-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Sly Bp.@ Vaterán csak úgy lehet fizetni, amit megad az eladó. Tehát ha ő a terméknél azt írja, hogy csak utalással lehet fizetni akkor ugy kell. Az már más kérdés, hogy megbeszélitek az eladóval ,hogy figyu nekem ez nemjó inkább postai legyen...
Norbi21@ Szerintem ezzel elmehetsz a rendörségre. Akitől vetted annak megvannak az adatai, nála letudják nyomozni, ha ő nem hibás akkor meg a postát vonják felelősségre.
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t.kristof
senior tag
válasz picur220 #22970 üzenetére
Ha kinagyítod akkor ige, de telefonon nem fogod látni a különbséget(főleg ha olyan a kijelzője is). Szerintem tök fölösleges 5mp-es telefont venni, mert olyan képet meg nem fog csinálni mint egy digitális fényképező. De ez csak az én véleményem
-
t.kristof
senior tag
válasz meroly #22960 üzenetére
Szerintem is jobban megéri az 5230, bár én a wifit nem is használnám/tudnám használni.A 3.2 és a 2 megapixel között a különbésget nem fogod észrvevenni a telódon, max talán akkor ha kinagyitanád a képet.(szerintem még gépen se)
-
-
t.kristof
senior tag
válasz Nendi007 #22857 üzenetére
Az egy dolog, hogy 80MB a belső memóriája, de bővithető. Kb 3000 Ft-ért lehet 4gigás mem.kártyát venni. A kemra között meg nemhinném, hogy hűdenagy külömbség lenne, max a felbontásban.Szvsz a Nokiát vedd meg, márcsak a symbian miatt is.
-
t.kristof
senior tag
-
t.kristof
senior tag
válasz korpicschess #22668 üzenetére
Csak véletlenül írtam félre
-
t.kristof
senior tag
válasz kkrisi #22618 üzenetére
Hát nem hiszem,hogy nagy pozitivum lenne az a 2gb alap memória(gondolom adja a kártyát) mivel 3000forintért 4gigásat kapsz. Az android elég nagy előnya spicának. Ha a kamera nem annyira számit neked, akkor a spicát vedd. Mondjuk én mindenféleképpen azt venném a helyedben.
picur220@ Én is úgy tudom, hogy az Apple-nek zárt rendszere van.
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
Bocs hogy be offolok de nem találtam olyan topikot ahol erröl lenne szó Mivan akkor ha egy S60 5th gen. mobilra (Nokia 5230) S60 3rd gen. programot teszek? Működni fog?
-
t.kristof
senior tag
válasz korpicschess #22540 üzenetére
Még az is sok. A Nokiát is előfizusan venném Azthiszem az 5230as lesz(ha minden jól alakul). Köszönöm a segitségeteket!!
-
t.kristof
senior tag
válasz korpicschess #22531 üzenetére
Melyik a zárt rendszer? az 5230? Fényképező annyira nem érdekel...A telora pedig azt irták, hogy gyors
Sly Bp.@ Akkor felejtős az a telefon
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
válasz Sly Bp. #22522 üzenetére
Hát ahogyan ez kinéz... T-mobile-nál nem is lehet kapni+ a Samsung TouchWiz szoftvernél a symbian csak jobb
A SE meg szerintem nagyon is megérik az árukat. Kibaszott tartósak és fel is vannak szerelve, igaz nem egy full extrás teló de amire való, arra jó.
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
válasz korpicschess #22513 üzenetére
De legalább jó minőségűek és árukhoz képest megéri..Egyébként vállalati csomagban lenne, és nemtudom, hogy van-e benne symbianos Nokia. Amugy a symbianos Nokiának melyik telojai symbianosak?
-
t.kristof
senior tag
válasz korpicschess #22511 üzenetére
Nokia nincs olyan árban+csomagban ami jó lenne. De úgy nézki, hogy a SE C510-es lesz.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
A két telefon közül melyiket "ajánlanátok" jobban?
-LG KP502
-LG GT500És még annyi, hogy a két telefon headset-ének a fülesét kilehet-e cserélni másmilyenre?(sonys walkman fülesre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók