Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Alex91 #29260 üzenetére
Akkor én most jól megmondom a tuttit!
Szerintem:
Minden példány/másolat az adatainkról növeli az adatbiztonságot. Nem az tehát a kérdés, hogy a RAID1 jobb-e, mint a szóló lemez: egyértelműen jobb. A problémát én ott látom, hogy sokan az off-device és off-site mentések HELYETT tartják megfelelő megoldásnak a RAID1-et, nem pedig mellette. Visszatérő személyes tapasztalatom, hogy azért legyen több lemezes NAS, mert akkor azzal meg van oldva a biztonsági mentés kérdése.
Hát, nincs.
Az olyan finomságokról nem is beszélve, mint szinkronmentés, archiválás, (teljes, differenciális, inkrementális), elosztott tárolás, amelyek sajnos még egyes szakembereken is kifognak.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest