-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
543g45gfdgfd
csendes tag
Én tőle vettem [link], $85- ért árulja most. Akkor a legolcsóbb ebay -es 30.000 HUF volt, annyiért nem vettem meg, mert sokalltam egy buta telefonért. Aztán olvastam gsmarena -n hogy oroszországból kell venni és akkor találtam őt, $70- ért adta, meg akkor a forint is jobb volt még "kicsit", 230 alatt volt a $, így 15800 forintot szedett le a paypal.
Vicces volt orszról átállítani angolra nulla orosz tudással, google translate kellett.[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
Október óta feljebb ment az ára.
Egyébként oroszoknál 50 dollár környékén lehet kapni a boltban, természetesen aztán rárakják a hasznukat az ebayes eladók.
Én 90 körül láttam most. [link]Gondolkodom, hogy veszek egyet, csak aztán ki tudja, hogy mennyire lehet itthon eladni, ha nem tetszene.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
-
sztanozs
veterán
Érintőkijelzőst nem is akarok. Végül - nem túl hosszas nézelődés után - egy 3e forintos csoda lett (Samsung E1200) az auchanból.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
gytallian
tag
Először is köszi a választ. Mindenképp egyszerre aktív simes kell, pont az átirányítás okozta költségekből van elege annak akinek keresek. Ha lehet kerülnénk az okostelefonokat, nem kellenek se a plusz funkciók, sem a napi, max 2 napi töltés sem. Ha csak az marad alternatívaként, akkor abból melyikeket ismered? Jó privátban is, ha itt harapnak.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Nincs 515-öm, nem tudom megnézni, viszont amit linkeltél file-t az *.sis, tehát symbianra való, az tuti nem megy az 515-ön.
Megnéztem az áruházban és ott azt írja nincs a telefonra kompatibilis verzió, így ez nem megy sajnos: [link](#47776) St3ven: elméletileg prémiumkategória, gyakorlatilag az alumínium nálam nem számít annak. Különbség egyedül a kamerában van, igaz nem sok: [link]
(#47777) FET-MEN: reméljük ezzel megtalálod a számításod, az 515 nem volt túl megnyerő neked ahogy néztem.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest