Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz mutyuru #163423 üzenetére
Magánban szinte csak ThinkPadokra speceltem magam, hadd ne soroljam a hibalistát, itt a típushibákra nem is térek ki, amiket konkrétan a gyártó sem tudott javítani. Ebben a T430 is ott van btw
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Khelben
nagyúr
válasz mutyuru #78189 üzenetére
HP vagy Dell használt üzletiben nem nagyon tud mellényúlni, főleg, ha olyan helyen veszi, ahol garancia is van rá.
-
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mutyuru #32239 üzenetére
Szokás kérdése csak, én is utálom amúgy bár alig használtam még, viszont tudom win7-el is így voltam anno hogy szar az egész, most meg ugye jelenleg ezt nem cserélném le semmire.
Caligula37: Boltot hanyagold, és szerintem Lenovo Y500-ast, és Y580-ast nézegesd inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz mutyuru #32239 üzenetére
Kinek mi ;-) Én is imádom a win 8 át.Kb olyan mint a win 7 csak sikkal gyorsabb stabilabb és kezsebb az egész. Kb az egész baráti köröm átállt már win 8 :-) és mindenkinek jobban tetszik pedig mindegyik húzta a száját aztán megmutattam nekik hogy is kell használni azóta kb istenítik. Amúgy izlesek és pofonok.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
félisten
válasz mutyuru #31767 üzenetére
Ezt én is így tudtam, de azért tisztázzuk:
- 185k-ért vette az erősebb konfigot, külföldről,
- itthon 205k-ért vitte volna apróról, magyar bill.-el, +1 év garanciával.Akkor mire is írtad, hogy "lattam, de ugy mar nem olcsobb, m o kb. 180at fizetett az erosebb konfigert" ?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tim82
félisten
válasz mutyuru #31766 üzenetére
Annál sokkal gyengébb gép is "elbírja" a Win 7-et. Sok függ attól, hogy mire használod a gépet, ill. 32 vagy 64 bites Windows-t használsz-e. Én pl. T60-on használok 32 bites Win 7 Pro-t (járt a géphez - Lenovo upgrade akció keretében), Core 2 Duo T7400 CPU-val, 3 GB RAM-mal, 120 GB-os SSD-vel, nem érzem, hogy hétköznapi használatra kevés volna a Win 7-hez. Persze ha virtuális gépeket futtatnék rajta pl. vagy egyéb speciális igényeim lennének, nyilván más volna a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
spyduck
nagyúr
válasz mutyuru #31687 üzenetére
A T430u nekem is nagyon bejön, viszont a kijelzője nagyon gagyi.
Pocok256: Most 217, de magyar a bill és 3 év a gari ami nem korlátolt. 200k-ig sztem le fog menni és azt se felejtsd el, h itthon kaphattál volna ÁFA-s számlát amit ha ügyes vagy akár javadra is fordíthattál volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
subidu
tag
válasz mutyuru #31661 üzenetére
Szia!
Nekem x230-asom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Minden nap hozom-viszem a munkahelyem és az otthonom között. Igaz autóval, de a súlya így is áldás. IPS, SSD, i5, 4Gb ram, dokkoló. Nekem nagyon bejött. Megszoktam a TrackPointot is, a tapipadot nem is használom rajta
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
Pocok256
veterán
válasz mutyuru #31372 üzenetére
Jövőhétvégére összeütök egy tesztet normális minőségű videóval elemzéssel összehasonlításokkal. (remélem lesz rá időm :S )
Addig is. Lenovo Z500
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz mutyuru #31179 üzenetére
Csináltam unpack videót majd feltolom lassan. Iszonyat halk a gép legalábbis a pavilion mellett tuti, szinte hangja sincs. Hangszórói brutál jól szólnak 1 db 4 gigás 1600 as modul van memóriaként benne szóval a bővítés is kényelmes lesz ezen a téren
Vga teljesítménybe csak annyit, hogy a dv6 om maxon a WOT -ot kb 10-12 Fps el tolta míg ez a gép 25-36 Fps el mindent maxra véve Szóval igen gt 645m van benne méghozzá a max leggyorsabb memóriával és normális gpu speedelHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
JoolsNOS
veterán
válasz mutyuru #30875 üzenetére
Na akkor újra :
Sziasztok! Barátnőmnek szeretném lecserélni az emachines e525ös laptopját. Már 3 éves, és sokszor belassul, és az usb csatik is problémáznak. Én valami i3as gépre gondoltam. A normál 15-16 colos 1366os kijelző elég lenne. Viszonylag erős proci. 3-4 giga ram, max 500as vinyó. Komoly játékra nincs hazsnálva, inkább a megbízhatóság a lényeg. Bár az se baj ha van benne külön videókártya, de az nem feltétel. Mit ajánlotok?
Keret: 150ezer, de nem baj ha olcsóbb.
Köszi[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Tikakukac
titán
válasz mutyuru #30915 üzenetére
Dojcslandi lenovo outletben most van T520 780 ajróért. Azt megnézném. Vagy itthon láttam 230k-ért T430-at usanotebooknál.
Használt piac ezekből kb. nulla. Ha van is elmegy gyorsan, ezt teszi a jó gép
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
LaTisza
csendes tag
válasz mutyuru #28956 üzenetére
Fotózás szempontjából a mobilitás eléggé fontos számomra. Tudom h korlátozottabb a bővíthetőség lehetősége,de nem fejlesztenék a kinézett laptopon nagyon,max a 320as hdd aggaszt egy kicsit, de arra is van 1.5 TBos külső hdd-m. esetleg egy ssd-t vagy nem is tudom... ebben a témában eléggé tájékozatlan vagyok.
-
rabbit87
tag
válasz mutyuru #15396 üzenetére
btudos, mutyuru!
Kösz a választ!
Tehát az erősebb dedikált vga-kon már azért elmennek a komolyabb játékok?Az árért nem aggódom, bukni nem akarok (fogok), mert 1 hónapos a gép, 2 év garival, eladom minimum annyiért, amennyiért vettem (119k). Nem átverés, mert most néztem 125k-ért mennek, ahol még van.
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
félisten
válasz mutyuru #15396 üzenetére
Az a lista kicsit bullshit-szagú: HD3000 játszható sebességet produkál Arkham City, meg Bad Company 2 alatt? Nemár. Illetve igen, de 800*600-on...
Inkáb NBC-n nézelődjetek!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
4trASS
csendes tag
-
Gergőke88
addikt
válasz mutyuru #15382 üzenetére
Én multkor az MM megaparkban láttam egy 13,3 fehér Asust. i3-mal Windows7-el 150-ért.
Meg is van:
Ez lehetett az.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz mutyuru #8075 üzenetére
Hű köszi, ez a Lenovo nem is vészes. Netbook kuka, nagyszülőknek lesz, meg amúgy is gyűlölöm, ha tehetem nem engedem senkinek.
Köszi a tippeket, ez a Lenovo szimpi. Ha esetleg nem jön be, akkor vagy emelődik a keret, és akkor még jövök(nem hiszem), vagy pedig OS nélküli gépet nézek. De szerintem jó lesz amúgy, mert 100k körül zömmel ilyen belsejű gépeket találtam, CPU és VGA is ez, max több RAM volt bennük. Szóval ez nagyon baba vételnek tűnik.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Felcser
csendes tag
válasz mutyuru #8065 üzenetére
Megnéztem a javasolt X220 és X230 as Lenovokat.
Konkrétan ezt: http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_Thinkpad_X230i_Intel_Core_i3_2370M_4GB_500GB_Intel_Windows_7_Fekete_LEN_NZA2YHV_TS_4735.htm
Ha jól látom ez az ODD nélküli, de van ugyan itt ODD-s változat is.
Egyik weboldalon az ODDs változat tesztjét láttam és ott 2,6 cm magasnak írják.
Ahogy ismerem a vezért az sok.Sajnos nem találom azt az információt, hogy az ODD nélküli változat az milyen magas.
Amúgy ez tetszene nekem is
köszi
-
hoffman_
nagyúr
válasz mutyuru #8067 üzenetére
Használt sajnos nem pálya. Tudom, 100k nem túl combos laptopra, de pillanatnyilag ez a határ, amire keresnem kell sajna :/ Nézegettem a gépeket, a belső még csak-csak, de Os az felejtős, a minőség meg kérdéses. Bár úgyis asztalon lesz, nem nagyon lesz hordozva sehova.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
mutyuru
aktív tag
válasz mutyuru #7591 üzenetére
Csak egyeterteni tudok egy korabbi hozzaszoloval, hogy erdemes korul nezni a hasznalt piacon. Joval jobb kondiciot kaphatsz, mint az ujak kozott 90ert es meg garanciat is vallalnak ra.
Ha megis ragaszkodna a holgy az ujhoz, akkor erdemes lenne elolvasni az utolso par oldalt, mert ott belinkeltunk sok hasonlo lehetoseget.Szemelyes tapasztalat alapjan batran merem ajanlani a lenovo X61et + 3GBRAM + SSD, igy megfelelo a segesseg (Ennek a kovetkezoje az X200 es x201). Nem nehez, igy boven hordozhato. Ha 15" alattit akar venni, de 12"-nal nagyobbat.
Mivel a korabbi szerkesztese nem lehetseges...
-
artiny
őstag
válasz mutyuru #7569 üzenetére
Nem fontos... azert esett notebookra a valasztas,mivel igy olcsobbra jonne ki es kevesebb helyet foglalna.
De szerintem belemennének a asztaliba is. Kerdes hogy milyen processzorral ?!? "rakjunk osssze".
Egy ilyen eleg lenne http://www.alza.sk/amd-athlon-ii-x2-260-d180822.htmErrol az oldalrol vennenk a dolgokat:
http://www.alza.sk/komponenty/f18852654.htmKbali: 7 éves. Nálunk Szlovákiában PB.re 2évet adnak (legalábbis ebben a webshopban)
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz mutyuru #7522 üzenetére
Mindezt notebookban? Ha nem emelsz rajta feszt (mert mondjuk inkább csökkentesz, mert az is belefér), akkor még melegebb sem lesz a processzor, abba pedig nem nagyon fog belehalni, hogy magasabb órajelen fut. Notebookban elenyésző, hogy a processzor hal meg, de még ha így is történik, az istenes, mert 2-3 év múlva bontott tégla áron lehet beszerezni akár erősebb processzort is, mert a szar hűtésű szutyokabb consumer gépek szépen csendesen alaplaphibával totálkárosak lesznek, így jelentős kínálat lesz processzorokból a bontásokat követően
És a legtöbb notebookban a processzor nem BGA forrasztott, azaz lehet cserélni.(#7525) Tikakukac: ja, meg a metrós mozgólépcsőnél is, minden második hirdetés a laptop.hu-tól volt, szarabbnál szarabb gépeket hirdetve
Tartsátok a frontot én most el vagyok havazva szervezői mókával...(#7527) Иван: Acer megvette, és nyilvánosan a legbóvlibb Acer kategóriába tartozik a PB. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az eMachines helyett lesz...
[ Szerkesztve ]
-
válasz mutyuru #7388 üzenetére
Üdv,
Köszönöm a linkeket, igen már néztem a Samsung RC530-at is és abba ami bejön az, hogy nem 1 hanem 2db USB 3.0 van rajta, meg 2év garit adnak rá (Lenovo Y580-hoz is)
Ez a Laptop mire jó?
15.6 WXGA, AMD A10-4600M (Quad-Core 3.0 GHz / 2.3 GHz), 8GB, 1TB HDD, Ati HD7670M-2GB, DVD-RW, BT 4.0, Card reader, Win 7 Home Premium, 6cell, Vas- Szürke
Kiemelve erre lennék kiváncsi --> AMD A10-4600M
Úgy tudom, hogy az AMD CPU+ ATI VGA-s konfig, ha pl. Gamera kell akkor "optimális"
(legalábbis régen jobb volt, mint intel cpu-s configok) vagy tévedek?L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
thomeef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Macbook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Dell Vostro 15-3568 / i5-7200U / 8GB RAM / 240 GB SSD / jó akksi
- AKCIÓ! HP Omen GTX 1650/ i5 9300H/ 8Gb DDR4/ 128 Gb M.2 + 1 Tb HDD
- Hibátlan Asus ROG Zephyrus G14 RTX 3050Ti/ Ryzen 7 5800H/ 16Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
- AKCIÓ! Asus FX550D GTX 1660 Ti 6Gb/ R7 3750H/ 16Gb DDR4/ 250Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest