Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz stickermajom #7481 üzenetére
Ezért nem értem, az apple termékek ugyanazt a szabvány wifi-t használják, mint az összes többi, ha azzal a wifi-vel megy az apple lejátszója, akkor minden más is fog.
Magyarul ha vesz egy NAS-t és nem akar kábelezni, és előtte ment minden eszköz wifivel, akkor az pontosan ugyanúgy fog menni ezután is. (hisz a routeren van wifi, ennek a NAShoz semmi köze, az CSAK kábelen közlekedik router-NAS között, minden wifi cuccot a router intéz.)
Vagy valamit én értek teljesen félre...vagy az apple kifejlesztette a vasbetonálló 2km-es sugarú max 10gbites wifi hálózatot, amiről én nem tudok.
Vagy már be van neki kábelezve minden, de valami speckó apple által használt kábellel, és ezért nem akar ÚJRA kábelezni.
Na mindegy, várd meg az apple-t, bajod nem lehet belőle.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- OpenWRT topic