Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz 2thletme2day #77673 üzenetére
Van, és sajna nem túl jók a hírek, pedig én is arra vártam. Az overclock.net vonatkozó topicját érdemes átolvasni, a linkelt oldaltól kezdve. Az Astreon nevű usernek volt egy múlt héten, és azért csak volt mert vissza is küldte már, mert nem volt megelégedve vele. A problémát az okozta, hogy a panel képe, a régi VA panelekre jellemző módon veszít a minőségéből, ha szög alól nézed, de annyira, hogy azon a hajlítás sem segít. Sajna a szélek felé látható módon fakul, kb. mint a TN panelek. Ez filmek és játékok alatt is zavaró szerinte (color shift).
Épp ezért én az ASUS MX34VQ felé "vettem az irányt". Mindegyik 21:9-es monitornak van valami hibája, az a kérdés, hogy milyen hibát akarsz bevállalni Ennek a szóban forgó ASUS-nak a legnagyobb baja, a magasságában nem állítható talpa, és a VESA mount hiánya. Van egy pixel inversion nevű hibája is, de azt mondják ez szinte mindegyik magas képfrissítésű monitornak van, de csak bizonyos helyzetben jöhet elő, és nem is olyan könnyű észrevenni. A Freesync flicker is jelen van, de kis mértékben, a 45-50Hz-es tartományban (ahol bekapcsol az LFC). A képe amúgy rendben van, van néhány lassú pixel átmenet, de nem komoly, jobb válaszidő szempontjából mint az AOC, vagy akár a Samsung CF791.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LC34J791WTRXEN ) 34" THUNDERBOLT WQHD ÍVELT MONITOR! AKCIÓ+
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- DELL U2719D Új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest