-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz picur220 #21793 üzenetére
10-15k között gondolta, a 6300 és a 6303 pedig 20k.
A 2700 viszont szerintem jó választás. A nyáron egy ilyet használtam, tökéletes volt, nem kellett félteni, és szerintem szép képeket is csinált.Sly: ez a PH!addikt olyan rémisztő
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Sly Bp.
addikt
válasz ForumBubus #21791 üzenetére
Nokia 2720, 6300, 6303, én ezeket ajánlom!
-
picur220
veterán
A 2700-nak elviselhetetlenek a gombjai (számomra)!
Ezek közül a telok közül nem egyértelmű a 6303? Ha nem tetszik, akkor 6300.
Soká leszel még fórumbubus! Van egy link gomb a hsz-író doboz alatt, azzal tudsz rendesen linket beszúrni![ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Az nem rossz szerintem..
-
Sly Bp.
addikt
válasz ForumBubus #21789 üzenetére
30 ezer forint az a telefon ha csak nem előfizetéssel veszed annyi egy új D900 i is függetlenül! C5030-at sem vennék ez mind szemét! De küldj egy linket hogy pontosan miből és mennyiért lehet választani!
[ Szerkesztve ]
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok.Jelenleg egy nokia 7710-es megvételén gondolkozok.Mi a véleményetek róla?Esetleg,ha valakinek van valamilyen tapasztalata róla,akkor írja meg.Előre is köszönöm.
Facebook: szerelem a négyzeten
-
Sly Bp.
addikt
válasz ForumBubus #21785 üzenetére
A Slide nem lesz hosszú életű mert újkorában is rossz Kényelmetlen a navi gyűrű! Inkább egy D900i-t vegyél neki!
-
Tommy7
tag
Üdv, Nokia N82-N95-vagy N95 8GB?? ?? Előre is köszi.
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Langsam
aktív tag
Szívesen. Nem tudok, de korábban írta itt egy kedves Fórumtárs, hogy 50 körül indulnak a használtak, ha annyiért ki tudsz fogni egy szép állapotút, akkor az szerintem nagyon jó vétel lehetne. Gondolkodtam én is az N86-on, főleg hogy ma már ingyenes a navi, de az erősebb processzora kivételével semmi nem szólt mellette, de ez egyéni vélemény. Nem lassú az Innov8-sem, egy teszt írta, hogy ha 2-nél több progit futtatsz egyszerre az már belassítja, ez igaz, persze nem vészesen, de én még kettőt sem szoktam egyszerre futtatni. Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Langsam
aktív tag
Nálam erős használattal minimum egy nap. Átlagosan 1,5 nap, kíméletesen 2 nap. De én az elején próbálom "formázni" az akksit (tudom hogy elméletice nem kéne) és tartózkodom az USB-s töltéstől is. De ez eltérő lehet a készülék használati módja szerint, és lehet hogy valaki gyengébb akksit fog ki. Szerintem arra nyugodtan számíthatsz hogy 1 napot töltő nélkül kibír és elég csak este rátenni. Most például pénteken volt teljesen feltöltve, de a hétvégén nem sok beszélgetés volt, reggel is 6-ossal (7-ből) indultam el, most 5-ösön van, igaz nem sok beszélgetés volt ma sem. De folyamatosan kék foggal volt kihangosítón.
Attól tartottam, hogy az akksi lesz a gyenge pont, nyilván nem világbajnok, de nem gyengébb mint a hasonló (nagyobb) tudású telefonoké, szvsz. Az Arenám dettó ilyen volt, előtte a Renoirom, Viewtym is, hasonló képességekkel. Még nem sikerült viszont navi progit szereznem rá, kíváncsi vagyok, azzal hogy muzsikál, az valszeg fél napot ad neki is, mint a többinek. Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
norbest
aktív tag
Üdv
kellene egy gyors segítség, Samsung Galaxy vadonat új, kaptam hozzá 2GB on Igo-t, de csak magyarország térképpel! Honnan tudok hozzá letölteni európa térképeket?? Köszönöm előrre is a segítséget! -
pumszli
csendes tag
Konkrétan nem céloztam senkihez a kérdést, csak reméltem, hogy valaki segít nekem. Igazából nem is az árra lettem volna elsődlegesen kiváncsi, hanem a véleményre, hogy ha valaki használja ezt a készüléket, akkor mi a véleménye róla.
-
pumszli
csendes tag
Szia! mi a véleményed a samsung innov8 (8510i) kapcsolatban? mennyiért éri meg venni egy szép állapotú, függetlent, minden tartozékkal?
-
zsoleer
senior tag
lg gd 900 mennyire ajánljátok? valakinek tapasztalat?
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Sly Bp. #21764 üzenetére
Ha a sajátom lett volna, biztos, hogy kárt teszek benne valahogy, olyan tetű lassú menüt, ami a jetben volt, kb akkor láttam, mikor vistat próbáltam ki egy p3-ason...
[ Szerkesztve ]
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
-
ForumBubus
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne mi a véleményetek a Samsung C-5130-ról? Van e esetleg valakinek már ilyen? Milyenek a tapasztalatai?
Köszi -
Kalmi27
csendes tag
Helló
Milyen tapasztalatok vannak Samsung S8000 Jet ügyben?
-
ludsimon
veterán
válasz mikloss #21756 üzenetére
Új telefon, ami szóba jöhet:
Samsung G600Használt:
Nokia N82, N79, SE C905Ezek a legjobb fényképezős telefonok ezen árkategóriában.
Amit ajánlani tudok, az a C905, szerintem nagyon durva milyen szép képeket készít!
KépekHasznált telefonok kereséséhez ajánlom a hardverapro.hu-t, telefonguru.hu komment beírásokat a telefon leírásánál, vagy esetleg a vatera, teszvesz, expressz, hasznalt-mobil.hu-t.
undefined
-
tag
Hali!
Mobilt szeretnék venni max. 40e Ft-ig, akár használt is lehet.
Vodafone-os vagy független legyen.
A lényeg, hogy minél jobb legyen a fényképezője, ez az elsődleges szempont(nem vagyok márka hű jöhet bármi csak "jó" minőségű képeket csináljon.)
Előre is köszi!Improvise, Adapt and Overcome! "Ne beszélj, ha nem javítod vele a csendet!"
-
pmsz
csendes tag
Segítségeteket kérném. Most akarok venni egy samsung i7110-et. De eddig úgy néztem, hogy csak angol nyelv van a készülékben, magyar nincs. Ez igaz? Mit szóltok amugy a telóhoz? köszönöm a segítséget!
-
_Voyage_
aktív tag
válasz wandor0930 #21752 üzenetére
Szerintem ez ilyen fantom telefon lesz, bejelentik, hogy kijön, aztán mire ideér, csillagászati áron lesz, és pár darab kapható majd csak belőle.
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
wandor0930
aktív tag
Abban esetleg nem tudtok segíteni hogy lehet-e valahol kapni Samsung S5230-at vagy Corby-t wifi-vel?
Olvastam hogy mindkettő megjelent már, de úgy látom nálunk még nem kaphatók, vagy csak én nem találom? -
Langsam
aktív tag
válasz _Voyage_ #21745 üzenetére
Először rajtahagyom 1 napig. Utána rátöltök kétszer fullosra bekapcsolás nélkül. Utána kétszer hagyom 1-esre lemerülni és megint fullosra töltöm a fentiek szerint. Így még sosem volt olyan telefonom, amelyek erőltetett menetben estére teljesen letérdelt volna. Lehet hogy a gyárban is megformázzák (bár kétségeim vannak amilyen bugos és kiforratlan telefonok is kijönnek) de nekem ez még eddig mindig bevált. Üdv.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Sly Bp. #21748 üzenetére
Volt egy ideig másodtelefonként, valóban király volt, mindennél jobban bírta, csak sajnos elhagytam valahol.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Sly Bp. #21746 üzenetére
HD2 most kb 1 napot bírja, jobb esetben másfelet, de akkor egyáltalán nem használom.
Nekem 1 nap elég kb, de sokkal jobban örülnék annak, ha sok telefonálás mellett is meglenne az 1nap, vagy átlagosan a 2 nap.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Langsam #21744 üzenetére
Megformázásnak ezeréve nincs értelme, a gyárban megteszik helyetted.
Nekem kíméletes üzemmódban(semmit nem csináltam, fényerő minimumon, se zene, se telefonálás, se semmi) reggel 7-től délután 6-ig bírja, és ki is kapcsol utána. Úgy, hogy SEMMI nem fut a háttérben. Zsír új akksival szintúgy.- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
Langsam
aktív tag
válasz _Voyage_ #21737 üzenetére
Nem értem. Ha nagyon pörög a telefon akkor estére leesik 2-esre a hétből. Közben a kékfog is sokat üzemel a kocsi kihangosító és a headset miatt. Kíméletesebben 1,5 nap. Igaz én az elején "megformáztam az akksit", ez eddig mindig bevált. Üdv.
-
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Sly Bp. #21740 üzenetére
Az van most, HTC HD2. De ennek meg a nagy kijelző zabálja le az akksiját.
Egyébként akksi szempontból nekem eddig az 5800 volt a nyerő, kár, hogy tetű lassú rajta a symbian.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Sly Bp. #21738 üzenetére
Ha lenne benne érintőkijelző, meg normális mp3 lejátszó, kellene. De mivel nokia, mostmár egyre inkább óckodok tőle, utóbbi 1.5-2 évben ahány nokiám volt, mindegyikkel volt valami baj. Legutóbb pl n97-em volt, azzal is csak a baj volt, a symbian lassúsága miatt.
HD2 is lassan repül, ennek is szar az akksija...- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Sly Bp. #21736 üzenetére
Én vettem hozzá samsung gyári akksit, vadi újat, azzal is ennyit bírt.
Amúgy szuper telefon, ha legalább reggel 7-től este 10-ig bírta volna az akksija, szerintem még most is meglenne...- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
_Voyage_
aktív tag
válasz Langsam #21730 üzenetére
Valóban jó telefon, hogyha az embernél van legalább 3 akksi.
Átlagos használat mellett reggel 7-től délután 3-ig bírja, amiben max 2 óra zenehallgatás van, és kb 1 óra telefonálás. És semmilyen prog. nem fut a háttérben....- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
-
nofi
addikt
Annyi kérdésem lenne, hogy nézegettem neten az E52 kézikönyvét és az említ egy bizonyos GPS szolgáltatást, amit elvileg az év elején a Nokia teljesen ingyenessé tett.
Bevallom kissé alultájékozott vagyok a mobilos ügyekben, de akkor ez most azt jelenti, hogy mindenféle mobilnet előfizetés nélkül PC-ről rámásolhatok legálisan letöltött térképeket, amit ő majd navigálásra használ mindezt úgy mint egy normál GPS készülék?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Igen néztem és végülis nekem a 6300 -zal sem volt bajom, szóval még esélyes, de most hogy így alakult még körbenézek holnapig hátha megéri komolyabban váltani
Xbox GT: nozsolt
-
Joey_J
csendes tag
Üdv
Használtan max 50-ért milyen mobilt ajánlotok?
Zenehallgatásra és fényképezésre kéne.
Köszi -
Langsam
aktív tag
válasz Sly Bp. #21714 üzenetére
Pontosan. Már az alsósoknak is van telefonja, felsősökről már nem is beszélve... Annyira felgyorsult a gyerekek fejlődése, technikai fertőzöttsége hogy csak ámulunk, hogy kezelik a tv-t, videot, dvd-t, számítógépet... Fiam még nem tudott írni/olvasni, de már egyedül kezelte a számítógépet. Én ilyen idősen fa építő kockákkal meg matchbox-szal játszottam max...
A mobil telefon miért lenne kivétel ? Sőt... Fiam olyan funkciót talált az Arenaban, amire én rá sem jöttem... Csak a pénztárca a kérdés meg talán a méret. Üdv.[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Múlt héten elhagytam a 6300-ás nokia telefonomat és érdeklődnék, hogy ti mit ajánlanátok helyette. Szempontok:
- T-Mobilos előfizetéses vagyok
- 50.000 alatt legyen az ára, részletfizetés nem játszik
- megszoktam a Nokiát, így mondhatni elsőbbséget élvez és a fém elő-/hátlapot is nagyon kedveltem.
- különösebb igényeim nincsenek, azonkívül, hogy csusztatóst nem szeretnék, valamint a manapság alap funciókkal rendelkezzen - pl.: mp3 lejátszóm van külön, tehát nem ez fog dönteniXbox GT: nozsolt
-
kistitán
csendes tag
hello érdekelne hogy mijen teloba tudod beszámítani a nkia 6500classicomat fél év garival?
Ez nem hirdetés! A hardveraprón keresgélj.
[ Módosította: ollie ]
-
paramedic
aktív tag
Van valami konkrétum a SE új csepp-, por-, ütésálló mobiljáról?
-
Detros12
tag
Egy ismerősömnek kellene egy érintős telefon. Mivel elég fiatal csak 13 éves szerintem egy komolyabbat ugyse tudna kihasználni és én egy Nokia 5530-ra gondoltam mert az pont alkalmas a fiataloknak és kevesebb a probléma vel mint az 5800-ával. Mivel kevesebb az ára arra gondoltam hogy az 5530-at veszem mert ugyse használ még gps-t,3gt se inkább a wifit.
Vélemény? -
Langsam
aktív tag
válasz Sly Bp. #21707 üzenetére
A multimédiája (inkább a videó felvétele, mert a fényképező még ma is tűrhető) már lemaradt a mai 5 megás telefonok között, igaz mivel olcsóbb a friss csodáknál, ár érték arányban jobb náluk. Akinek elég, hogy nézhető videofelvétel legyen a telefonban, annak tökéletes. Én családi eseményekre is gyakran használom a telefont, ezért nekem kevés volt.
Amibe viszont nem lehet belekötni, az az Innov8. Ilyen jó telefonom még nem volt.
Gyors, multimédiában is erős, mérete nekem pont jó, igényes anyag használat és kivitel.
Ha mégis kritikát kéne írnom, nincs benne adatmentési funkció (számítógépre van, oké, de adatfájlt nem ment a memókártyára mint az LG-k pld.) és nincs benne titkosítás. Tudom hogy symbian miatt mind a kettőre van program, néztem is a nokiaprogramok.hu oldalon, de akárhányat találtam, egyik sem volt hajlandó települni, vagy elindulni. De remélem hogy ez a 2 dolog előbb-utóbb megoldható (ha valakinek van ötlete ne kíméljen ), a telefon ettől függetlenül nagyon eltalált darab. Az akksitól féltem, de 2 nap átlagos használattal belefér, zúzósan 1 nap, a többi okosszerű telefonom sem volt jobb ezen a téren. Szóval köszönet mindenkinek, aki bátorított az innov8-ra, még ha 2 hét után eladta is. Én nem fogom. Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Langsam
aktív tag
válasz picur220 #21705 üzenetére
Ettől tartottam, ha elmondom a véleményemet, elfordulsz a telefontól.
Kiemelném az utolsó sorokat:
"igényesen összerakott, jó anyagminőségű, nagy belső tudású és jó ár/érték arányos telefon"
Nekem nem jött be, de 50 körül vesztegetik, annyiért nem kapni fém házat, 8 giga saját memóriát, wi-fit, gps-t és tűrhető multimédiát. Csak nekem lassú volt szegényke. Üdv.Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
Langsam
aktív tag
válasz picur220 #21702 üzenetére
Nincs baj vele, de nekem borzasztóan lassú volt. Nem maga az érintőképernyő, hanem az új S-Class szoftver szvsz. kiforratlan még egy gyenge procival megtámogatva. Ha hívásom volt, és elővettem a tokból, várni kellett 1-2 másodpercet, hogy biztonságosan fel lehessen venni. Parancsok végrehajtásában is többször összezavarodott. Mindez az érintő képernyőben csúcsosodott ki, ahol kezelni kellett a telefon funkcióit. Pld. beszélgetés közben időpontot egyeztetni számomra rémálom volt, 4 érintéssel lehetett eljutni a naptár napi szervező funkciójáig, 4 sec volt, mire megnyílt a naptár az utolsó érintés végén. Ez számomra lassú, az Innov8 gyors és 1 gombnyomással azonnal bent vagyok a szervezőben beszélgetés közben. De lehet hogy csak túl pörgős volt a stílusom a telefonhoz képest. Mert egyébként igényesen összerakott, jó anyagminőségű, nagy belső tudású és jó ár/érték arányos telefon volt, csak nekem lassú. Most a fiamé lett, Ő imádja, van türelme hozzá. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest