez a jó, hogy nyugodtan meg lehet venni használtan. Hacsak nem havat lapátoltak vele, de az úgyis látszik. 2 évesek nálunk az Elitebookok, semmilyen használati nyom nem látszik rajtuk, pedig minden nap mennek 8-10 órát minimum. Az otthoni "konyhai" gép egy 6530b (amit az egész család használ folyamatosan) 6 éves, annál is csak a kifényesedett billentyűzet az egyetlen használati nyom.
-
bbubby00
őstag
válasz Suprax #74199 üzenetére
Igen. A hosszu gari nem hatrany. Ezert mondtam hogy par honapos gepet jobban megeri venni, mint ujat. Kocsiba is ez a logikus sztem. Inkabb veszek fel-1eveset 20-25%al olcsobban, mert ugyis lesz olyan ember akinek nem jott be es van eleg penze masik ujat venni.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz Suprax #74192 üzenetére
Sosem értettem minek kell feltétlen új. Mert ha le tudod írni és kell a számla róla és jobban kijössz vele, mint egy használtal akkor ok. De én inkább veszek egy jobb használtat (olyanra gondolok amit megkapott Pistike apucitól januárba, de márciusba kijött egy frissebb modell és neki az kell hogy vagány legyen a többiek előtt) mint rosszabb újat. Lehet ez csak az én világnézetem, de kövezzetek meg ha nincs igazam.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
runner 125
nagyúr
válasz Suprax #70154 üzenetére
Ilyen esetekben, amikor 8-16gb-s SSD-ről van szó, az minden esetben csak cache memóriát jelent. Vagy hibrid SSHD formában, vagy külön a lapra integrálva.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz Suprax #70090 üzenetére
Dell 7537-et mondanám még, azt inkább nevezném unisexnek, mint a 6540-et. Üröm az örömben, hogy FHD kijelzővel drága, 300k körül van. De úgy láttam van rá kereted. Viszont a kijelzője csilli sajnos, azt nem tudom IPS-e.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Suprax #70083 üzenetére
3 közül minőségben a 6540 a legjobb. viszont hw-ben ez mind bőven sok arra amire neki kellhet, még évek múlva is.
Az asusban IPS van, ezt figyelembe véve és az árát én maradnék annál.
15.6-osnál nagyobbat sztem semmiképp ne vegyél, bőven elég azt is hordozni ha ritkán is kell.
Lányos játékról lehet nem arra asszociáltam mint te_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS Chromebook C523
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest