Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang #136583 üzenetére
Sziasztok ujra,
Modosult a tortenet, ceges gephez kellene a monitor masodlagosnak.
Ezer dollar kb a limit
Gep tovabbra is Dell precision 5680 - [i7-13800h]
Altalaban 50% kontraszton, 0 fenyero mellett rendesen bevilagitott terben hasznalom, erzekeny a szemem az erosebb fenyre, ha egesz nap gep elott vagyok.Altalanos webfejleszto munka, eddig dell u2312hm-bol kettot hasznaltam.
Kivaltanam egy szelesebbel akar, vagy ket 27-essel, ar/ertek aranyban nem tudom, melyikkel jovok ki jobban.IPS panellel nem volt gondom, de nincs nagyon zart preferenciam.
Amit nuke7 linkelt, kicsit amorf nekem, nem tudom, be mernem-e vallalni -
nuke7
veterán
válasz
Pttypang #136583 üzenetére
LG 27MQ780 kell neked, én frontendesként dolgozom, iszonyat jó a két monitor meg ultrawide helyett
(raktam be képet is - ha nem játszol még második moncsi se kell- olyan mintha két 1440p monitor lenne egymáson - vagy egymás mellett állítva, attól függően, hogy hogy forgatod
)
-
mrbig25
őstag
válasz
Pttypang #49533 üzenetére
Olyan, amilyen a képen.
A zöld kábel értelemszerűen megy a gép/hangkártya audió kimenetébe, szóval ha a kábelmennyiség csökkentése a cél, akkor szinte ugyanott vagy.
Külön táp nem kell hozzá, mivel a monitorodban van egy beépített táp, direkt ezekhez a hangszórókhoz.
A bal szélső kis tápcsatlakozóba megy a soundbar tápcsatija. -
-
zob
csendes tag
-
Sheldon
tag
válasz
Pttypang #24407 üzenetére
Hát igen, érdekes... Pedig monitoro/TV terén az LG szerintem a világ elitjéhez tartozik, és ahogy írtam, máshol best buynak hívják, és a GameStar rövid ismertetőjében is jónak mondják.
Plusz nyomtatott sajtóban is olvastam róla (3. Évezred - itt láttam meg az IPS7 szériát először), bár az leginkább marketing volt csak.Valdez: Ezt kifejtenéd? Köszi!
Szerk.: Amúgy a betekintési problémát kissé kétlem, a mostani LG-m oldalról (vízszintes irányban nézem a betekintési szögét) nézve jól szerepel, függőleges "tesztemen" viszont már nem olyan jó, fekete háttérnél látszik a torzulás, vagy minek hívják ezt.
De mivel az ágyból 2-3 méterre vagyok a monitortól, így utóbbi sohasem zavart, előbbi pedig nem érint igazán, mert ilyen extrém szögekből nem nézem a kijelzőt...
-
Lewzke
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Subaru topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- PlayStation 3
- YouTube
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest