Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz 1 among many #40510 üzenetére
hát elég nehéz valóságos fényképet csinálni,én is akartam reális képet csinálni, nem könnyű olyat ami valóban tükrözi a emberi szem által látott valóságot
egyébként opálos világosodása a va-nak is van, persze nem mindegy hogy a nullához képest nézzük-e vagy az ipshez, mert végül is most itt ez a lényeg
egy biztos a va nálam agyonverte a tn panelt, kontarszt, fekete, és szinek terén, kb igaz ami a benq va vs. tn youtube videokon látszik
ismerem az lg ips-t is de én azt konkrétan nem teszteltem egymás mellett szinkronban a többivel, ezért erről inkább nem nyilatkozok addig[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz 1 among many #40510 üzenetére
köszi a remek kis összefoglalót, akkor nem rettentem el olyan nagyon a DELL IPS-ektől, de nyilván számításban van a VA panel is, mivel inkább filmezek, mint játszok.
esetleg az americanidiot által korábban linkelt 27-es BenQ VA paneles monitornak nincs véletlenül 1440p-s felbontású testvére, nem horror áron? akár más márkában?
mert akkor szerintem meg lenne a választottam...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest