Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Én meg azt nem értem, hogy akinek van nas és nem azon torrentezik.
Én a melóhelyen indítom a nasra a letöltést, ha lejön, átmozgatom a megfelelő helyre az anyagot. Mire hazaérek, csak a médialejátszót kell bekapcsolnom. Nem a családtól veszem el az időt, amit ezekre fordítok.
Van, hogy a telefonról indítok letöltést, azzal is lehet vezérelni a nast teljes mértékben.
Te akkor letöltöd a pcre, majd átmozgatod a nasra, és úgy nézed a filmeket a médialejátszón? Nekem meg ez nem logikus.
Nem csak a nagy feltöltőknek jó a nas torrentezés. Én használok le/feltöltési sebességre korlátot. Egyszerűen kényelmesebb nekem.
A syno kliense pl tud ftp szerverről(jelszavas is lehet), és még sok helyről letölteni.Van, hogy emailben kapom a linket egy szerverre feltöltött anyaghoz. Telefonon bejelentkezek, bemásolom a linket, és már indul is a letöltés. Mire hazaérek, már lenn van az anyag.
Ezzel nem bírállak, a te dolgod, hogy mit csinálsz, de szerintem sokkal jobb kihasználni a nas adta lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest