Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
válasz tvamos #52658 üzenetére
OKÉ rád halgatok
Most nem is azé meg nem szeretnék már többet ezen a témán lovagolni csak hát ez ugye 1 fórum ahol emberek kérdéseket tesznek fel és választ remélnek a másiktól amit meg is kapnak több embertől is és a kérdező ember majd eldönti hogy kinek hisz vagy sem azért jöttem elsőnek saját tapasztalatokkal és nem máshol olvasott példával ami vagy igaz vagy nem.
Erre pedig több ember is támadóan piszkál amit én természetemtől fogva nem bírok elviselni.
Nem a segítőkész válaszadást nézik hanem de ezt már sok helyen tapasztaltam belekötnek a szava hihetőségbe , fogalmazásba , helyesírásba stb.Na szerintem abbahagyom az írást mert még belekavarodok elég rendesen
HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest