Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
spm
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Dell U2412M-et használok amiről váltanék. Felhasználás teljesen átlagos: sok böngészés, kevés fotószerkesztés, minimális játék (Diablo, Starcraft) .Elsőre azt gondoltam hogy egész jól leszűkítem hogy mit is szeretnék:
WQHD, 27", IPS, és lehetőleg maradnék Dell-nél (eléggé bejön a bezelless dizájn), így ezek maradtak a sivatagos boltban:
U2715H 120k
U2717D 141k
U2719D 154kVan értékelhető különbség/fejlődés ahogy egyre újabbak és drágábbak a modellek?
Érdemes 150k keretből más gyártó felé nézelődni? -
spm
tag
Sziasztok!
Tud valaki linkelni valami tesztet a DELL U2719D(C) monitor(ok)ról? Ennyire új lenne hogy én eddig nem találtam semmit? Netán sikerült valakinek beszereznie ilyet és van saját tapasztalat?
-
spm
tag
Oázisba sikerült ma beugranom pár percre. Sok Dell-t tudtam gyorsan megnézni egymás mellett egyszerre. Végre láthattam élőben is mit tudnak ezek a fórumban sokat említett monitorok. Az U2412M képe csodás (főleg a jelenlegi régi TN-es monitorom után). Egyébként az eladó srác nagyon kedves és segítőkész volt és amennyire meg tudtam ítélni biztosan érti is a dolgát, szóval piros pont nekik . Vásárlás ugyan még nem volt és meg is várom hogy milyen is a P2714H, de rosszul már nem dönthetek ha a két Dell közül választok.
-
spm
tag
Sziasztok!
Olvasgatom már pár hete a fórumot és ez alapján nagyjából le is szűrtem a kört 3 versenyzőre amik közül holnap szeretnék egyet megvenni mivel épp Pesten leszek és jobbnak láttam ha előbb élőben is megnézem őket:
- Dell U2412M
- LG IPS277l
- LG 27EA73LM
A kérdésem csak annyi volna hogy melyik boltban esélyes hogy mindhármat láthatom működés közben?
Illetve még annyi hogy szeretném kalibráltatni is ott helyben és mivel nem nagyon értek az egészhez hogyan győződjek meg róla hogy minden jól sikerült? (na meg egyáltalán hol érdemes ilyet csináltatni)Üdv!
-
spm
tag
válasz gyuribácsi88 #37279 üzenetére
Nem túl nagyok a pixelek? (Még nem láttam sajnos élőben 27-es FHD monitort)
Egyébként nem tudod véletlenül mit jelent a "-p" a nevében? -
spm
tag
válasz old_artist #37219 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ha az alábbi kettő közül kellene választani, akkor melyik a jobb választás?
Dell U2412M
LG 27EA73LM- keret: 70-80-90k Ft
- méret: 23"-27"
- IPS
- felbontás: minimum fullHD (PS Elements és Lightroom5 miatt jó volna esetleg nagyobb felbontás de ez nem annyira fontos)
- az előbb említett programok miatt vennék új monitort, szóval fotók retusálásához használnám főleg (+net és egy kis játék, de a filmezés nem annyira fontos)[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani pár monitort?
- keret: 70-80-90k Ft
- méret: 23"-27"
- IPS
- felbontás: minimum fullHD (PS Elements és Lightroom5 miatt jó volna esetleg nagyobb felbontás de ez nem annyira fontos)
- az előbb említett programok miatt vennék új monitort, szóval fotók retusálásához használnám főleg (+net és egy kis játék, filmezés nem annyira fontos)Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest