Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
A winyó pont megvan, jelenleg a WDtvre van kötve egy lcvpower-es házikóval.
Olvastam a 320 ról tesztet, gondolom a 310 csak annyiban tér el, hogy 1 winyós.
Érdekelne hogy pontosan mennyire hangos, nagyon zúg, esetleg lehet cserélni benne a ventit?
A routerem egy 1043nd-s tp-link, szóval a gigabittel nincs gondom.
A torrent része érdekelne, mert próbáltam már rábírni a routerem meg a WDTV-t is torrentezésre, de egyik sem volt igazán alkalmas a dologra.
Menni ment velük, de a torrent nem bírta a sebességet, a WDTV meg a futó szálak miatt haldoklott.
Milyen neted van amúgy? Nekem 25-ös UPC.Úgy láttam van rajta nyomtató meg streaming szerver is.
Eddig jó, csak félek attól, hogy az 1,2 Ghz -es ARM meg főleg az 512 memória nem lesz elég neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Linux kezdőknek
- Politika
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- TCL LCD és LED TV-k
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája