Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz benfolds #54719 üzenetére
Magánvéleményem következik:
"még jó, hogy nem kalibráltattam a monitort"
"éjszakai böngészéshez nekem egy kisebb előnyösebb lett volna"
nappal és éjszaka más a betűméret?"nagyon tényleg nem lehet belekötni ebbe a p2414h-ba, kivéve a feketljét"
IPS. Esetleg próbáld meg más beállítások mellett, mert aki szemre "kalibrál", az gyakran csak ront a helyzeten..."videót én szaggatottnak látom"
A hiba nem a monitorodban van. HW vagy SW gondod lesz."...gondolom a relatíve alacsony válaszidő miatt, de lehet, hogy tévedek"
Sajnos tévedsz."viszont lehet, hogy túl jó a szemem, de nekem a 24" sok a full hd-hez, szóval ilyen szempontból is a 21-22 lett volna a nekem való"
Dőlj kényelmesen hátra, és ha már távolabb van a túl jó szemed, mint 15cm a monitortól, akkor nem lesz baj. Ha eddig is távolabb voltál, akkor vagy menj el természetfotósnak, és 200m-ről szúrd ki a nádiposzátát sűrű ködben, vagy valamit kényszeresen belemagyarázol..."nem vásárolok úgy, hogy ne nézném meg a portékát a saját szememmel"
Ezt nem győzzük eleget hajtogatni! Viszont egy áruházban a polcon egész másképp hat minden monitor, mint otthon!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest