-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Nagyszülőknek keresnék valami egyszerű és könnyen kezelhető mobilt.
Szolgáltatós megoldás nem érdekel, így jó lenne ha független lenne, mert meglévő SIM okán.
Semmilyen különleges dolgot nem kell tudnia, 99% beszédre használná, nem igazán számít az SMS, sem MMS stb.
Ami viszont fontos lenne, hogy könnyen kezelhető legyen, normális hangereje legyen alapból, ne csak kihangosítva lehessen hallani vele.
Néztem egy ilyet: EVOLVEO EasyPhone XD EP-600
Esetleg van ennél jobb alternatíva?
Válaszokat előre is köszönöm.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Wictor #19876 üzenetére
Igen előfizuval, mivel már rég a pannonál vagyok és mivel DPI csomagban vagyok ami ugye nem nyílt vannak extra kedvezményeim.
37K-ért tudnám megvenni.
Fotózás nem szempont, ha fotózni akarok arra inkább egy normális gépet kapok elő.
Ha pedig mégis kedvem támad fotózni akkor ezzel is tudok szerintem elfogadható képet csinálni nappal. A mostani telóm is csak 3.2Mpixeles de nappal egész türhető képeket csinál.
Viszont ami fájó pont hogy a panonnál csak feketében van ha jól tudom, nekem meg a fehér tetszikÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Sziasztok.
Január-Február körül szeretnék telefont venni a mivel a mostani u700-am már igen csak megviselt.Ami fontos szempont az új telónál hogy kb 50K-t szánok rá, illetve szükséges a GPS és a Wifi megléte már csak a munkámból adódóan is.
Eddig az 5800-t és az Omniát néztem, de természetesen más is szóba jöhet.
Ki mit ajánlana?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest