Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
LG 22MP58VQ-P mellé keresnék párt. IPS tökéletes, mivel változó szögből lenne nézve. Programozásra, néha videónézésre (max 1080p) lenne használva. Ami ideális lenne, az a displayport támogatás. Illetve ha a két monitort pontosan azonos állásba tudnám egymás mellé rakni.
Ezenkívül sok igényem nincs. Nézzen ki jól a kép és legyen 50k alatt.
Köszi!
-
-
Sziasztok!
Annak idején a milyen asztali gépet vegyek topikban valaki ajánlott egy olcsó, de egész használható IPS monitort az LG-től, ami azóta is remekül szuperál. Az LG 22MP58VQ-Pről lenne szó. Nem játszom rajta egyáltalán, csak programozásra meg terminálra van használva. Néha youtubera. Igazából a színei kiválóak.
Az ok, amiért írok viszont, hogy keresnék neki "egy társat". Ezt a modellt már nem igen találtam sehol raktáron, így kénytelen leszek alternatívák után nézni. A hasonló méret és a HDMI támogatás lenne szempont. Az IPS kijelző is. Árban bizonytalan vagyok. Anno ezt az LG-t talán 36 körül vettem. Bár a korona miatt gondolom ilyen árakra ne is számítsak.
Ami jó lenne még, ha osztrák mediamarktban/egyéb webshopban fel tudnám lelni.
Köszi!
-
-
Sziasztok!
Az 1. kategóriából (max 40k) keresnék egy minél jobb monitort.
A megkötésem, csak annyi, hogy legyen FHD és legyen HDMI (esetleg DVIés VGA, bár ez nem fontos) portja.
Ha megoldható, akkor egy LG IPS-t keresnék, de bármilyen jobbat is szívesen várok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest