Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Scholes9 #61598 üzenetére
Így van ... ahogy már mondtam is, sokkal mélyebb a feketéje
Szerk.
Tessék itt nagyonjól látszik mennyivel élénkebb az S2715H az U2715H -tól
Csak hát ugye matt vs fényes, és ennyi a különbség
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Scholes9 #61594 üzenetére
Én nagyon ajánlom mert brutálisan jó és elégedett vagyok vele ... olvass róla teszteket, élőben nagyon minimális a tükröződés a hátam mögött most is megy a TV (50" méretben) és nem látom a tükröződés vagy csak akkor ha keresem hogy hol van, viszont minden másban kárpótol hogy a színek nagyok élénkek és mélyek + takarítani is könnyebb, illetve dizájnban nagyon ott van ez a kávanélküliség egy nagyon jó dolog
Eddig nekem is csak matt monitoraim voltak de most nagyon megváltozott a véleményem, nekem ezután is csak glossy fényes monitor kell, mert brutál jó, és ugye matt monitornál még ott van az a csillámos hatás amit a fényesnél nincs mert ugye fizikailag nincs rajta ez a matt réteg
-
w333
félisten
válasz Scholes9 #61586 üzenetére
Vár csak egy kicsit ... esetleg egy S2715H nem lenne jó ?
Nekem is ilyen van csak 24" méretben és már kifejtettem róla a véleményem hogy brutálisan élénkek a színek, köszönhetően annak hogy nincs rajta matt réteg, és egyáltalán nem tükröződik úgy mint azt te gondolnád ...
Oázisban pont ki vagy egy ilyen monitor (S2715H) rakva nyugodtan nézd meg élőben, filmezni + alap dolgokra + én játszom is rajta, szerintem brutálisan jó
Tessék itt egy videó róla ... jól látszik mennyivel élénkebb a TN paneltől
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Scholes9 #61583 üzenetére
Ezekkel lehet jobban járnál ... MX27AQ,
PB278QRés U2715H !Persze ezek kicsit drágábbak viszont szerintem annyival jobbak is, illetve gondolom hogy hosszútávra tervezel
Szerk.
Az Asus PB278QR -t inkább ne, elég rémisztő bevilágításokkal van vele teli az egész internet, persze lehet az újabb kiadások már jobbak, de ezt Brekk biztosan jobban tudja hogy az újabb REV -ek már milyenek
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz GeneraL_XTX #61448 üzenetére
Ahogy érzed ... de ilyen áron én biztosan nem TN panelost vennék
Csak az a baj hogy nem nagyon van más lehetőséged
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Nekem előtte P2414 volt az is nagyon jó csak én kifogtam egy gyári hibásat, majd mikor visszavittem kicseréltetni összehasonlítottuk az S2415H -al és jól látszott hogy mennyivel élénkebb, de ez ugye érthető mert nincs rajta matt réteg
Az a helyzet hogy aki már hozzászokott a fényes kijelzőhöz és lecseréli egy matt kijelzősre abban biztos vagyok hogy fakónak fogja látni, de mivel gondolom még nem volt fényes kijelzős monitorod így a matt kijelző sem fog meglepetést okozni!
Itt látszik hogy mennyire élénk (élethű) az S2415H
De az is elég ha megnézel egy iMac gépet ami szintén fényes és látni fogod miről beszélek valójában ...
(#61443) Kube
+1 nem kell a fényes kijelzőtől félni (nem az ördögtől való) persze ennek is van előnye és hátránya is ugyan úgy mint a matt kijelzőnek, előnye hogy tényleg szebbek és mélyebbek a színek + könnyebb takarítani, míg hátránya a minimális tükröződés, de ezt használat közben 99% hogy nem fogod észrevenni
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
És tényleg ugyan ilyen volt
Igen ezek a nagy klasszikusok, egyszóval professzionális monitorok
Az a Nec 2690WUXI2 ilyen áron 1 év garival elég nagy "bestbuy" -nak tűnik
Megnéztem ezt a tesztet róla, azért ez már profi a javából
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz GeneraL_XTX #61425 üzenetére
Pl. az Acer CB290Cbmidpr (de ez csak 2560x1080 viszont 29" )
Vagy még esetleg a BenQ GW2765HT és Acer G277HUsmidp (utóbbi TN paneles)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Az S2415H leírása alapján jónak tűnik, viszont most nem találtam készleten sehol.
Az ára vállalható, így kiindulásnak jó lesz!
Mégis, nincsen kicsit olcsóbb alternatíva? Cserébe lemondanék az ultra tükröződő kijelzőről.Nekem ugyan ilyen monitorom van ... brutálisan szépek a színek, (mert ugye nincs matt réteg rajta ami tompítaná a színeket) és egyáltalán nem tükröződik élőben úgy ahogy azt te gondolod
Csak neked és csak most lőttem róla egy képet (világos szobában)
Szóval én bátran ajánlom, nem fogja bántati (zavarni a szemedet) ez biztos, különebn itt írtam róla egy kis véleményt is ... Link, és Link majd Link
-
w333
félisten
válasz koxminator #61392 üzenetére
Szerintem érdemes lenne ... itt jól látható a különbség Link
G-sync alatt széttöri a képet és ez játékok alatt elég zavaró (olyan mintha az egyik kép a másiktól elcsúszna) ilyet biztosan láttál már főleg FPS játékoknál (gyors fegyvermozgatáskor) míg ugye Freesync alatt nincs ilyen és egyben marad a kép és kicsit folyékonyabb is az egész mozgás, arról nem is beszélve de minimálisan nagyobb FPS -d is lesz szóval a WQHD felbontás + Freesync szvsz. kb. majdnem hozza azt az FPS számot mint FHD + Gsync alatt
Én még mindig az mondom hogy igen (megéri), adott egy erős konfiguráció + ott a bika Ati kártya ami támogatja a Freesync -t szóval mindenképp használd ki
Szerk.
Ívelt monitort én biztosan nem vennék ... ez is ízlés kérdése, minap vettem egy nagy FHD TV -t és rám akarták sózni az ívelt (parasztvakítást) mondtam hogy köszönöm szépen de nem kérem, lehet hogy régimódi vagyok (biztosan velem van a baj) de a sík képernyő még mindig sokkal jobb szerintem
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
válasz don_spritz #61366 üzenetére
Az Asus matt míg a Dell fényes ... és ugye ennek előnyeivel és hátrányaival
Amiben mindenképp előny a mattal szemben az az hogy sokkal szebbek a színek, a betekintési szög is sokkal jobb, takarítani is sokkal könnyebb, hátrány csak annyi hogy minimálisan tükröződik de ezt használat közben 99% hogy nem nagyon fogod észrevenni
Azok a csipogók amik az Asus -ban vannak nem mondanám őket hangszórónak, biztos vagyok benne hogy nem azt fogod használni annyira gyenge
(#61367) koxminator
Szerintem érdemes lenne ... erős az az R380 szóval biztosan simán menni fog a WQHD felbontáson, esetleges -10 -20 FPS -re azért számítani lehet, de az élmény a nagyobb méret + felbontás szerintem mindenben kárpótolni fog
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz don_spritz #61364 üzenetére
Szintén az S2340L -t ajánlanám ilyen áron
-
w333
félisten
válasz Rebekacska #61342 üzenetére
Áááá ez óriási nagy befektetés arról nem is beszélve hogy mekkora bukás az égész történet (eladni a GTX 970 ás Tápot is cserélni)
Persze ha bírja a pénztárca akkor nincs lehetetlen
Maradnék a WQHD felbontásnál és akkor maradhat kb. minden, FHD után ez is hatalmas előrelépés lesz az biztos
A 4K -al még várnék egy kicsit, kb. 2-3 évet legalább és addig egy U2715H tökéletesen ki fog szolgálni, van egy olyan érzésem hogy addig már az Oled Monitorok fognak uralkodni, és videókártyából is biztosan nagy előrelépések lesznek
Persze ez csak az én vélemény a döntés úgy is rajtad áll
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Az a helyzet hogy kompromisszum mentes monitort nem fogsz találni ... lehet hogy ezek a monitorok amit kinéztél megfelelőek lennének, viszont számolj azzal hogy az ASUS VN248HA nem mai csirke ráadásul nem is nagyon van róla infó az is lehet hogy PWM -s aztán 1-2 óra után fájni fog tőle a szemed, a bevilágításokról pedig nem is beszélve ugyan ez a helyzet az LG 27MP57VQ-P -el is, ha ezekkel a kompromisszumokkal együtt tudsz élni akkor nyugodtan megveheted bármelyiket ...
Én biztosan jobb monitort vennék ami PWM mentes és nincs bevilágítás
Esetleg olcsóbban az S2340L -t tudnám ajánlani, sokkal jobb monitor mint ezek amiket kinéztél
(#61330) Rebekacska
Szerintem mindenképp valami komolyabb IPS monitort
Kérdés mire van igényed ?
Ár/érték arányban akár egy Dell U2715H is jó választás lehet, ha viszont kicsit komolyan gondolod akkor szerintem az ASUS PG279Q ROG SWIFT bőven elég lenne a 165Hz de csak is DP csatlakozón keresztül
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz kristof123 #61322 üzenetére
Ilyen áron én egy Dell S2340L -t választanék ...
-
w333
félisten
válasz GeneraL_XTX #61296 üzenetére
Ok ... esetleg még az ASUS PB278QR ? viszont WQHD felbontás fölé nem mennék, illetve a képarány a 16:9 is nagyon csábító
Vagy ez sem freesync ?
-
w333
félisten
válasz GeneraL_XTX #61290 üzenetére
Én a helyedben biztosan maradnék a FHD felbontáson, 27" monitoron még bőven élvezhető, arról nem is beszélve hogy a nagyobb felbontás miatt kevesebb lesz az FPS a játékokban, weboldalak nagyon kicsit lesznek, és egy FHD filmet megnézni is rosszabb lesz, mivel nagyobb a felbontás egy 1080p film kb. úgy fog kinézni mint egy FHD monitoron egy 720p film
Szóval FHD és ezen belül esetleg a UZ2715H ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz dobos_07 #61206 üzenetére
Egyáltalán mennyire megszokott, hogy HDMI-t használ valaki, ha egyszer ott a DVI, mint modernebb/(jobb?) lehetőség?
Display Port és HDMi a legjobb ... Dvi már nagyon kevesen használnak
És hogy lenne már minőségrombolás ? pont hogy a Hdmi -el jobb a minőség !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz dobos_07 #61198 üzenetére
23MP67VQ-P ettől olcsóbban csak TN panelesek vannak amik rosszabbak !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Dell S2415 ... visszatérve hogy tükröződik avagy sem ?
Na ugye mondtam hogy a hátam mögött kb. 2-3m -re van egy 40" TV na most annyi történ hogy az IPS nagyon bejött és vettem egy nagy 50" LG iPS Tv -t a hely nem változott ugyan ott van ahol a régi 40" -s volt csak ugye a méret változott, jelentem nincs tükröződés, ettől nem kell félni
Neten illetve videókat ne nézzetek mert elrettentőek, élőben messze nem úgy tükröződik mint ezeken a videókon és képeken, szóval aki ilyesmire vágyik én ajánlom hogy élőben előbb nézzétek meg
-
w333
félisten
válasz attiati #61180 üzenetére
P2414H
Mi a különbség, ami indokolja a +16e ft-os felárat a Dell-nél?
Több csatlakozó, állítható talp, komolyabb összeszerelés, prémium garancia !
Ha jól olvastam, akkor rev.A02-t érdemes venni a Dellből
Oázisban már REV 0.6 (2015. Júliusi gyártásúak) is kapható, természetesen PWM mentes, és bevilágítás sem jellemző rá ...
(#61172) TomCat85
Dell S2415 (fényes) és a feketében sem fogsz csalódni, nagyon mély
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz sortilego #61108 üzenetére
Pedig ott van leírva hogy miben különbözik ...
Az ASUS VC239H a VX239H kicsit javított verziójának tűnik. Az előző oldalon már kifejtettük, hogy elég jól sikerült a VX239H, de van pár apró hibája. Egyik ilyen hiba a VESA felfogatás hiánya, így aki a gyári talp helyett valamilyen karra akarta volna tenni a monitort, annak más típust kellett választania. Ezt itt megoldotta a gyártó, a monitor VESA 100 kompatibilis.
Ha már a talpnál járunk az is változott, most más egy teli kerek talpunk van, amit talán valamivel stabilabb is mint az előd. Az hogy jobban néz-e ki mindenki döntse el maga.Véleményem szerint a VC239 -t érdemes választani, frissebb modell és a káva nélküli keretnél is meg van már oldva hogy ne legyen bevilágítás !
Mindenképp a magyar forgalmazásút válaszd hidd el jól jön az a gyári 3 év garancia, és igen az Oázisból érdemes megvenni, maximálisan pozitívan állnak a dolgokhoz (ami manapság nagyon ritka) én pl. kifogtam egy gyári hibás Dell 2414H -t (foltos volt a képernyője) mondták hogy azonnal vigyem vissza és cserélik, ez így is volt csak közben megláttam az S2415H -t és jobban megtetszett hogy nincs rajta matt réteg hanem egy üveglap így sokkal szebbek és tisztábbak a színek
Szóval csak ajánlani tudom őket, vehetsz tőlük pixelgaranciát is (2000Ft) ez 20 napig érvényes és 1db. pixelhibára is, illetve kalibráltatni is tudod náluk
-
w333
félisten
Itt írtam hogy mik a pozitívumok
(#61102) Brekk
Ezt a képet csak úgy találtam a neten, azért linkeltem mert az illető nem tudta hogy mit jelent az a "bevilágítás"
(#61103) sortilego
Azt nem mondtam hogy ilyen lesz csak azt hogy hasonlóan bevilágíthat !
+10k szerintem nem ér meg a VC239H ... de hol találtál ilyen olcsón ?
S2340L is nagyon jó, élőben kéne megnézd valahol mert messze nem úgy tükröződik vissza mint amiket a képeken + videókon látsz
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz sortilego #61096 üzenetére
Alapból egy túlárazott monitor az MX239H ... és ilyen egy bevilágítás
(#61097) DrJános
Nincs matt felület rajta, hanem egy ilyen üveglap van rajta aminek nagyon sok előnye van, de egyben hátránya is
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz haladó #61091 üzenetére
És ati Catalyst belül is próbáltad ?
Másik Hdmi kábel ? gondolom Dvi csatlakozó nincs a laptopon ?
VGA -al pedig felejtős ekkora felbontást átvinni ... nem tudsz vele mit kezdeni !
Még a 7es van.
8.1 és 10 pedig már nem is támogatja a hd3470 -t ...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz sortilego #61084 üzenetére
Az MX239H sem egy rossz monitor, viszont mivel már több mint 2 éves modell és káva nélküli, így minimális bevilágítása biztosan van
Az újabb modellekre szerencsére ez már nem nagyon jellemző !
(#61088) haladó
Milyen Op. rendszer van azon a gépen ? csak nem 8.1 vagy 10 ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz hszilard666 #61081 üzenetére
Legolcsóbban pl. LG 23MP67VQ-P ez alá szerintem ne menj !
Drágábban Asus VX239H / VC239H, és Dell S2340L (fényes) amik még jók !
-
-
w333
félisten
+1
(#61063) verybigboy
Nagyon jó, csak ajánlani tudom és nem kértem kalibrálást
Fényes felületre visszatérve, én nagyon féltem tőle hogy tükröződni fog ... de szerencsére semmi tükröződés nincs pedig a hátam mögött egy 102cm led TV van, nekem sokkal több előnyt jelent a fényes kijelző 1. sokkal szebbek a színek + kontraszt, 2. élesebb és élénkebb minden, 3 fehér az tényleg fehér a fekete pedig nagyon mély, 4. könnyebb takarítani, 5. nincs csillámos effektus a kijelzőn, 6 nincs matt bevonat így mindenhol szép egyenletes (homogén) minden
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz demmer123 #61051 üzenetére
250cd/m2 is nagyon sok ... max fényerőn kiégeti az ember szemét, szóval emiatt én nem aggódnék, ezek csak gyári értékek a valóságban teljesen más a helyzet, igen van rajta Hdmi (árukeresőn néztem) és ott azt írja hogy nincs ... bocsi
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz demmer123 #61049 üzenetére
A képminőség ugyan az lesz (átalakítóval is)
Ha van a videókártyátyádom van Display port akkor azzal a legegyszerűbb !
Persze ha nincs DP akkor egy ilyen kábellel bőven jó lesz
Szerk.
Hát ez tényleg gáz ... olyan mintha egy 22" monitorod lenne
Az első képen pedig ha jó látom akkor 1920X1200 felbontáson az a fegyver nagyon össze van nyomva a kép, emiatt hosszúkásnak tűnik, ezért is mondtam hogy a 16:9 a FHD szabvány méret és az a gáz hogy filmek közben is le lesz vágva alul és felül is a kép
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz demmer123 #61044 üzenetére
Játékok alatt azt úgysem veszed észre ... a tegnap még P2414H -m volt (8ms) most pedig már S2415 ami (6ms) és igazából input lagg egyiknél sincs, ez a 2ms különbség annyira elenyésző hogy szabad szemel úgysem veszed észre
Szerk.
A Dell monitoroknál a két utolsó számjegy az évet jelenti ?
Csak kíváncsiságból kérdezem
-
w333
félisten
válasz demmer123 #61039 üzenetére
Akkor hajrá ha ennyire nem jön be ... és akkor inkább egy U2414H
Vagy ha bejön a Glossy (fényes) akkor S2415 nagyon tudom ajánlani brutális, játékban hatalmas élmény hogy nem matt a kijelző így teljesen más élmény az egész ... elkezdtem újra játszani a Crysis 3 -t és meglepődtem hogy milyen más az egész játék, a legkisebb apró pici részlet is látszik
Próbáltam lefényképezni ... de élőben sokkal brutálisabb az egész, olyan mintha itt lenne a szobában annyira élethű minden
Létezik hogy a matt bevonat ennyire butítaná a képet ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz verybigboy #61032 üzenetére
Pedig a 16:9 a szabvány képarány, nekem a 16:10 kicsit kocka
-
w333
félisten
Na visszavittem megnéztük, tényleg gáz volt ... mondták is a srácok hogy ilyet még nem nagyon láttak nagyon ritkán fordul az ilyen elő (diffúzor hiba) megnéztünk egy másikat az már teljesen rendben volt és mindenhol homogén volt a képe
Viszont megláttam az S2415 -t (Glossy) és szerelmes lettem bele, így némi + költségért végül az S2415 -t hoztam el, brutálisan szép ez a kávanélküliség és a köv. monitorom is biztosan Glossy lesz (sokkal jobban bejön) élénkebbek a színek stb. amitől féltem hogy tükröződni fog de szerencsére egyáltalán nem tükröződik, pedig videókon és képeken amit láttam sokkal jobban tükröződött
Szóval csak ajánlani tudom a P2414 -t már nincs bevilágítás sehol (Rev 0.6) viszont csak annyi történt hogy én kifogtam egy gyári hibásat, hát van ilyen, akinek pedig az élénk színek jönnek be és nem zavarja a minimális tükröződés annak csak ajánlani tudom az S2415 -t, nagyon jó vétel !
Az ügyintézés ismét kiemelkedő volt (mint mindíg), nem csalódtam köszi
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Az mennyire normális hogy fehér háttérnél és egyéb egyszínű világosabb háttérnél is, nem teljesen homogén a gép, hanem mintha foltos lenne ?
Ez vagy most jött elő vagy csak most vettem észre ?
-
w333
félisten
Igen maximálisan igazad volt mindenben !
Mondták a srácok hogy még az első szériások Rev 0.0 mikor frissen megkaptátok őket botrányosan bevilágítottak és csodálkoztatok rajta hogy ez most mi ?
Próbáltam normális képet készíteni és azt hiszem hogy sikerült is, és igen elég nehéz volt lefényképezni mert ha nem pont szemből fényképezed akkor előjön az IPS Glow ami a képen úgy nézne ki mintha bevilágítás lenne közben erről szó sincs mert nincs bevilágítás, csak ugye ez az IPS sajátossága
Szóval nagyon elégedett vagyok kiváló monitor, jelenleg 50% fényerőn használom és már ez is sokkal világosabb mint a régi kis Asus monitor ami 100% fényerőn nem volt ilyen világos !
A színek valami eszméletlen szépek, kb. olyan érzésem van mint régen néztük a régi VSH kazettás filemket most pedig a FHD -t
A matt bevonat nagyon jó a régi Asus monitoron kicsit olyan mintha csillámos lett volna vagyis ilyen gyöngyház szerű bevonat és ott látszott ha jól megnéztem, itt semmi ilyen nincs, tűéles a kép, a fehér az tényleg fehér, a fekete az tényleg fekete, minden nagyon rendben van
Szerk.
Végül egy Dvi-(D) kábelt vettem hozzá és teljesen jó minden ... így szabadon maradt a Hdmi ha mégis majd valamikor rá szeretném kötni a TV -re
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na akkor kezdeném ...
Külső
Nagyon egyszerű az összerakása, használati útmutató sem kellett hozzá, minden alaposan be van csomagolva, az anyaghasználat valami eszméletlen jó sehol semmi pici recsegés vagy bármi hasonló nincs, nagyon jól össze van rakva, masszív kis dög
Összehasonlítás a régi kis Asus VW 192S + -al ...
Beüzemelés
Na ez kb. 1 óra volt de csak az én hülyeségem miatt (sehol szem szabad látni 1 db. kábelt sem) minden gondosan elhelyezve én ezt így szeretem
Majd bekapcsolás után valami csoda fogadott, a 19" méret után a 24" eszméletlen nagy de pont jó kényelmes, minden (játékok, weboldalak, stb.) szóval nem is nagy hanem inkább azt mondanám hogy a 19" volt túl kicsi
Színek eszméletlen jók, a fehér az tényleg fehér (teljesen homogén) sehol nincs egyenetlenség minden nagyon profi és tökéletes, a kép tűéles egyszóval valami fantasztikus hogy milyen jó ez a monitor, őszintén nem gondoltam volna !
Az összkép végre tökéletes ... de ez a képen is látszik
Glow + bevilágítás
Őszintén nagyon féltem ettől a jelenségtől de szerencsére ez a REV 0.6 tökéletes, semmi zavarót nem vettem észre, nincs bevilágítás sehol vagy csak nagyon minimális azt nem tudom, képen jobban látszik (csak full fekete háttérnél és teljes sötétben kb. 4-5m távolságból) de élőben semmi bevilágítás nincs, ennek nagyon örülök, akik hasonlókép ettől félnek mint én is, csak ajánlani tudom a P2414H -t nyugodtan vegyétek meg
Készült róla kép is ...
Végszó ...
Ár/érték arányban verhetetlen, csak ajánlani tudom ... én is úgy voltam vele hogy 50k ez a lelki határ de végül nem bántam meg hogy kb. +14k -al drágább volt, mindenképp megérte szóval amennyivel drágább annyival jobb is (sőt még attól is jobb)
Nézegettem az "S" szériát is nagyon szép külsőre (panel kb. ugyan ilyen szép) viszont a tükör kijelző nekem nem jöhetett szóba mivel a hátamnál van a TV és visszaverődik elég durván kb. minden (persze az is nagyon jó akinek egy sötétebb szobája van és nincs semmi zavaró tényező)
Bármi kérdésetek van nyugodtan kérdezettek ...
Köszi mindenkinek, főleg Brekk kollégának a sok segítségért
-
w333
félisten
Megvettem a Dell P2414H (ár/érték arányban mondták hogy a 24" jobban járok) REV 0.6 -t kaptam ( friss 1 hetes szállítmány), a srácok nagyon segítőkészek voltak mint mindig (és már vártak tudták hogy kiről van szó és hogy mit szeretnék venni) mutatták azt ami kint van az régebbi REV és igen ott azon látszik a bevilágítás, ezt is kibontottuk (amit vettem REV 0.6) megnéztük (pixelhibákat stb.) szerencsére semmi bevilágítást nem tapasztaltunk
Most fogom összerakni, később írok róla egy kis szösszenetet, köszi
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Ok köszi
Már csak annyi kérdésem lenne hogy visszaolvasva a 24" tényleg nagyobb (jellemzőbb) a "glow" (bal lent) oldali bevilágítás ? mert ha igen akkor inkább a 23" méretben venném (így is nagy ugrás lesz 19" után)
Ezt a választ még megvárom és rendelem is meg, délután 16 -ig vagytok ugye ? mert akkor 14 és 15 óra között megyek is utána
-
w333
félisten
válasz gulac12 #60915 üzenetére
Szóval akkor a Dell P2414H csak méretben tér el a P2314H -tól ? értem itt hogy ugyan az-az IPS a panel ? nincs nagyobb bevilágítás ? tartozékok ? stb.
Másik kérdés ... használjam D-sub kábellel vagy vegyek egy ilyet ?
Vagy esetleg egy normális Dvi-D kábelt ? melyikkel járok jobban ? köszi
-
w333
félisten
Aha így már értem ...
Most néztem egy videót hogy a P2314H beépített adapter van ? mert az nekem nagyon jó lenne mivel így is elég kevés a hely a kábeleknek és + egy adapter már nem is nagyon férne el, szóval nekem ez is pozitív illetve a masszívabb talp + forgathatóság is a P2314H felé billenti a mérleget
Valami negatívum ezzel a P2314 -el vagy minden oké és nagyon ajánlott ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Köszi engem meggyőztél ... szóval a P2314 jobban látszik a bevilágítás ?
Illetve igen a káva nélküliség ami még vonz (könnyebb takarítani és szebb is)
És ugye a tesztet olvasva, látom ilyen áron nem is nagyon van jobb vétel
(#60910) Brekk
Ez korrekt
Nagyon sok mindent vettem már tőletek, eddig még soha nem csalódtam ... kedves kiszolgálás, szakértelem, és segítőkészség
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Igen ... nálatok néztem és kb. 400 FT a kettő közötti árkülönbség
Próbából a monitor elé tettem a táblagépet bekapcsolt kijelzővel, és igen visszatükröződik akkor valószínűleg a monitor is (így élvezhetetlen)
Jelenleg egy Asus VW192S kicsit öreg már (éves és még mindig hibátlan) eddig még nem csalódtam az Asus -ban, illetve kecsegtető hogy Hdmi, Dvi és D-sub csatlakozó is van rajta, a tesztet elolvastam róla amit írtatok, szóval akkor ajánlott monitor ? bevilágítás gondolom nincs vagy nem nagyon van
Holnap még meló de szerintem (délután) vagy szombaton eljutok hozzátok
Esetleg kicsivel drágábban a Dell P2314H jobb vétel ?
(#60905) eventus
Na pont emiatt félek ... tényleg ilyen csámpás ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Üdv. mindenkinek
Nem tudok dönteni hogy mi legyen ...
Asus VC239H félek hogy nem stabil a talpa !
Dell S2340L tv a hátamnál van félek hogy tükröződni fog nagyon !
Esetleg valami pro kotra ? panel melyikben jobb ? stb. köszi
Vagy hasonló árban milyen lehetőségek vannak még ?
-
w333
félisten
UP !!! valaki ?
-
w333
félisten
Üdv mindenkinek jelenleg egy Asus VW192S monitorom van ami már kb. 7 éves, fakónak és öregnek érzem így jó lenne már lecserélni
A kiszemelt monitort az Emag -tól venném mivel itt a legolcsóbb egy Dell S2340L IPS (tetszik hogy glossy) a matt felületű nekem nagyon gyorsan porosodik (olyan mint egy porszívó) és a sarkokból is kb. lehetetlen a port kitörölni, a lényeg az lenne hogy szép kontrasztos kijelzője legyen, nagy betekintési szög, megbízható, leginkább net (sok fórum) + játékra lenne használva (Cs 1.6 ... 100FPS) gondolom a kritériumoknak megfelel !
De ha valaki tud jobb alternatívát hasonló áron az ne tartsa magában köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest