Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz stickermajom #8661 üzenetére
"Na jó, de mi köze a Medion NAS-oknak a My Cloud-hoz?"
Csak annyi, hogy a doboz merete es a szelloztetesi rendszer azonos.
A Medionban levo Seagate Barracuda green (ST1500DL003) atlagos fogyasztasa 5.3W.
A WD-ben levo RED 2TB (WD20EFRX) atlagos fogyasztasa 4.1W
A tesztelesem soran (folyamatos torrentezes mellett) a Medionban a winyo 1 ora alatt elerte a 23 fokos szobaban az 55 fokos homersekletet.
Nyilvan masok ezt nem vettek eszre, ezert haltak meg sorban az eszkozok.Hasonlo felepitesu Mybook studioval (notebookra kotve, torrent tarhelykent tesztelve) hasonlo forrosodast tapasztaltam.
Ezek utan en nem fogok csodalkozni, ha 0-24 torrentezes miatt tonkremegy par eszkoz."Nekem pl. 2 hónapja megy a My Cloud 0-24 és 45 fokos hőmérsékletnél nagyobbat még nem láttam a SMART adatok között."
Mindezt folyamatos torrent kliens futtatas mellett (barminemu kulso legaramlasi segitseg nelkul)?
Ha igen, akkor a WD valami nagyon jot alkotott es emelem a kalapom elotte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fallout 4
- DIGI kábel TV
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EA Sports WRC '23
- Mobil flották
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik